daredevil1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Τι power profile τρέχει; ξεκινα από τα απλά.
kremenarasi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Στις 14/8/2019 στις 9:17 ΜΜ, fotodv7 είπε Καλησπέρα σε όλους. Αρχές του 2017 αγόρασα ένα Laptop, μάρκας DELL, με επεξεργαστή Intel Core i3 1,7 GHz, 4GB RAM, windows 10. To συγκεκριμένο Laptop αγοράστηκε για απλή καθημερινή χρήση (internet, word excel κλπ, άντε και καμιά ταινία). Καθώς τις περισσότερες ώρες τις ημέρας χρησιμοποιώ το κινητό μου για όλες τις προηγούμενες ανάγκες, το laptop ζήτημα να έχει χρησιμοποιηθεί 100 ώρες. Να φανταστείτε πρώτη φορά για το 2019 το άνοιξα σήμερα. Από ενημερώσεις κλπ είναι κομπλέ. Το θέμα μου είναι ότι το Laptop ΣΕΡΝΕΤΑΙ. Με όλη τη σημασία της λέξης όμως. Ανοίγω chrome για να μπω στο google και όλα γίνονται με χρονοκαθυστέρηση. Ανοίγω να δω φωτογραφίες που έχω μέσα περασμένες και βλέπω μαύρη οθόνη για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα. Το laptop δεν έχει ούτε ένα βαρύ πρόγραμμα μέσα πέρα από τα βασικά (word κλπ). Τι σκ*τ* μπορεί να φταίει ρε παιδιά; Μαλλον σερνεται ΓΙΑΤΙ οταν Λες οτι 9 μηνες ηταν κλειστο ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ TURBO mode Update. 3 φορες εχουν παρει τα 10-ια το 2019. Δες το Δικτυο σου ποσα MB τραβαει απο το Ιντερνετ.Και ο σκληρος θα βαραει 100% Used
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα