Προς το περιεχόμενο

Need For Speed Heat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα βιντεο που ανεβασα δεν φαινεται καθολου ετσι. Τσεκαρε τα. Ισως να ειναι η κατω προσθηκη που εβαλε ο φιλος Γιωργος και φαινεται ετσι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Στα βιντεο που ανεβασα δεν φαινεται καθολου ετσι. Τσεκαρε τα. Ισως να ειναι η κατω προσθηκη που εβαλε ο φιλος Γιωργος και φαινεται ετσι.

μα αυτά έβλεπα βρε

17 ώρες πριν, Arkin είπε

2 βιντεακια δικα μου βραδυ και με βροχη το πρωτο που δειχνω settings και performance overlay στο ενα. Το Relive τρωει 4-5FPS κατα την εγγραφη

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε

μα αυτά έβλεπα βρε

Δεν μου φαινεται κατι τετοιο ισα ισα ως φαν των arcade racing το συγκεκριμενο ειναι απο τα NFS που μου αρεσουν απο το pursuit και μετα. Το payback ηταν οκ σε οδηγηση ιστορια αλλα στο modding ηταν χαλια. Εδω εχουμε επιρροες απο underground 2/most wanted και προσωπικα το γουσταρω. Παιζοντας forza horizon 3/4 απολαμβανω περισσοτερο το heat παντα σε προσωπικο επιπεδο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα το ιδιο μου φαινεται, ρε σεις μη κολλατε σε λεπτομερειες, δεν ειναι προσομοιωτης, arcade ειναι η ολη φαση, γι' αυτο εξαλλου υπαρχουν εκει εξω games για ολα τα γουστα, αν θελετε ρεαλισμο και αληθοφανεια υπαρχουν και τα forza κτλπ κτλπ

Το καθε παιχνιδι απευθυνεται και σε διαφορετικο κοινο, το nfs ειναι αυτο που ειναι και η ιδια η εταιρεια δεν το πλασαρε σαν προσομοιωτη racing οποτε δεν μπορει να κριθει σε αυτο το κομματι. Ειναι απ' την αρχη ξεκαθαρο τι θα παιξεις δε σε κοροιδευουν δλδ. Αν δεν αρεσει σε καποιον η φαση αυτη απλα το προσπερνα. Εγω παντως μια χαρα τη βρισκω.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Εβαλα το project cars 2 μολις ειχα παρει τον υπολογιστη εφαγε unistall μετα απο 1 ωρα. Τα forza δεν ειναι τοσο simulators και παιζονται και σαν arcade. Τα nfs ειναι η χαρα του arcade racing και χαιρομαι που στο heat εκαναν πολυ καλη δουλεια. Ειδα στο dealership τι αμαξια εχει και εχουν βαλει τα παντα μεχρι τις τελευταιες ferrari και lambo. Αν εβαζαν και αγωνες drag/drift θα μιλουσαμε για το underground 3.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εβαλα το project cars 2 μολις ειχα παρει τον υπολογιστη εφαγε unistall μετα απο 1 ωρα. Τα forza δεν ειναι τοσο simulators και παιζονται και σαν arcade. Τα nfs ειναι η χαρα του arcade racing και χαιρομαι που στο heat εκαναν πολυ καλη δουλεια. Ειδα στο dealership τι αμαξια εχει και εχουν βαλει τα παντα μεχρι τις τελευταιες ferrari και lambo. Αν εβαζαν και αγωνες drag/drift θα μιλουσαμε για το underground 3.

Μα ετσι παει, και το project cars απο την αλλη μερια εχει το δικο του κοινο ας πουμε καποιοι γουσταρουν μονο simulation φαση, ολα θεμα προσωπικου γουστου ειναι. Οντως ειχα να δω καιρο κι εγω τοσο καλο nfs, σαν λατρης των καλων αυτοκινητων ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, και στο κομματι της παραμετροποιησης πραγματικα τη καταβρισκω, μεγαλη ποικιλια σε ολους τους τομεις.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Εμενα το ιδιο μου φαινεται, ρε σεις μη κολλατε σε λεπτομερειες, δεν ειναι προσομοιωτης, arcade ειναι η ολη φαση, γι' αυτο εξαλλου υπαρχουν εκει εξω games για ολα τα γουστα, αν θελετε ρεαλισμο και αληθοφανεια υπαρχουν και τα forza κτλπ κτλπ

Το καθε παιχνιδι απευθυνεται και σε διαφορετικο κοινο, το nfs ειναι αυτο που ειναι και η ιδια η εταιρεια δεν το πλασαρε σαν προσομοιωτη racing οποτε δεν μπορει να κριθει σε αυτο το κομματι. Ειναι απ' την αρχη ξεκαθαρο τι θα παιξεις δε σε κοροιδευουν δλδ. Αν δεν αρεσει σε καποιον η φαση αυτη απλα το προσπερνα. Εγω παντως μια χαρα τη βρισκω.

ναι βρε παιδί μου..δε περιμένουμε το nfs για sim ή semi-sim,
αλλά τούτο παρά είναι arcade για τα γούστα μου μάλλον. Θα φταίει το πολύ FH4 που παίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε

ναι βρε παιδί μου..δε περιμένουμε το nfs για sim ή semi-sim,
αλλά τούτο παρά είναι arcade για τα γούστα μου μάλλον. Θα φταίει το πολύ FH4 που παίζω.

Ε ναι παιζει και αυτο αλλα θα σου προτεινα αργοτερα να του εδινες μια ευκαιρια αν και εφοσον εχεις τη διαθεση γιατι ειναι αλλη φαση τελειως απο FH και αλλα συναφη.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Ε ναι παιζει και αυτο αλλα θα σου προτεινα αργοτερα να του εδινες μια ευκαιρια αν και εφοσον εχεις τη διαθεση γιατι ειναι αλλη φαση τελειως απο FH και αλλα συναφη.

σίγουρα ναι είναι άλλη φάση.

αν πέσει στα χέρια μου κάποια στιγμή..
δεν δίνω για την ώρα χρήματα γιαυτό..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπηκαν και τα drift στο παιχνιδι. Θυμιζει παλιο κλασικο underground 2. Δυσκολο στην αρχη αλλα με το καταλληλο αμαξι και αλλαγμα ροδες αναρτησεις κλτ με 350Z γινεται εξαιρετικο driftaki. Επισης ευκολος τροπος για να βγαλουμε χρηματα στο παιχνιδι ειναι να κανουμε αρκετες φορες καποιο ευκολο drift μεσα στην πολη μας δινει απο 3000 μεχρι 6000 στα 3 αστερια. Τα 2 αστερια γινονται ευκολα και περνουμε 4500 για τα 3 ειναι ζορι. Σε 40 λεπτα εβγαλα 150000. 

2020-01-27-17-31-02.png
2020-01-27-17-31-03.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Drift μέσα στην πόλη με 370Z. Το παιχνίδι έχει εξαιρετικά γραφικά και το handling είναι κορυφή με πληκτρολόγιο. Χρόνια είχα να παίξω ένα τόσο fun need for speed. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εβαλα λεγοντας οτι δεν εχω κατι να χασω,αφου μετα το carbon ολα τα nfs ηταν για κλαμα.

Καμια ωριτσα εβαλα να παιξω αλλα πραγματικα μου φαινεται απιστευτα καλο.

Απιστευτη παραμετροποιηση ,που ειχα να δω καιρο.

Απιθανη  η φαση με το tuning και το On the fly αλλαγη μοτερ.

Γενικα πολυ προσεγμενο με μια γρηγορη ματια.

Εμενα μου αρεσει αρκετα παντως.

Τωρα να δω το gameplay οσο προχωραει,αλλα προς το παρον μου τραβηξε τη προσοψη ευχαριστα απο κει που δε το περιμενα.

Επεξ/σία από Dantε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...