tomtsir Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα στους συμφοριτες! Ψάχνω μία 43 ιντσών τηλεόραση. Το Budget μου είναι μέχρι 350 παρόλα αυτά δεν είναι εντελώς απόλυτο , πείτε μου τις γνώμες σας και ίσως αλλάξω. Ψάχνω μία 4K ανάλυσης και να είναι smart. Από συνδεσιμότητα να έχει 2 hdmi και πάνω , δηλαδή όλες θα μου κάνουν σε αυτόν τον τομέα.
Age4Greeks Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Γράψε και τι είδους χρήση θες και αν θα βλέπεις υπό γωνία με πόσο φως κτλ. Αν το μπάτζετ είναι μέχρι εκεί αναγκαστικά πας για 43''. Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι το 4Κ στις 43'' δεν έχει και πολύ νόημα. Μακάρι να μπορούσες να ανέβεις 49+
tomtsir Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Age4Greeks είπε Γράψε και τι είδους χρήση θες και αν θα βλέπεις υπό γωνία με πόσο φως κτλ. Αν το μπάτζετ είναι μέχρι εκεί αναγκαστικά πας για 43''. Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι το 4Κ στις 43'' δεν έχει και πολύ νόημα. Μακάρι να μπορούσες να ανέβεις 49+ Κοίτα , για φοιτητικό σπίτι την παίρνω μαζί με ό,τι συνεπάγει αυτό. Καμία ταινία , νετφλιξ και αγώνες η κυριότερη χρήση. Στα κέφια μου θα συνδέω και καμία κονσόλα ή το PC και θα παίζω χαλαρά. Τώρα η γωνία θέασης νομίζω θα πάει από φουλ ευθεία μέχρι και 30 άντε 40 μοίρες πλάγια. Κύρια επιλογή από οσο ψάξει μου είναι η 43UK6470 ή μια από τις καινούριες , 43UM7300 Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από tomtsir
Age4Greeks Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Καλές επιλογές για κονσόλα ή Η/Υ επειδή έχουν πολύ χαμηλό Input lag, όπως και η UK6500. Η UM7300 επειδή είναι μοντέλο 2019 δε συμφέρει ακόμη σε σχέση με τις άλλες 2.
tomtsir Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Πιο πολύ θα χρησιμοποιείται βέβαια για ταινίες κτλ οπότε τι προτείνεις από τα μοντέλα της LG του 2018;
Age4Greeks Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Αν η κύρια χρήση είναι ταινίες τότε καλύτερα VA πανελ, οι περισσότερες LG φοράνε IPS. Τώρα για φοιτητικό σπίτι και στις 43'' οι διαφορές θα είναι λιγότερο αισθητές. Κάθε πάνελ έχει τα υπέρ και τα κατά: VA=καλύτερη αντίθεση, μέτριες γωνίες θέασης, ενδείκνυται για σκοτεινό χώρο, IPS=μέτρια αντίθεση, καλές γωνίες θέασης, ενδείκνυται για φωτεινό χώρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα