d_gkal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Γύρω στο 20 είμαι ακόμη. Έχει αγώνες off road;
Arkin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, planetman είπε Πόσο rep έχετε φτάσει ρε παιδιά; Είμαι τώρα στο 38. Εντωμεταξύ για εκτός δρόμου ποιό όχημα έχετε φτιάξει; Στο 50 ειχα φτασει που ηταν και το τελευταιο level κανοντας τα παντα. Για drift ειχα το 370Z για αγωνες ειχα το Acura NSX 17 και αργοτερα τη Huracan και για καποια speedtraps πηρα και την Regera μιας και δεν βγαινουν αλλιως με 3 αστερακια. Για offroad ειχα το Ford F-150 Raptor '17 φουλ τουμπανιασμενο. Να ξερετε οτι στο tuning αυτα που αγοραζουμε κανουν και για αλλο αμαξι εφοσον τα βγαλουμε απο το πρωτο που τα ειχαμε. Και παιξτε πολυ και με τα extra abilities που εχει για να αποφευγετε αστυνομιες κτλ. 1
planetman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, Arkin είπε Στο 50 ειχα φτασει που ηταν και το τελευταιο level κανοντας τα παντα. Για drift ειχα το 370Z για αγωνες ειχα το Acura NSX 17 και αργοτερα τη Huracan και για καποια speedtraps πηρα και την Regera μιας και δεν βγαινουν αλλιως με 3 αστερακια. Για offroad ειχα το Ford F-150 Raptor '17 φουλ τουμπανιασμενο. Να ξερετε οτι στο tuning αυτα που αγοραζουμε κανουν και για αλλο αμαξι εφοσον τα βγαλουμε απο το πρωτο που τα ειχαμε. Και παιξτε πολυ και με τα extra abilities που εχει για να αποφευγετε αστυνομιες κτλ. Για off road έχω πήρα τη BMW x6 που είχε 188 βαθμολογία, δεν έχω ιδέα τελικά τι σημαίνει αυτό ακριβώς, το raptor έχει μικρότερη αλλά όσο και να το φτιάχνω δεν ανεβαίνει και δεν μπορώ να περάσω campaign πίστα off-road, δεν είναι αρκετά γρήγορο. Εγω έκανα καριέρα με το audi s5, μετά με τη huracan, για drift μια κορβετ.
Arkin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, planetman είπε Για off road έχω πήρα τη BMW x6 που είχε 188 βαθμολογία, δεν έχω ιδέα τελικά τι σημαίνει αυτό ακριβώς, το raptor έχει μικρότερη αλλά όσο και να το φτιάχνω δεν ανεβαίνει και δεν μπορώ να περάσω campaign πίστα off-road, δεν είναι αρκετά γρήγορο. Εγω έκανα καριέρα με το audi s5, μετά με τη huracan, για drift μια κορβετ. Την ειχα παρει και την X6 για λιγο πολυ καλο αμαξι και αυτο πιο γρηγορο αλλα μπαλατσαριζε λιγο περισσοτερο στις στροφες. Η Corvette στο τελος αν την πας φουλ με ultimate αναβαθμισεις ειναι οτι καλυτερο στο drift με αναρτησεις λαστιχα κτλ σε drift mode παντα. Απο οτι θυμαμαι οταν ειχα τελειωσει το παιχνιδι την εφτιαξα για λιγο κανοντας το παρακατω drift και με ειχε βγαλει και πανω απο 130k driftare απιστευτα. Βραδυ με βροχη το παιχνιδι παντως εδωσε ρεστα. Και κοβει και παρα πολυ το youtube με το χαμηλο bitrate που δινει.
planetman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, Arkin είπε Στο 50 ειχα φτασει που ηταν και το τελευταιο level κανοντας τα παντα. Για drift ειχα το 370Z για αγωνες ειχα το Acura NSX 17 και αργοτερα τη Huracan και για καποια speedtraps πηρα και την Regera μιας και δεν βγαινουν αλλιως με 3 αστερακια. Για offroad ειχα το Ford F-150 Raptor '17 φουλ τουμπανιασμενο. Να ξερετε οτι στο tuning αυτα που αγοραζουμε κανουν και για αλλο αμαξι εφοσον τα βγαλουμε απο το πρωτο που τα ειχαμε. Και παιξτε πολυ και με τα extra abilities που εχει για να αποφευγετε αστυνομιες κτλ. Πώς χρησιμοποιώ ρε συ πράγματα που έχω αγοράσει σε άλλα αμάξια; Για να τα βγάλω πρώτα από το ένα πρέπει να χρεωθώ να του βάλω κάτι άλλο, ακόμη και το στοκ. Πώς το κάνεις; Επίσης, offroad το raptor τί βαθμολογία το πήγες;
Arkin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, planetman είπε Πώς χρησιμοποιώ ρε συ πράγματα που έχω αγοράσει σε άλλα αμάξια; Για να τα βγάλω πρώτα από το ένα πρέπει να χρεωθώ να του βάλω κάτι άλλο, ακόμη και το στοκ. Πώς το κάνεις; Επίσης, offroad το raptor τί βαθμολογία το πήγες; Όταν αφαιρείς μια αναβάθμιση πάει αυτομάτως στο stock και μπορείς να την βάλεις σε ίδιας κατηγορίας αμάξι δωρεάν εφόσον την έχεις. Δηλαδή έχεις super αναβάθμιση σε φρένα. Τα βγάζεις από το acura και τα βάζεις στο huracan δωρεάν. Αργότερα το κατάλαβα και εγώ γιατί πήγαινα να αγοράσω όταν επερνα νέο αμάξι και με έλεγε ότι θα το έχω διπλό οπότε εβαζα αυτά που ειχα από το προηγούμενο. Δεν θυμάμαι πόσο το είχα πάει έχω μήνες που το τελείωσα αλλά με ολα ultimate πρέπει να ήταν πάνω από 300 αλλά πάλι δεν θυμάμαι ακριβώς. Η Χ6 έβγαινε παραπάνω πάντως. Δεν παίζει πάντα ρόλο η βαθμολογία πάντως κέρδιζα αγώνες με 30 40 πόντους πιο κάτω από το recommended με σωστό φτιάξιμο. Για χρήματα κάνε drift κάποια είναι εύκολα βγαίνουν με 3 αστεράκια για πλάκα και δίνουν πολύ χρήμα. Όπως και rep το βράδυ αλλά μετά πρέπει να ξεφύγεις από την αστυνομία για να τα πάρεις. Με heat level 5 και αγώνες heat level 5 να δεις τι γίνεται το βράδυ
planetman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Η x6 για κάποιο λόγο δεν ανεβάζει καθόλου βαθμολογία όσο και να το φτιάχνω. Οπότε off road έφτιαξα το audi s6 που είχα, ανορθόδοξη λύση ξέρω αλλά πάει καλά.
Arkin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, planetman είπε Η x6 για κάποιο λόγο δεν ανεβάζει καθόλου βαθμολογία όσο και να το φτιάχνω. Οπότε off road έφτιαξα το audi s6 που είχα, ανορθόδοξη λύση ξέρω αλλά πάει καλά. Βαλτου πάνω μόνο offroad αναβαθμίσεις και θα είσαι κομπλέ. Προς το τέλος έχει κάποιους ζόρικους offroad αγώνες πρέπει να πηγαίνεις τέρμα συνεχεια. Το απόλυτο είναι βράδυ heat level 5 αγώνες με όλα supercars να γίνεται ένας χαμός. Εκεί το αγάπησα. Εδώ ενας heat level 3 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από Arkin
planetman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Περίμενα πάντως να δω τη bugatti chiron.
Arkin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, planetman είπε Περίμενα πάντως να δω τη bugatti chiron. Δεν την εχουν ισως να μην πηραν τα δικαιωματα.
wazzaa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα. Υπάρχει κανένα crew που να έχει φτιάξει κανείς από εδώ μέσα και να έχει θέση για εμένα? Παίζω σε ps4 Ευχαριστώ Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από wazzaa
giorgosmcmc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βγαζω το καπελο στη mod κοινοτητα, εβαλε τα γυαλια στην EA, δεν μιλαμε απλα για ενα reshade καθως εχουν προστεθει καινουρια ultra textures και shaders στα περιβαλλοντα, καλυτερο anti aliasing, ρεαλιστικους ηχους της μηχανης των αυτοκινητων και πολλα αλλα, το παιχνιδι ριχνει σαγονια μετα το project unite, οποιος παιζει σε pc θα παιζει ''αλλο game'' ετσι θα επρεπε να ηταν απο την κυκλοφορια του, τεραστια δουλεια... vanilla project unite ---------------------------- Spoiler Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από giorgosmcmc 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Νομίζω θα ήταν καλύτερα τα πριν/μετά να ήταν στην ακριβώς ίδια θέση / περιοχή, γιατί εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να δω εύκολα τις διαφορές... 1
Arkin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Αργησαν να το βγαλουν αλλα δειχνει να εχουν κανει πολυ καλη δουλεια. Παιχνιδαρα ηταν και vanilla ειδικα βραδυ εριχναν σαγονια τα γραφικα αλλα εδω φαινεται να το εχουν παει σε αλλο επιπεδο. Θα το ξανα αρχιζα αν δεν ειχα ενα τεραστιο backlog απο πισω αλλα δεν πειραζει. Καλο λιωσιμο σε οσους το πιανουν τωρα. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Νομίζω θα ήταν καλύτερα τα πριν/μετά να ήταν στην ακριβώς ίδια θέση / περιοχή, γιατί εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να δω εύκολα τις διαφορές... Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από giorgosmcmc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα