1988panos2171 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Ανέβηκε σήμερα το trailer με ημερομηνία κυκλοφορίας 5/11/19.
Πέτρος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Ελπίζω το street στοιχείο που δείχνουν να είναι πραγματικό, σε κίνηση/κυκλοφορία (NFSU FTW) κι όχι trailerομούφα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Έχει underground στοιχεία, μπορεί και να βγει καλό αυτό.
1988panos2171 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Εγώ βλέπω τόσο στοιχεία undergound αλλά και pro street. Γενικά μου δίνει την εικόνα ότι κάνανε μια μίξη. Το trailer εντυπωσιακό αλλά εννοείται ότι κρατάω μικρό καλάθι.
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) αυτό το στερεότυπο με τους ισπανόφωνους έχει κουράσει.. θα αρχίσω στο μάθημα ισπανικών να νομίζω ότι είμαι κάνας αντερκραουντ τυπάς που θα πάρω το αμάξι για να ξεφύγω από τους μπάτσους επειδή έκλεψα ένα παγωτό την παρουσίαση την είδε κανείς; τρολαρουν; Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από xtrmsnpr
Bigi444444 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Παιχνίδι χωρίς ταυτότητα μου φαίνεται. Κάτι λίγο από underground, κάτι λίγο από prostreet, κάτι λίγο από payback, κάτι από forza horizon και λίγο the crew και ας πούμε τους ευχαριστήσαμε όλους. 😏
Arkin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Bigi444444 είπε Παιχνίδι χωρίς ταυτότητα μου φαίνεται. Κάτι λίγο από underground, κάτι λίγο από prostreet, κάτι λίγο από payback, κάτι από forza horizon και λίγο the crew και ας πούμε τους ευχαριστήσαμε όλους. 😏 Προσπαθούν να τα συνδυάσουν όλα. Και το payback παρόμοιο ήταν εκτός τα underground στοιχεία.
Arkin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Νομιζω εχουμε να κανουμε με τα χειροτερα γραφικα της χρονιας σε παιχνιδι Στα Ultra και εχω και sharpening filter απο το control panel. Το βραδυ ειναι καλυτερα τα πραγματα κυριως με βροχη. Spoiler
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Η εγω εχω γερασει η καθε Nfs ειναι και πιο χαλια . 1
Arkin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Βραδυ φαινεται πολυ ομορφο και μερα με αρκετη βροχη κατι γινεται. Ως arcade μου αρεσε πολυ. Ωραια οδηγικη συμπεριφορα για NFS παιχνιδι κορυφαιο soundtrack και απο story δεν δειχνει ασχημο αρκετα underground φαση με μπλεγμενη αστυνομια και κλικες σαν το the crew. Σιγουρα θα το τελειωσω μιας και απο το payback εχω να παιξω arcade racing. Spoiler
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πως κανεις controls remap η δεν εχει παλι ; Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
Arkin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Πως κανεις controls remap η δεν εχει παλι ; Εχει keybind κανονικα μπορεις να αλλαξεις τα παντα. Εβαλα το nitro στο alt. Ποντικι δεν εχεις καθολου ειναι αποκλειστικα με πληκτρολογιο και η καμερα με τα βελακια. Το driftarisma ειναι απολαυστικο και κατι που στα forza δεν μπορω να συνηθίσω. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από Arkin
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δε μπορω πληκτρολογιο .... το Γκαζι στο X και φρενο στο Ο θελω και δεν εχουν οι μακακες controller remap ; Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
Arkin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Δε μπορω πληκτρολογιο .... το Γκαζι στο X και φρενο στο Ο θελω και δεν εχουν οι μακακες controller remap ; Δεν ξερω αν συνδεσω το xbox controller μου δωσει controller remap στις ρυθμισεις. Αλλιως δεν εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα