Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , ψαχνω εδω και αρκετο καιρο μια θηκη τυπου carbon για το redmi note 7 , εχω συναντησει ενα προβλημα ομως , οσες εχω δει απο κοντα και στο σκρουτζ , αφηνουν την καμερα να προεξεχει με αποτελεσμα να ειναι επιρρεπης σε ζημιες\γρατζουνιες κλπ , εχει κανενας εμπειρια με το αντιστοιχο κινητο και να μπορει να προτεινει καποια θηκη? Ευχαριστω εκ των προτερων. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Justhavocman είπε

Καλησπερα , ψαχνω εδω και αρκετο καιρο μια θηκη τυπου carbon για το redmi note 7 , εχω συναντησει ενα προβλημα ομως , οσες εχω δει απο κοντα και στο σκρουτζ , αφηνουν την καμερα να προεξεχει με αποτελεσμα να ειναι επιρρεπης σε ζημιες\γρατζουνιες κλπ , εχει κανενας εμπειρια με το αντιστοιχο κινητο και να μπορει να προτεινει καποια θηκη? Ευχαριστω εκ των προτερων. 

Αν δεν έχεις θέμα με το μεγεθος πήγαινε στην κορυφη https://www.skroutz.gr/s/19416016/Ringke-Fusion-X-Μαύρο-Xiaomi-Redmi-Note-7-7-Pro.html

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καμερα του κινητου εξεχει παρα πολύ οποτε θες πολυ χοντρη θηκη για να την καλυψει,σαν και αυτη που σου προτεινε ο φιλος την οποια θεωρω κακασχημη(αλλα γουστα ειναι αυτα)Μπορεις ομως να βαλεις καποιο προστατευτικο δαχτυλιδι γυρω απο την καμερα κ μετα να επιλεξεις οποια θηκη σου αρεσει.Παλι θα εξεχει αλλα δεν θα γδερνεται το τζαμι της καμερας.Εγω εχω αυτη και η γυναικα μου αυτη...

Επεξ/σία από dalain
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dalain είπε

Η καμερα του κινητου εξεχει παρα πολύ οποτε θες πολυ χοντρη θηκη για να την καλυψει,σαν και αυτη που σου προτεινε ο φιλος την οποια θεωρω κακασχημη(αλλα γουστα ειναι αυτα)Μπορεις ομως να βαλεις καποιο προστατευτικο δαχτυλιδι γυρω απο την καμερα κ μετα να επιλεξεις οποια θηκη σου αρεσει.Παλι θα εξεχει αλλα δεν θα γδερνεται το τζαμι της καμερας.Εγω εχω αυτη και η γυναικα μου αυτη...

Ελεγα μηπως υπαρχει καποια του ειδους αυτου   , αλλα μαλλον θα παω για το τζαμακι στην καμερα , και παλι ομως δεν θα ειναι επιρεπης σε ζημια μιας και προεξεχει οχι μονο το τζαμι αλλα ολο το "πακετο" ?

Επεξ/σία από Justhavocman
Δημοσ.

Δεν ξερω αν το τζαμι αλλοιωνει την φωτογραφια....Ενω στο προηγουμενο μου κινητο ειχα βαλει σε αυτο εβαλα μονο το δαχτυλιδι.Μια χαρα ειναι και δεν εχει κανενα φοβο.Βεβαια αν εισαι καφρος οτι και να βαλεις  θα κανεις ζημια.

Οι θηκη ειναι θεμα γουστου...Εμενα ας πουμε δεν μου αρεσουν οι χοντρες και ας προσφερουν μεγαλυτερη προστασια.Το θεμα ειναι να χαιρομαστε το τηλεφωνο μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...