Arkin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Dantε είπε Το εβαλα λεγοντας οτι δεν εχω κατι να χασω,αφου μετα το carbon ολα τα nfs ηταν για κλαμα. Καμια ωριτσα εβαλα να παιξω αλλα πραγματικα μου φαινεται απιστευτα καλο. Απιστευτη παραμετροποιηση ,που ειχα να δω καιρο. Απιθανη η φαση με το tuning και το On the fly αλλαγη μοτερ. Γενικα πολυ προσεγμενο με μια γρηγορη ματια. Εμενα μου αρεσει αρκετα παντως. Τωρα να δω το gameplay οσο προχωραει,αλλα προς το παρον μου τραβηξε τη προσοψη ευχαριστα απο κει που δε το περιμενα. Θα ξετρελαθεις dante. Για μενα απο τα καλυτερα NFS μετα τα most wanted/hot pursuit. Και το story δεν ειναι καθολου ασχημο με τους διεφθαρμενους αστυνομικους και το ολο theme με τα πληρωματα που πρεπει να νικησουμε για να ανεβουμε. Για ευκολο χρημα παρε RX7 η Z370 φτιαξτο full για drift λαστιχα αναρτησεις και εχει κανε το drift στο πιο πανω βιντεο που εβαλα. Ανετα 150 χιλιαρικα σε κατω απο 1 ωρα. Αλλιως δεν βγαινουν ευκολα. Το βραδυ περνεις reputation σε οτι κανεις. Οποτε παλι αν θελεις να ανεβεις πας στην πιο πανω πιστα κανεις drift και ανεβαινει το rep αμεσα και μετα σου σκανε αστυνομιες. Στο level 5 ερχεται ελικοπτερο και πρεπει να μπεις σε tunnel αλλιως σε πιανουν. Οτι αποριες εχεις ρωτα μιας και ασχολουμαι καιρο με το παιχνιδι και το εχω αγαπησει. 1
Linux_ticket Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Dantε είπε Το εβαλα λεγοντας οτι δεν εχω κατι να χασω,αφου μετα το carbon ολα τα nfs ηταν για κλαμα. Καμια ωριτσα εβαλα να παιξω αλλα πραγματικα μου φαινεται απιστευτα καλο. Απιστευτη παραμετροποιηση ,που ειχα να δω καιρο. Απιθανη η φαση με το tuning και το On the fly αλλαγη μοτερ. Γενικα πολυ προσεγμενο με μια γρηγορη ματια. Εμενα μου αρεσει αρκετα παντως. Τωρα να δω το gameplay οσο προχωραει,αλλα προς το παρον μου τραβηξε τη προσοψη ευχαριστα απο κει που δε το περιμενα. θα κλαις τα λεφτα που εδωσες ...το παιχνιδι είναι απαραδεκτο.
Arkin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 2 δικα μου βιντεακια με την Lamborghini Huracan Performante. Αδρεναλινη στα υψη οσο ανεβαινουμε επιπεδο σε αυτοκινητα και τα races και το κυνηγητο με τις αστυνομιες ειναι απολαυστικα.
Arkin Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Τελος ενα απο τα απολαυστικοτερα NFS που εχουν βγει Review εδω: 2
tsabasid Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μια ερώτηση στα γρήγορα: Αν αλλάξουμε αυτοκίνητο όλα τα upgrades που έχουμε πληρώσει μεταφέρονται κι αυτά ή είναι tied στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο στο οποίο τα πρωτοεγκαταστήσαμε;
Dantε Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Bασικα απο οτι καταλαβα με τα μοτερ πανε τα parts. Να πω την αληθεια μου λογω του μεγαλου grinding που ηθελε,τουλαχιστον στα λεφτα,εβαλα ενα trainer για αυτα. RP κτλ τα μαζευα κανονικα. Οντως καλο ηταν αλλα λιγο μικρο η αληθεια. Με το grinding πηγαιναν να το μακρυνουν.
tsabasid Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Τελείωσα το campaign του, μικρό είναι η αλήθεια, μπορούσε να δώσει 2-3 ωρίτσες παραπάνω ίσως. Προσωπικά δεν παίζω racing games, και αν ποτέ με πιάσει όρεξη θέλω να είναι arcade ώστε να μη χρειάζεται να ασχοληθώ ιδιαίτερα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι εξυπηρετεί ακριβώς αυτό. Στα των γραφικών, με το περιβάλλον και το φωτισμό έκαναν ορισμένα ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά ορισμένες στιγμές τα αυτοκίνητα δε φαινόντουσαν και τόσο ωραία.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 17€ στα κλειδάδικα Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από xtrmsnpr
d_gkal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Το πήρα στο Xbox (για την ακρίβεια το παρήγγειλα) Μεγάλος φαν των underground 1+2 Ελπίζω να αφήσει καλές εντυπώσεις. Εν αναμονή παιχνιδιού και κονσόλας (one x) να αρχίσω το τρέξιμο!
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 22 λεπτά πριν, d_gkal είπε Το πήρα στο Xbox (για την ακρίβεια το παρήγγειλα) Μεγάλος φαν των underground 1+2 Ελπίζω να αφήσει καλές εντυπώσεις. Εν αναμονή παιχνιδιού και κονσόλας (one x) να αρχίσω το τρέξιμο! Έχω παίξει 2 ώρες ως τώρα. το παιχνίδι δεν έχει την αίσθηση της ταχύτητας. Είναι φουλ arcade, για μωρά. Δύο φορές το γκάζι και driftαρει (φίτουρ του παιχνιδιού είναι) ή 2 φορές το χειρόφρενο.. Δεν υπάρχει η αίσθηση της στούκας πάνω σε αντικείμενα/αμάξια/τοίχους. Δεν υπάρχουν καθόλου ζημιές. Οι μπάτσοι είναι βδέλλες πάνω σου-δεν ξέρω τί γίνεται εαν αποκτήσεις πιο γρήγορο αμάξι. Οι αγώνες είναι άνοστοι και ίδιοι συνέχεια. Τα γραφικά του είναι οκ, την μέτρια φαίνονται, το βράδυ πιο ωραιά που γυαλίζουν όλα (σα τα παλιά τα χρόνια που έδειχνες κάτι να γυαλίζει και γυαλίζανε τα μάτια ). Εννοείται είναι πιο καλό από το payback. Στα 15€ έπρεπε να πωλείται εξ αρχής! Ελπίζω να μην έσκασες πολλά φράγκα.
d_gkal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 9.90€ από Γερμανό Απ' ότι βλέπω είναι τυπου underground οπότε θα μαρεσει
Arkin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, d_gkal είπε 9.90€ από Γερμανό Απ' ότι βλέπω είναι τυπου underground οπότε θα μαρεσει Το Heat ειναι το καλυτερο arcade racing των τελευταιων χρονων. Απολαυστικη οδηγηση με τα περισσοτερα αμαξια εξαιρετικο φτιαξιμο αμαξιων πολυ ομορφα γραφικα ειδικα βραδυ και οταν βρεχει ειναι απιστευτα. Πολλα πραγματα να κανεις για collectibles που σε ξεκλειδωνουν αμαξια κτλ πολυ διαφορετικοι τυποι αγωνων και το κυνηγητο της αστυνομιας θυμιζει εποχες most wanted του παλιου. 60 ωρες παιχνιδιου αν πας για 100%. Εγω το γουσταρα παρα πολυ πολυ πολυ ανωτερο του payback που εκει τελειωσα απλα την ιστορια και το αφησα μετα εδω εκανα τα παντα και ξεκλειδωσα ολα τα αμαξια και αναβαθμισεις. Η Palm City ποτε δεν ηταν ομορφοτερη. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από Arkin
d_gkal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Περιμένω πως και πως να έρθει η κονσόλα και να πάρω στα χέρια μου το game. Από Γερμανό που παρήγγειλα ακόμη δεν έχω ενημέρωση...
thomason993 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Έψαχνα να ξεθάψω θέμα στις κονσόλες για το παιχνίδι αλλά επειδή δεν βρήκα, θα γράψω εδώ. Το πήρα για ps4 απο τη προσφορά του Γερμανού στα 9.90€. Σε αυτή τη τιμή δεν έχω παράπονο, είναι αρκετά διασκεδαστικο παιχνίδι. Έπαιξα 2 ωρες χθες το βράδυ. Αν και διάλεξα λάθος πρώτο αμάξι (ήταν πιο κοντά στο Drift κι όχι στο Race) με αποτέλεσμα σε κάθε στροφή να μετράω τα κολωνάκια απ τις μπαριέρες, μετά απο λίγο το συνήθισα κι ηδη άρχισα να βγαίνω 1ος στους αγώνες με τη 1η προσπάθεια. Βέβαια αφού έπαιξα μερικούς αγώνες και μαζεψα κοντά στα 50 χιλιαρικα για να κάνω αναβαθμίσεις, πηγα να παίξω και μερικούς αγώνες βράδυ για να μαζέψω Reputation (που ξεκλειδώνει της αναβαθμίσεις) και μετά απο έναν αγώνα με πήραν στο κυνήγι 3 περιπολικά, τα οποία ήταν αδύνατο να ξεφύγεις καθώς έτρεχαν πιο γρήγορα απο σένα, τα οποία εν τέλει με έπιασαν και μου πήραν τα μισα χρήματα και το μισό Reputation που είχα μαζέψει παίζοντας για 2 ωρες!! Το έκλεισα επι τοπου γτ δεν είχα κουράγιο να παίξω ξανά να τα μαζεψω κι εχω σκοπό να το ξανά προσπαθήσω σήμερα.. Δεν ξέρω πως εξελίσσεται στη συνέχεια το παιχνίδι στο θέμα του κυνηγητου με την αστυνομία αλλά αν δεν σου δίνει κάποιον άλλον τρόπο να τους ξεφεύγεις (πιο γρήγορο αμάξι, παγίδες για να καταστρέφεις τα περιπολικά, κλπ) τότε δεν υπάρχει ισορροπία.. Επίσης η ιστορία δεν είναι άσχημη και έχουν κάνει αρκετή προσπάθεια με τους χαρακτήρες, τους διαλόγους και την παρουσίαση του, αλλά ίσως είναι λίγο παραπάνω χιπστεριλα για τα γούστα μου η όλη φάση τους. Η αλήθεια είναι ότι έχω να παίξω Need for speed απο το Xbox 360 και το Undercover, και περίμενα πιο "σκοτεινό" κλιμα αλλά το Heat εν τέλει μου θυμίζει περισσότερο Forza Horizon με το στυλ που έχει επιλέξει. Η αλήθεια είναι ότι ήλπιζα να μοιάζει στο υπέρτατο Most Wanted του 2005 αλλα δυστυχώς η μόνη τους ομοιότητα είναι το στυλ οδήγησης (arcade). Τέλος, το παιχνίδι δείχνει 10 φόρες πιο όμορφο τη νύχτα. Ο ουρανός με τα σύννεφα που είναι ελαφρώς φωτισμένα, ο φωτισμός απο τις λάμπες και τα νεον, οι αντανακλάσεις πάνω στα αυτοκίνητα και την άσφαλτο, οι σκιές που δημιουργούνται κτλ το κάνουν πολυ πιο εκλυστικο για το μάτι, σε σημείο που ξενερώνεις οταν πρέπει να οδηγήσεις μέρα. Βασικά συμφωνώ με κάποιον που είπε νωρίτερα οτι δεν έχει χαρακτήρα σαν παιχνίδι, έχουν προσπαθήσει να το κάνουν Underground, Forza Horizon, The Crew κτλ ολα σε ένα. Θα ήταν πολύ καλύτερο αν το έκαναν να διαδραματιζεται εξ ολοκλήρου νύχτα, και είχε κάποιο σύστημα ιεραρχίας με bosses που έπρεπε να νικας σιγά σιγά και να ανεβαίνεις μέχρι το τελευταίο boss, όπως στο Most Wanted, και παράλληλα να υπήρχαν πάλι μια παρόμοια ιστορία που να κολλάει στο κλίμα αυτο, αστυνομία που σε κυνηγάει και την αποφεύγεις διαρκώς, με αγώνες για να μαζεύεις Reputation και χρήματα και το σύστημα αναβαθμίσεων των οχημάτων που υπάρχει ηδη και είναι πολύ καλό. Με μια πρώτη ματιά θα έβαζα ενα 6.5 με 7 στα 10 στο παιχνίδι και ελπίζω οτι θα μεγαλώσει αυτή η βαθμολογία παίζοντας περισσότερη ώρα το παιχνίδι και βλέποντας τι άλλο έχει να προσφέρει. Υ. Γ. Ενα τεχνικό σχόλιο για την έκδοση στις κονσόλες: μεγάλο fail η έλλειψη των 60fps σε racing παιχνίδι, έστω και σαν επιλογή στα ps4 pro/xbox one x σαν performance mode. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από thomason993 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα