xtrmsnpr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Νομίζω θα ήταν καλύτερα τα πριν/μετά να ήταν στην ακριβώς ίδια θέση / περιοχή, γιατί εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να δω εύκολα τις διαφορές... Το ίδιο και εγώ. Χάθηκα μέχρι να καταλάβω τι βλέπω. Επίσης κάνα link βρε παιδιά άμα βάζετε κάτι, μη ψάχνουμε! Όχι του discord
Voziniotis-3 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά αρχή είμαι ακόμα οπότε δεν μπορώ να κρίνω καλά το παιχνίδι. Αλλά έβαλα να ακούσω soundtracks από το Underground και έχω ξενερώσει λίγο με την μουσική από το Heat. Δεν είναι άσχημη αλλά δεν είναι και σε καμία περίπτωση σαν αυτή των Underground. Γιατί έτσι; Κρίμα. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από Voziniotis-3
d_gkal Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Το παιχνίδι "τερματίζει"(ας πούμε) όταν φτάσεις level 50;
Voziniotis-3 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Η ιστορία τερματίζει κάπου στο 28 level, δεν θυμάμαι ακριβώς. Μετά έχεις αγώνες να κάνεις και να ανέβεις μέχρι το level 50.
Arkin Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, d_gkal είπε Το παιχνίδι "τερματίζει"(ας πούμε) όταν φτάσεις level 50; Αν θες να κανεις τα παντα ολα μαζι με τους heal level αγωνες ολα τα collectibles και να ξεκλειδωσεις τα παντα θα πας 50. Εγω πηγα 50 αρκετα πριν το τελος αλλα το ελιωσα τρομερη αδρεναλινη και το καλυτερο racing arcade των τελευταιων χρονων οποτε δεν θα μπορουσα να κανω αλλιως.
d_gkal Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δε θέλω να τα κάνω όλα, απλά να "τερματίσω το στορυ". Σα το forza horizon 4 δεν είναι πάντως. (Παρόλο που έχω κάνει τα πάντα εκει-μαζι με τα dlc φυσικά-μπαινω σίγουρα και εβδομαδα να κάνω τους season αγώνες και να ασχοληθώ με το eliminator) Κατ εμέ δε το πλησιάζει καν!
Arkin Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 49 λεπτά πριν, d_gkal είπε Δε θέλω να τα κάνω όλα, απλά να "τερματίσω το στορυ". Σα το forza horizon 4 δεν είναι πάντως. (Παρόλο που έχω κάνει τα πάντα εκει-μαζι με τα dlc φυσικά-μπαινω σίγουρα και εβδομαδα να κάνω τους season αγώνες και να ασχοληθώ με το eliminator) Κατ εμέ δε το πλησιάζει καν! Αλλο το ενα αλλο το αλλο ομως ειναι διαφορετικη κατηγορια παιχνιδιων. Τα NFS ειναι πιο fun για μενα τα forza πιο ρεαλιστικα.
d_gkal Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Καθαρά του ότι είναι arcade και τα 2 έκανα τη "σύγκριση" (αν και συμφωνώ μαζί του ότι είναι εντελώς διαφορετικά) Στα του heat ξανά, να πάρω το regera ή το p1 gtr; Επίσης ψάχνω τρόπο να μαζέψω χρήματα. Τι προτείνετε;
Arkin Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Καθαρά του ότι είναι arcade και τα 2 έκανα τη "σύγκριση" (αν και συμφωνώ μαζί του ότι είναι εντελώς διαφορετικά) Στα του heat ξανά, να πάρω το regera ή το p1 gtr; Επίσης ψάχνω τρόπο να μαζέψω χρήματα. Τι προτείνετε; Regera ασυζητητι. Στο τελος καποια speedtraps τα εβγαλα με αυτο δεν βγαινουν με αλλο αμαξι για 3 αστερια. Ευκολο χρημα? Βρες ενα ευκολο drift challenge στο χαρτι και δωσε πονο. Και για heat level το ιδιο απλα εκει μετα θελει και να το σκασεις απο αστυνομια ωστε να τα παρεις.
d_gkal Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Με δυσκολεύει πολυ η αστυνομία. Πόσες φορές με έπιασαν........ Άστο..... Οκ, θα το δω με το drift τότε
Arkin Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, d_gkal είπε Με δυσκολεύει πολυ η αστυνομία. Πόσες φορές με έπιασαν........ Άστο..... Οκ, θα το δω με το drift τότε Αν στην πεσουν με heat level 5 θελει προσοχη καποιες φορες τι γλιτωσα πηγαινοντας μεσα στο δασος εξαφανιστηκα τελειως απο τους δρομους δηλαδη και με εχασαν. Μεχρι heat 4 παλευετε το 5αρι ειναι ζορι. Που να δεις οι αγωνες αδρεναλινη προς το τελος στα heat level 5 να γινεται χαμος ολα supercars με τις αστυνομιες απο διπλα. Κοιτα εδω σε heal level 3. Σε 5αρι δεν εχω καταγραψει κατι επρεπε ομως προς το τελος με regera και τα αλλα super cars αν εχεις μαθει τα κολπα κανεις παπαδες στους αγωνες και στην αποφυγη αστυνομιας.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Εμένα σαν περιεχόμενο γιατί μου φάνηκε εντελώς παραμελειμένο συγκριτικά με το τελευταίο Hot Pursuit..;
Arkin Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε Εμένα σαν περιεχόμενο γιατί μου φάνηκε εντελώς παραμελειμένο συγκριτικά με το τελευταίο Hot Pursuit..; Ισα ισα που προσθεσαν παρα πολλα πραγματα μεσα. Το προτελευταιο ηταν το payback που ηταν οντως αρκετα μετριο. Το hot pursuit ειναι του 2010.
DJJordan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, ερώτηση: πώς γίνεται το pc μου να υπερβαίνει τις ελάχιστες απαιτήσεις για το NFS HEAT, και παρόλα αυτά να μην το σηκώνει καθόλου; ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ: Απαιτείται επεξεργαστής και λειτουργικό σύστημα 64-bit Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 Επεξεργαστής: FX-6350 or Equivalent Core i5-3570 or Equivalent Μνήμη: 8 GB RAM Γραφικά: AMD: Radeon 7970/Radeon R9 280x or Equivalent; NVIDIA: GeForce GTX 760 or Equivalent DirectX: Έκδοση 11 Αποθήκευση: 50 GB διαθέσιμος χώρος ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ: επεξεργαστής και λειτουργικό σύστημα 64-bit Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 Επεξεργαστής: fx-8350 Μνήμη: 32 GB RAM Γραφικά: NVIDIA: GeForce GTX 1660 DirectX: Έκδοση 12 Αποθήκευση: 150 GB (SSD) διαθέσιμος χώρος ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ: Απαιτείται επεξεργαστής και λειτουργικό σύστημα 64-bit Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 Επεξεργαστής: Ryzen 3 1300X or Equivalent Core i7-4790 or Equivalent Μνήμη: 16 GB RAM Γραφικά: AMD: Radeon RX 480 or Equivalent NVIDIA: GeForce GTX 1060 or Equivalent DirectX: Έκδοση 11 Αποθήκευση: 50 GB διαθέσιμος χώρος
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, DJJordan είπε πώς γίνεται το pc μου να υπερβαίνει τις ελάχιστες απαιτήσεις για το NFS HEAT, και παρόλα αυτά να μην το σηκώνει καθόλου; Εμ ποιος ξέρει. Δε μας δίνεις και ουσιαστικές πληροφορίες πέρα του συστήματος σου. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα