Προς το περιεχόμενο

Κατασκευαστής θηκών επιβεβαιώνει τις ονομασίες iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, coolworm είπε

Μάλλον είδες android πριν 5 χρόνια... μια χαρά δείχνει το ποσοστό μπαταρίας σε όλα τα bluetooth σχέδον....στο Notification Bar και σε Widget.

Εχω αυτη την στιγμη τα galaxy buds και δοκιμασα και τα Sony WF-1000XM3.

Μπορεις να δεις το ποσοστο της μπαταριας των ακουστικων,αλλα οχι της θηκης φορτισης τους.

Επεξ/σία από Fulgore
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

3 λεπτά πριν, EmnIT είπε

Δεν είπα ότι είναι ωραίο σαν κινητό φυσικά και δεν μ αρέσει έτσι όπως είναι η κάμερες προσωπικά δεν έχω σκοπό να αλλάξω συσκευή για φέτος για αυτό και δεν με ενοχλεί απλά λες συνέχεια για μπαταρία( που κρατάει μια μέρα σε φουλ απασχολήσει) και οθόνη που ναι χαμηλή σε resolution αλλά αυτό μικρή σημασία έχει γιατί το θέμα είναι στα ppi και συγκεκριμένα εσυ και 2-3 σε κάθε αππλε θέμα γράφετε τα ίδια γραφική έχετε γίνει. 

Χωρις κακια, φιλικα πάντα! 

Καμία κακία ούτε έχουμε μετοχές σε κάποια εταιρεία συζήτηση κάνουμε Η ανάλυση πάει με τα ppi. Το XR έχει 326ppi τετοιo ppi μόνο σε συσκευές του 100αρικου βρίσκεις. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Στο σχολείο φαντάζομαι έβαζες και τα κλάματα

Επιτέλους κάποιος έβαλε αυτό το βίντεο ! 

Ήθελα να το παραθέσω και εγώ βαριόμουν όμως ανήμερα 15 Αύγουστο να κάθομαι να ψάχνω ..

Αιντε γιατί κουράσατε με τις ανακρίβειες ..

Επεξ/σία από Chris_BMW

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Στο σχολείο φαντάζομαι έβαζες και τα κλάματα

Επειδή έκλαιγες εσύ δεν σημαίνει ότι έκλαιγαν όλοι. Εμείς μιλάμε για amoled και βρήκες ένα video με pocophone που έχει ips. Στo video ίσως να μην φαίνεται η διαφορά στα ppi στις εικόνες θα καταλάβεις τη διαφορά όταν κάνεις zoom. 

1 λεπτό πριν, Chris_BMW είπε

Ήθελα να το παραθέσω και εγώ βαριόμουν όμως ανήμερα 15 Αύγουστο να κάθομαι να ψάχνω ..

Μ αρέσει που χαίρεστε που μια συσκευή 900Ε δείχνει καλύτερα χρώματα από συσκευή των 300Ε.Δεν βάζετε κανένα βίντεο με amoled να δείτε διαφορά αλλά μου συγκρίνετε ips με ips

3 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Επεξ/σία από Deadpool 1
  • Thanks 1
  • Confused 1

1 ώρα πριν, coolworm είπε

Μάλλον είδες android πριν 5 χρόνια... μια χαρά δείχνει το ποσοστό μπαταρίας σε όλα τα bluetooth σχέδον....στο Notification Bar και σε Widget.

Τι είναι αυτή η εγγλέζικη λέξη που είπες ; Γουιντγκετ... Τους μπερδεύεις .

14 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

6 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Δεν σου είπε κανένας ρε μεγάλε ότι το Xr έχει καλύτερη οθόνη από το s10 και τις  κορυφαίες android ναυαρχίδες.

Μμμμ για κάτσε να σκεφτώ .. Α εσυ δεν έλεγες πως android του 100αρικου με OLED έχει καλύτερη οθόνη από το Xr?

Τέτοιο βίντεο θέλω να παραθέσεις όχι το προφανές .

Δεν θα μας τρελανετε μεγάλε ....

• Like 2
  • Confused 1

Πάντως ips οθόνη εν έτει 2020 ,δεν το λες και καινοτομία.Που να φανταζόταν η Hitachi όταν έβγαλε την πρώτη ips οθόνη πριν απο 20 χρόνια ,ότι θα είχε τόση επιτυχία .

Όπως επίσης 1000 και 1200 ευρώ για κινητό είναι υπερβολικά λ7 ,ανεξαρτήτως πλατφόρμας.Αν και εχω τηλέφωνα και από τις δυο πλατφόρμες ,η πλήρης επικράτηση του Ανδροιντ ,είναι θέμα χρόνου ,τα ποσοστά του μήλου συνεχώς θα πέφτουν. Γιαυτό έπρεπε να πετύχουν τα παραθυροτηλέφωνα , σαν εναλλακτική ,αλλά όταν έχεις επικεφαλής έναν ...Αρκουδέμπορα τι περιμένεις.Τέσπα νάχαμε να λέγαμε.

• Like 2

1 λεπτό πριν, Chris_BMW είπε

Δεν σου είπε κανένας ρε μεγάλε ότι το Xr έχει καλύτερη οθόνη από το s10 και τις  κορυφαίες android ναυαρχίδες.

Μμμμ για κάτσε να σκεφτώ .. Α εσυ δεν έλεγες πως android του 100αρικου με OLED έχει καλύτερη οθόνη από το Xr?

Εσεις θα μας τρελανετε που μας λέτε ότι μια super amoled της Samsung fullhd 403ppi είναι χειρότερη από ips 326ppi. Δεν καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις είπα ότι συσκευές του κατοστάρικου όπως το a20 έχει amoled

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε

Όλες οι amoled είναι καλύτερες από την ips του xr. 

Άσε μας αγοράκι μου που θα μας πεις πως δεν ξέρουμε και τι διαβάζουμε ..

είναι η δεύτερη φορά που ασχολούμαι με το άτομο σου . 

Τρίτη δεν έχει .

Επεξ/σία από Chris_BMW

4 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Άσε μας αγοράκι μου που θα μας πεις πως δεν ξέρουμε και τι διαβάζουμε ..

είναι η δεύτερη φορά που ασχολούμαι με το άτομο σου . 

Τρίτη δεν έχει. Χρειάζεσαι βοήθεια και δεν είμαι εγώ αυτός που θα σου τι δώσει .

Δεν μπορείς να κατανοήσεις τι διαβάζεις. Όταν δεν έχετε επιχειρήματα να στηρίξετε την αγαπημένη εταιρεία σας το γυρνάτε στις προσβολές. Ανέφερα ότι ακόμα και μια συσκευή του 100αρικου έχει amoled όπως το a20 και βλέπουμε συσκευές 1000Ε με ips χαμηλής ανάλυσης και ppi με σκοπό το χαμηλό κόστος και το κέρδος και προσπαθείτε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα. Βοήθεια χρειάζεσαι εσύ και όλοι οι όμοιοι σου κολλημένοι με εταιρείες που προσπαθείτε να μας πείσετε ότι πετάει ο γάιδαρος γιατί έτσι σας βολεύει 

• Like 1
  • Confused 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

To θέμα είναι οτι με 650 ευρώ ΤΩΡΑ , παίρνεις είτε ΧR είτε S10+.

Συν τα άλλα καλούδια που έχει το Σαμσουνγκ (fast charging, 128gb, SD expansion, Dual Sim.) 

Επεξ/σία από pseira

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...