Προς το περιεχόμενο

Need For Speed Heat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω οτι εχουμε να κανουμε με ενα απο τα πιο απολαυστικα NFS των τελευταιων χρονων. Η palm city που ειναι το παιχνιδι ειναι μια πανεμορφη πολη με πολυ κινηση και παρα παρα πολυ βροχη δεν θα μας κανει να βαρεθουμε λεπτο. Υπαρχουν speedtraps/billboards/collectibles decals και αναλογα αν ειναι μερα η βραδυ εχουμε και τους αναλογους αγωνες. Το βραδυ ειναι το σοβαρο παιχνιδι ομως με τις αστυνομιες που γινεται ο κακος χαμος. Μου θυμισε αρκετα most wanted εδω εχουμε το heat level που οσο πιο μεγαλο ειναι ερχονται ολο και πιο πολλες αστυνομιες. Στα υπολοιπα εχουμε το reputation αναμεσα στον underground κοσμο και στα του modding υπαρχει μεχρι και ηχοσυστημα και γενικα φτιαχνεις τα παντα απο το χρωμα του nitro μεχρι τον θορυβο η το δισκοφρενο. Ανωτερο απο το payback μεχρι στιγμης που εκει τελειωσα το main story και μετα το αφησα εδω βλεπω να προσπαθω να κανω οσα περισσοτερα μπορω.

Στα των γραφικων τελικα εκανα εν μερη λαθος γιατι οντως με νταλια ηλιος το πρωι δειχνουν χαλια αλλα με την απιστευτη βροχη η ακομα καλυτερα το βραδυ με τα χιλιαδες φωτα και τις αντανακλασεις εχουμε μια παλετα γραφικων ανταξια για το 2019.

2019-12-29-08-00.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλο ενα pc game με optimization απο τα lidl, ακομη και στα low-high δε μπορει να κρατησει σταθερο 60αρι το βραδυ. Τα reflections πανω απο low δε μου τα σηκωνει καν το pc, τραγικο.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Αλλο ενα pc game με optimization απο τα lidl, ακομη και στα low-high δε μπορει να κρατησει σταθερο 60αρι το βραδυ. Τα reflections πανω απο low δε μου τα σηκωνει καν το pc, τραγικο.

Κατι αλλο τρεχει. Ολα ultra τα εχω και το βραδυ εχω σταθερα 75fps σε 2560x1080 μαζι με το RIS απο control panel δειχνει πανεμορφο. Και η 1070 ειναι μια χαρα καρτα ειδικα για full hd.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κατι αλλο τρεχει. Ολα ultra τα εχω και το βραδυ εχω σταθερα 75fps σε 2560x1080 μαζι με το RIS απο control panel δειχνει πανεμορφο. Και η 1070 ειναι μια χαρα καρτα ειδικα για full hd.

Δε παιζει αυτο εκτος αν παιζεις με 2080 ή 5700xt. Εγω ολα στα low-medium και ζοριζεται, το 60αρι δε το κραταει ουτε για αστειο σε κοντρες. Εχω κλεισει reflections, shadows εντελως και παλι εχω stuttering. Αντιστοιχα απαιτιτικα παιχνιδια τα παιζω ολα ultra 60 ακατεβατα, μεχρη και το rdr2 τελευταια τρεχει ακομη πιο καλα απ το nfs.

Aπο οτι εψαξα και ειδα σε πολλους το game τρεχει χαλια με pascal gpu's. Εχω τη legit εκδοση φυσικα μεσω origin.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Δε παιζει αυτο εκτος αν παιζεις με 2080 ή 5700xt. Εγω ολα στα low-medium και ζοριζεται, το 60αρι δε το κραταει ουτε για αστειο σε κοντρες. Εχω κλεισει reflections, shadows εντελως και παλι εχω stuttering. Αντιστοιχα απαιτιτικα παιχνιδια τα παιζω ολα ultra 60 ακατεβατα, μεχρη και το rdr2 τελευταια τρεχει ακομη πιο καλα απ το nfs.

Aπο οτι εψαξα και ειδα σε πολλους το game τρεχει χαλια με pascal gpu's. Εχω τη legit εκδοση φυσικα μεσω origin.

5700xt έχω οπότε ίσως κάτι τρέχει με τις Pascal. Ανέμενε κάνα fix και έχε τους τελευταίους drivers. Η nvidia τις έχει αφήσει τις Pascal στη μοίρα τους σε πολλά παιχνίδια. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

5700xt έχω οπότε ίσως κάτι τρέχει με τις Pascal. Ανέμενε κάνα fix και έχε τους τελευταίους drivers. Η nvidia τις έχει αφήσει τις Pascal στη μοίρα τους σε πολλά παιχνίδια. 

Εχω προ τελευταίους drivers, πιο αργα που θα παω σπιτι θα δοκιμασω να περασω τους latest μπας και...

• Like 1
Δημοσ.

Τα ιδια σ***τα και με τους τελευταιους, εχει κλ***ει πανω της η 1070, 50-55 fps medium-high, uninstall και αυτο με συνοπτικες διαδικασιες, δεν υφισταται ραλακι κατω απο σταθερο 60αρι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giorgosmcmc είπε

Τα ιδια σ***τα και με τους τελευταιους, εχει κλ***ει πανω της η 1070, 50-55 fps medium-high, uninstall και αυτο με συνοπτικες διαδικασιες, δεν υφισταται ραλακι κατω απο σταθερο 60αρι.

Ανεβαζω 2 βιντεακια σε λιγο να σου δειξω το performance. Δειχνω ρυθμισεις και overlay. Κατι παιζει με τις pascal δεν εξηγητε αλλιως το παιχνιδι ειναι απο τα πιο smooth που εχω παιξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ανεβαζω 2 βιντεακια σε λιγο να σου δειξω το performance. Δειχνω ρυθμισεις και overlay. Κατι παιζει με τις pascal δεν εξηγητε αλλιως το παιχνιδι ειναι απο τα πιο smooth που εχω παιξει.

https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/need-for-speed-heat-pc-performance-ana

https://www.reddit.com/r/needforspeed/comments/dsp29g/performancegraphics_issues_in_nfs_heat/

fege.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 βιντεακια δικα μου βραδυ και με βροχη το πρωτο που δειχνω settings και performance overlay στο ενα. Το Relive τρωει 4-5FPS κατα την εγγραφη

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To reshade μου την εκανε τη ζημια τελικα μολης το εβγαλα δε παει πολυ καλυτερα αλλα ανεκτα με πιο λιγα drops, παντως διαφορα medium με ultra δε διακρίνω καμια μιας και εκανα αρκετα τεστ. Μονο τα reflection κανουν κατι αλλα τιποτα το σπουδαιο. Εμενα στα ultra ουτε για αστειο θα γινει πυρινικη εκρηξη το pc για καποιο λογο εχει αλεργια στις pascal το game ή έχει shit-optimization.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Reshade φίλε μου μην βάζεις σε τόσο βαριά παιχνίδια. Το παιχνίδι δείχνει πανέμορφο κυρίως βράδυ η μέρα με βροχή. Αλλά και το gameplay του είναι πάρα πολύ καλό με modding κάθε λογής στα αμάξια ωραίος κόσμος και τίμιο story όσο προχωράω. Αρκετά εθιστικο με πολύ καλή μουσική. 

Σε μένα όπως βλέπεις και στο 99% που είναι η κάρτα μόνιμα κρατάει τα 75fps σε κάθε περίπτωση. Σίγουρα κάτι παίζει με τις Pascal drops δεν έχω καθόλου. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Arkin είπε

Reshade φίλε μου μην βάζεις σε τόσο βαριά παιχνίδια. Το παιχνίδι δείχνει πανέμορφο κυρίως βράδυ η μέρα με βροχή. Αλλά και το gameplay του είναι πάρα πολύ καλό με modding κάθε λογής στα αμάξια ωραίος κόσμος και τίμιο story όσο προχωράω. Αρκετά εθιστικο με πολύ καλή μουσική. 

Σε μένα όπως βλέπεις και στο 99% που είναι η κάρτα μόνιμα κρατάει τα 75fps σε κάθε περίπτωση. Σίγουρα κάτι παίζει με τις Pascal drops δεν έχω καθόλου. 

To πιστευω κι εγω οτι κατι συμβαινει και απο οτι διαβαζω αν και δεν περιμενα με τη 5700 να ειχε θεμα το παιχνιδι, παιχνιδια σαν το nfs τα μασαει για πλακα, προς το παρων εχω προσαρμοστει με ενα συνδιασμο settings που μου κραταει τουλαχιστον 60αρι, reflection κτλπ πολυτελειες ουτε για πλακα, μετα κοπων και βασανων τα καταφερε για αλλη μια φορα η 1070.

Περα απο το perfomance φαινεται πολυ καλο παιχνιδακι παντως και θα ισως του δωσω μια ευκαιρεια αν και απαγοητευτικα λογο των παραπανω αρχικα.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

To πιστευω κι εγω οτι κατι συμβαινει και απο οτι διαβαζω αν και δεν περιμενα με τη 5700 να ειχε θεμα το παιχνιδι, παιχνιδια σαν το nfs τα μασαει για πλακα, προς το παρων εχω προσαρμοστει με ενα συνδιασμο settings που μου κραταει τουλαχιστον 60αρι, reflection κτλπ πολυτελειες ουτε για πλακα, μετα κοπων και βασανων τα καταφερε για αλλη μια φορα η 1070.

Περα απο το perfomance φαινεται πολυ καλο παιχνιδακι παντως και θα ισως του δωσω μια ευκαιρεια αν και απαγοητευτικα λογο των παραπανω αρχικα.

Σε full HD πρέπει να πηγαίνει μπάλα για 60fps η 1070 ακόμα και σήμερα. Απλα φαίνεται σε κάποια παιχνίδια η δεν είναι τόσο optimised η φταίνε οι drivers. Εφόσον έφτιαξες ρυθμίσεις και έχεις 60αρι το βράδυ είσαι κομπλέ. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό σίγουρα θα το ευχαριστηθείς. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...