x_revenge Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Tα μεγαλα ελληνικα καταστηματα που ξερω οτι πουλανε pc hardware (πλαισιο, e-shop, public, κοτσοβολος) εχουν αθλιες τιμες και δυνατοτητα επιλογης, δε μπορω να βρω ραμ η μητρικη που θελω σε κανενα απο αυτα και αυτες που μπορω να βρω ειναι χειροτερες για περισσοτερα λεφτα απο αυτες που θα ηθελα. Το σκρουτζ εχει πολλα που μου κανουν αλλα ολα τα μαγαζια λενε κατοπιν παραγγελιας και τα περισσοτερα εχουν κακα reviews που αλλοι χρηστες περιμεναν βδομαδες η πανω απο μηνα η το χειροτερο απο ολα να περιμενουν καμια 10-15 μερες και μετα το καταστημα να το ακυρωνει λογο ελλειψης/κακης συνεννοησης με τον προμηθευτη. Να παρω απο καποιο ευρωπαικο amazon εστω και αν πληρωσω παραπανω; Και αν κατι ερθει doa η χαλασει σε δυο μηνες μετα πως το στελνω πισω για αλλαγη; Δε ξερω αν εχω ξεχασει καποιο ελληνικο καταστημα η αν υπαρχει κανενα καλο καταστημα σε χωρα ΕΕ που να στελνει και ελλαδα (εκτως απο amazon). Μαζευα λεφτα για καινουριο pc εδω και πολυ καιρο και δε ξερω πως το ειχα φανταστει οτι θα ηταν αλλα εχω ξενερωσει με την πραγματικοτητα της ελληνικης αγορας...
koystado Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) δες στο amazon τωρα προσεξα οτι είπες εκτός αμαζον Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από koystado
KrisDs Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Kοίταξε Γερμανικά μαγαζιά όπως το Caseking και το Alternate. Προσωπικά έχω αγοράσει από Caseking κι έχω μείνει ευχαριστημένος. Τα returns δεν είναι κάτι δύσκολο ειδικά αν μιλάμε για Amazon. Μπορείς να κοιτάξεις και στο idealo.de για συγκριση τιμών στην Γερμανία, είναι το αντίστοιχο skroutz. Υπάρχουν περιπτώσεις που το Γερμανικό amazon έχει την καλύτερη τιμή στο προιόν που ψάχνεις και αν βάλουμε και το γεγονός ότι η εξυπηρέτηση του είναι σε άλλο επίπεδο δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην ψωνίσεις και από εκεί ότι parts θέλεις. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από KrisDs
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Ε τι πάρτ θέλεις να σε βοηθήσουμε Συγκεκριμένα όμως Για ram συχνά αγόραζα από crucial
x_revenge Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, KrisDs είπε Kοίταξε Γερμανικά μαγαζιά όπως το Caseking και το Alternate. Προσωπικά έχω αγοράσει από Caseking κι έχω μείνει ευχαριστημένος. Τα returns δεν είναι κάτι δύσκολο ειδικά αν μιλάμε για Amazon. Μπορείς να κοιτάξεις και στο idealo.de για συγκριση τιμών στην Γερμανία, είναι το αντίστοιχο skroutz. Υπάρχουν περιπτώσεις που το Γερμανικό amazon έχει την καλύτερη τιμή στο προιόν που ψάχνεις και αν βάλουμε και το γεγονός ότι η εξυπηρέτηση του είναι σε άλλο επίπεδο δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην ψωνίσεις και από εκεί ότι parts θέλεις. Τα μαγαζια τα αποθηκευσα και θα τα τσεκαρω αναλυτικα μια απο αυτες τις μερες, θενκς. Αυτο που με απασχολει στα returns απο εξωτερικο ειναι οτι δε ξερω αλλη ξενη γλωσσα εκτως απο αγγλικα για να συνεννοηθω, το οτι λογικα θα πρεπει να πληρωνω εγω τα μεταφορικα και γενικα το ποσο χρονοβορο θα ειναι σε σχεση με το απλα να επερνα το αυτοκινητο και να πηγαινα στο καταστημα πχ. 12 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Ε τι πάρτ θέλεις να σε βοηθήσουμε Συγκεκριμένα όμως Για ram συχνά αγόραζα από crucial Αυτη τη στιγμη κοιταω για B450 tomahawk max και crucial BLS2K16G4D32AESB, δεν ειναι τελικο ουτε απολυτο οτι πρεπει να ειναι τα συγκεκριμενα μοντελα αλλα ολα που κοιταξα στα ιδια specs στην ελλαδα η δεν υπαρχουν η ειναι κατοπιν παραγγελιας απο μαγαζια με 3/5 αστερακια στο σκρουτζ.
KrisDs Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, x_revenge είπε Τα μαγαζια τα αποθηκευσα και θα τα τσεκαρω αναλυτικα μια απο αυτες τις μερες, θενκς. Αυτο που με απασχολει στα returns απο εξωτερικο ειναι οτι δε ξερω αλλη ξενη γλωσσα εκτως απο αγγλικα για να συνεννοηθω, το οτι λογικα θα πρεπει να πληρωνω εγω τα μεταφορικα και γενικα το ποσο χρονοβορο θα ειναι σε σχεση με το απλα να επερνα το αυτοκινητο και να πηγαινα στο καταστημα πχ. Τα site αυτά που σου έστειλα επικοινωνούν με Αγγλικά. Το Caseking έχει και επιλογή γλώσσας για να δεις όλο το site στα Αγγλικά το Alternate όχι αλλά μπορείς να τους στείλεις email στα Αγγλικα, σου απαντάνε κανονικότατα και σε βοηθάνε με την παραγγελία σου. Τώρα για τις επιστροφές, το ποιος θα καλύψει τα έξοδα και ότι είναι χρονοβόρο εξαρτάται την περίπτωση αλλά ακόμα κι έτσι είναι πιθανότερο να έχεις πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση από το να έχεις πέρα δώθε με ελληνικό μαγαζί ή κανένα σκρουτζομάγαζο της κακιάς ώρας. Ειδικά αν μιλάμε για amazon εκεί δεν υπάρχει σύγκριση με Ελλάδα.
x_revenge Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, KrisDs είπε Τα site αυτά που σου έστειλα επικοινωνούν με Αγγλικά. Το Caseking έχει και επιλογή γλώσσας για να δεις όλο το site στα Αγγλικά το Alternate όχι αλλά μπορείς να τους στείλεις email στα Αγγλικα, σου απαντάνε κανονικότατα και σε βοηθάνε με την παραγγελία σου. Τώρα για τις επιστροφές, το ποιος θα καλύψει τα έξοδα και ότι είναι χρονοβόρο εξαρτάται την περίπτωση αλλά ακόμα κι έτσι είναι πιθανότερο να έχεις πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση από το να έχεις πέρα δώθε με ελληνικό μαγαζί ή κανένα σκρουτζομάγαζο της κακιάς ώρας. Ειδικά αν μιλάμε για amazon εκεί δεν υπάρχει σύγκριση με Ελλάδα. Καλο αυτα για τα αγγλικα, με καθησυχασε λιγο. Το σκρουτζ το εχω σχεδων ξεγραψει, μονο αν υπαρχει καποιο μαγαζι που να λεει αμεσα διαθεσιμο σε καλη τιμη και καλες κριτικες θα το προτιμησω, αν και θυμαμαι απο παλια εμπειρια ενα μαγαζι που ειχε ενα κοντρολλερ σαν αμεσα διαθεσιμο οταν πηγα στο καταστημα μου ειπαν οτι δε το εχουν και πως θα μπορω να το παραλαβω σε 3 μερες. Οποτε τρεχα γυρευε ειναι ολοι τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα