Προς το περιεχόμενο

Need For Speed Heat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ βλέπω τόσο στοιχεία undergound αλλά και pro street. Γενικά μου δίνει την εικόνα ότι κάνανε μια μίξη. Το trailer εντυπωσιακό αλλά εννοείται ότι κρατάω μικρό καλάθι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτό το στερεότυπο με τους ισπανόφωνους έχει κουράσει..

θα αρχίσω στο μάθημα ισπανικών να νομίζω ότι είμαι κάνας αντερκραουντ τυπάς που θα πάρω το αμάξι για να ξεφύγω από τους μπάτσους επειδή έκλεψα ένα παγωτό :P

την παρουσίαση την είδε κανείς; τρολαρουν;

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Παιχνίδι χωρίς ταυτότητα μου φαίνεται. Κάτι λίγο από underground, κάτι λίγο από prostreet, κάτι λίγο από payback, κάτι από forza horizon και λίγο the crew και ας πούμε τους ευχαριστήσαμε όλους. 😏

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bigi444444 είπε

Παιχνίδι χωρίς ταυτότητα μου φαίνεται. Κάτι λίγο από underground, κάτι λίγο από prostreet, κάτι λίγο από payback, κάτι από forza horizon και λίγο the crew και ας πούμε τους ευχαριστήσαμε όλους. 😏

Προσπαθούν να τα συνδυάσουν όλα. Και το payback παρόμοιο ήταν εκτός τα underground στοιχεία. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Νομιζω εχουμε να κανουμε με τα χειροτερα γραφικα της χρονιας σε παιχνιδι

Στα Ultra και εχω και sharpening filter απο το control panel. Το βραδυ ειναι καλυτερα τα πραγματα κυριως με βροχη. 

Spoiler

2019-12-28-07-14.png
2019-12-28-07-14-01.png
2019-12-28-07-17.png
2019-12-28-07-19.png
2019-12-28-07-38.png

Δημοσ.

Βραδυ φαινεται πολυ ομορφο και μερα με αρκετη βροχη κατι γινεται. Ως arcade μου αρεσε πολυ. Ωραια οδηγικη συμπεριφορα για NFS παιχνιδι κορυφαιο soundtrack και απο story δεν δειχνει ασχημο αρκετα underground φαση με μπλεγμενη αστυνομια και κλικες σαν το the crew. Σιγουρα θα το τελειωσω μιας και απο το payback εχω να παιξω arcade racing. 

Spoiler

2019-12-28-14-22.png
2019-12-28-14-22-01.png
2019-12-28-14-22-02.png
2019-12-28-14-22-03.png
2019-12-28-14-31-02.png
2019-12-28-14-31-04.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Πως κανεις controls remap η δεν εχει παλι ;

Εχει keybind κανονικα μπορεις να αλλαξεις τα παντα. Εβαλα το nitro στο alt. Ποντικι δεν εχεις καθολου ειναι αποκλειστικα με πληκτρολογιο και η καμερα με τα βελακια. Το driftarisma ειναι απολαυστικο και κατι που στα forza δεν μπορω να συνηθίσω. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μπορω πληκτρολογιο .... το Γκαζι στο X και φρενο στο Ο θελω και δεν εχουν οι μακακες controller remap ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Δε μπορω πληκτρολογιο .... το Γκαζι στο X και φρενο στο Ο θελω και δεν εχουν οι μακακες controller remap ;

Δεν ξερω αν συνδεσω το xbox controller μου δωσει controller remap στις ρυθμισεις. Αλλιως δεν εχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...