d_gkal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 14 hours ago, xtrmsnpr said: το camera shake ναι Ναι μεν είναι καλύτερα αλλά όχι και τόσο. Επίσης είναι τόσο δύσκολο όσο το καταλαβαίνω; 2 αγώνες έπαιξα, από 15 φορές ο καθένας για να καταφέρω να βγω πρώτος
Arkin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, d_gkal είπε Ναι μεν είναι καλύτερα αλλά όχι και τόσο. Επίσης είναι τόσο δύσκολο όσο το καταλαβαίνω; 2 αγώνες έπαιξα, από 15 φορές ο καθένας για να καταφέρω να βγω πρώτος Δεν μπορεί κάτι κάνεις λάθος φίλε μου. Με τι παίζεις? Πληκτρολόγιο ή controller? Με πληκτρολόγιο το τελείωσα και μου φάνηκε εύκολο εκτός όταν κυνηγάνε οι αστυνομίες εκεί γίνεται χαμός και θέλει στρατηγική αν πας μεγάλο heat level να τους ξεφύγεις. 15 φορές είναι πάρα πολύ τον κάθε αγώνα. Εκτός αν δεν έφτιαξες το αμάξι καθόλου ενώ ξεκλείδωσες αναβαθμίσεις. Δεν είναι δύσκολο πάντως. Παίζω dirt rally τελευταία και είναι πολύ πιο δύσκολο πάλι με πληκτρολόγιο. Παίζε αρκετά με χειρόφρενο στις στροφές και να χρησιμοποιείς έξυπνα το νίτρο.
d_gkal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Παίζω με χειριστήριο στην κονσολα (xbox one) Φαντάσου ότι έπαιξα μόνο τους πρώτους αγώνες Έκανα μια αναβάθμιση, πήρα και νιτρο. Με το χειρόφρενο κόβει πολύ απότομα. Με δυσκολεύει πάρα πολύ. Ίσως να συνήθισα τον χειρισμό του forza horizon 4 που έχω πολλές ώρες gaming.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, d_gkal είπε Παίζω με χειριστήριο στην κονσολα (xbox one) Φαντάσου ότι έπαιξα μόνο τους πρώτους αγώνες Έκανα μια αναβάθμιση, πήρα και νιτρο. Με το χειρόφρενο κόβει πολύ απότομα. Με δυσκολεύει πάρα πολύ. Ίσως να συνήθισα τον χειρισμό του forza horizon 4 που έχω πολλές ώρες gaming. douple tap λέμε στις στροφές, μπαίνει με τις μπάντες σιγά το δύσκολο το παιχνίδι ρε συ, δεν έχει καν φυσικό χειρισμό το αμάξι 1
d_gkal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 1 hour ago, xtrmsnpr said: douple tap λέμε στις στροφές, μπαίνει με τις μπάντες σιγά το δύσκολο το παιχνίδι ρε συ, δεν έχει καν φυσικό χειρισμό το αμάξι Έλα εντάξει, ασχολήθηκα λίγο παραπάνω και αρχίζω να το βρίσκω!
Dantε Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Και μενα μου πηρε λιγες ωρες να συνηθισω το χειρισμο. Παντως ομολογω οτι μετα απο λιγο βαρεθηκα το grinding με τα λεφτα και μιας και ηθελα να κανω και πειραματα απλα εβαλα cheat για τα λεφτα
Arkin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, Dantε είπε Και μενα μου πηρε λιγες ωρες να συνηθισω το χειρισμο. Παντως ομολογω οτι μετα απο λιγο βαρεθηκα το grinding με τα λεφτα και μιας και ηθελα να κανω και πειραματα απλα εβαλα cheat για τα λεφτα Ισχυει οτι εχει πολλα collectibles να πιο δυσκολα ειναι καποια drift zones και speedtraps που εκει για να γινουν 3 αστερακια θελει φουλ φτιαξιμο κανα 370z και για ταχυτητα μονο τα supercars. Χωρις cheat με πηγε πολυ καλα μεχρι το τελος δεν πηρα ολα τα αμαξια προφανως αλλα αυτα που πηρα τα ειχα παντα φουλ φτιαγμενα και στους αγωνες εδιναν πονο. Απο τα αγαπημενα μου το heat το payback μονο το story τελειωσα και το αφησα εδω δεν ξερω αν εφταιγε ο κοσμος η το soundtrack εκανα τα παντα χωρις να βαρεθω στιγμη. Full arcade ομως που αν καποιος εχει μαθει σε κατι πιο sim πχ κανα project cars δεν θα του αρεσει ο χειρισμος. Το forza ειναι και αυτα λιγο arcade αλλα γινονται και sim οπως και τα dirt rally. Το pure fun του heat δεν το βρηκα αλλου. 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Παίζω με χειριστήριο στην κονσολα (xbox one) Φαντάσου ότι έπαιξα μόνο τους πρώτους αγώνες Έκανα μια αναβάθμιση, πήρα και νιτρο. Με το χειρόφρενο κόβει πολύ απότομα. Με δυσκολεύει πάρα πολύ. Ίσως να συνήθισα τον χειρισμό του forza horizon 4 που έχω πολλές ώρες gaming. Χειροφρενο και μπαινεις με nitro. Κλασικος NFS χειρισμος ειναι απο το underground 2 θυμαμαι ετσι επαιζα καθε NFS παιχνιδι περα απο prostreet. Θα το μαθεις και μετα θα περνεις οτι στροφη θες με τσαλιμια αν και με τις αστυνομιες θελει προσοχη. Μακαρι και το επομενο να ειναι παρομοιο NFS με αυτο.
d_gkal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Τις μεγάλες πινακίδες πρέπει να τις κάνω κάτι; Κανένα τιπ για εμάς που το ξεκινάμε τώρα το παιχνίδι;
Arkin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Τις μεγάλες πινακίδες πρέπει να τις κάνω κάτι; Κανένα τιπ για εμάς που το ξεκινάμε τώρα το παιχνίδι; Τα billboards θα πρεπει να τα σπας να περνας απο μεσα με το αμαξι δηλαδη. Καποια θελουν σκεψη πως να το κανεις. Το καλυτερο tip να σε δωσω ειναι να κανεις αρκετα drift. Ευκολο χρημα και μετα κανεις οτι θελεις. 1
d_gkal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Το φρένο και το χειρόφρενο είναι απλά διακοσμητικά στο παιχνίδι 🤣😗
Arkin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, d_gkal είπε Το φρένο και το χειρόφρενο είναι απλά διακοσμητικά στο παιχνίδι 🤣😗 Τι εννοεις? Ειδικα το χειροφρενο το δουλευα παρα πολυ. Φρενο οχι και τοσο αλλα χρειαζεται και αυτο μεσα στην πολη με πολλα αμαξια.
d_gkal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 16 minutes ago, Arkin said: Τι εννοεις? Ειδικα το χειροφρενο το δουλευα παρα πολυ. Φρενο οχι και τοσο αλλα χρειαζεται και αυτο μεσα στην πολη με πολλα αμαξια. Ότι δε τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Στρίβει μόνο με διπλό ραπ στο γκάζι. Πάντως το παιχνίδι είναι σούπερ!
Arkin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, d_gkal είπε Ότι δε τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Στρίβει μόνο με διπλό ραπ στο γκάζι. Πάντως το παιχνίδι είναι σούπερ! Δεν ξερω μεγαλες στροφες με πολλα χιλιομετρα τις επερνα κυριως με χειροφρενο. Το παιχνιδι ειναι οντως super και απο τα πιο fun NFS της τελευταιας δεκαετιας.
d_gkal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Για ποιον λόγο δε το ονόμασαν underground 3;;;;;; Το παιχνίδι τα σπάει! 1
planetman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Πόσο rep έχετε φτάσει ρε παιδιά; Είμαι τώρα στο 38. Εντωμεταξύ για εκτός δρόμου ποιό όχημα έχετε φτιάξει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα