Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στους συμφοριτες! Ψάχνω μία 43 ιντσών τηλεόραση. Το Budget μου είναι μέχρι 350 παρόλα αυτά δεν είναι εντελώς απόλυτο , πείτε μου τις γνώμες σας και ίσως αλλάξω. 

Ψάχνω μία 4K ανάλυσης και να είναι smart. Από συνδεσιμότητα να έχει 2 hdmi και πάνω , δηλαδή όλες θα μου κάνουν σε αυτόν τον τομέα.

Δημοσ.

Γράψε και τι είδους χρήση θες και αν θα βλέπεις υπό γωνία με πόσο φως κτλ. Αν το μπάτζετ είναι μέχρι εκεί αναγκαστικά πας για 43''. Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι το 4Κ στις 43'' δεν έχει και πολύ νόημα. Μακάρι να μπορούσες να ανέβεις 49+

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Age4Greeks είπε

Γράψε και τι είδους χρήση θες και αν θα βλέπεις υπό γωνία με πόσο φως κτλ. Αν το μπάτζετ είναι μέχρι εκεί αναγκαστικά πας για 43''. Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι το 4Κ στις 43'' δεν έχει και πολύ νόημα. Μακάρι να μπορούσες να ανέβεις 49+

Κοίτα , για φοιτητικό σπίτι την παίρνω μαζί με ό,τι συνεπάγει αυτό. Καμία ταινία , νετφλιξ και αγώνες η κυριότερη χρήση. Στα κέφια μου θα συνδέω και καμία κονσόλα ή το PC και θα παίζω χαλαρά. 

Τώρα η γωνία θέασης νομίζω θα πάει από φουλ ευθεία μέχρι και 30 άντε 40 μοίρες πλάγια. 

Κύρια επιλογή από οσο ψάξει μου είναι η 43UK6470 ή μια από τις καινούριες , 43UM7300

Επεξ/σία από tomtsir
Δημοσ.

Καλές επιλογές για κονσόλα ή Η/Υ επειδή έχουν πολύ χαμηλό Input lag, όπως και η UK6500. Η UM7300 επειδή είναι μοντέλο 2019 δε συμφέρει ακόμη σε σχέση με τις άλλες 2.

Δημοσ.

Αν η κύρια χρήση είναι ταινίες τότε καλύτερα VA πανελ, οι περισσότερες LG φοράνε IPS. Τώρα για φοιτητικό σπίτι και στις 43'' οι διαφορές θα είναι λιγότερο αισθητές. Κάθε πάνελ έχει τα υπέρ και τα κατά:

VA=καλύτερη αντίθεση, μέτριες γωνίες θέασης, ενδείκνυται για σκοτεινό χώρο,

IPS=μέτρια αντίθεση, καλές γωνίες θέασης, ενδείκνυται για φωτεινό χώρο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...