Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλη Μαρτίου αγόρασα μεταχειρισμένο ένα opel zafira. Μέσα Απριλίου έκανα μετατροπή σε υγραέριο. Με τι που το πήρα άναψε ο δείκτης της μπαταρίας. Είχαν βάλει καλώδιο τροφοδοσίας του συστήματος στον θετικό πόλο της μπαταρίας αλλά μου είπαν ότι δεν παίζει ρόλο. Το πήγαμε σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν έφταιγε η εγκατάσταση αλλά ότι ήθελε καθάρισμα στις ασφάλειες. Τις καθάρισε, έσβησε ο δείκτης.

Τις επόμενες βδομάδες κάπου κάπου άναβε πάλι ο δείκτης κι έσβηνε μονος του. Μέχρι που αρχές Ιουλίου άδειασε η μπαταρία. Τη φορτισα αλλά είναι φανερό ότι πνέει τα λοίσθια και πάω για καινούργια.

Μπορεί να παίζει ρόλο η εγκατάσταση κι αυτό το καλώδιο να τραβάει ρεύμα και να την άδειασε ή απλά ήταν η ώρα της;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Τέλη Μαρτίου αγόρασα μεταχειρισμένο ένα opel zafira. Μέσα Απριλίου έκανα μετατροπή σε υγραέριο. Με τι που το πήρα άναψε ο δείκτης της μπαταρίας. Είχαν βάλει καλώδιο τροφοδοσίας του συστήματος στον θετικό πόλο της μπαταρίας αλλά μου είπαν ότι δεν παίζει ρόλο. Το πήγαμε σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν έφταιγε η εγκατάσταση αλλά ότι ήθελε καθάρισμα στις ασφάλειες. Τις καθάρισε, έσβησε ο δείκτης.

Τις επόμενες βδομάδες κάπου κάπου άναβε πάλι ο δείκτης κι έσβηνε μονος του. Μέχρι που αρχές Ιουλίου άδειασε η μπαταρία. Τη φορτισα αλλά είναι φανερό ότι πνέει τα λοίσθια και πάω για καινούργια.

Μπορεί να παίζει ρόλο η εγκατάσταση κι αυτό το καλώδιο να τραβάει ρεύμα και να την άδειασε ή απλά ήταν η ώρα της;

Εννοείς το καλώδιο που τραβάει ο εγκέφαλος υγραερίου ;

Μάλλον τα είχε φάει τα ψωμιά της . 

Να ελένξεις και το δυναμό σου εάν φορτίζει

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω πως έχει σχέση το υγραέριο, απλώς έτυχε να παραδώσει πνεύμα την ίδια περίοδο.....

(Συνήθως οι μπαταρίες παραδίδουν τις περιόδους με τα μαγαλυτερα κρύα ή ζέστες)

Πάρε μια καινούργια και πες στο μάστορα να τσεκαρε ότι φορτίζεται το δυναμό

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...