dalain Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε αν Ρωτάς εμενα, 600€ ναι εσενα....δεν ειναι τεραστιο το ποσο οποτε δεν νομιζω να χρειαζεται μεγαλο εκκαθαριστικο.Συνηθως το καταστημα αφου συγκεντρωσει τα χαρτια τακαταθετει στην τραπεζα και περιμενει απαντηση,Παλια θυμαμαι εκανε κανα τριημερο μετα καποια στιγμη γινοταν αμεσα.....Τωρα δεν ξερω γιατι εχω χρονια να ψωνισω ετσι.
Νικηφόρος Γεωργάκης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, dalain είπε ναι εσενα....δεν ειναι τεραστιο το ποσο οποτε δεν νομιζω να χρειαζεται μεγαλο εκκαθαριστικο.Συνηθως το καταστημα αφου συγκεντρωσει τα χαρτια τακαταθετει στην τραπεζα και περιμενει απαντηση,Παλια θυμαμαι εκανε κανα τριημερο μετα καποια στιγμη γινοταν αμεσα.....Τωρα δεν ξερω γιατι εχω χρονια να ψωνισω ετσι. Και εγώ είχα αγοράσει κάτι από κοτσοβολο Παλιά αλλα δεν θυμάμαι τι χρειάζονταν...λες το εκκαθαριστικό μόνο να φτάνει?
dalain Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε Και εγώ είχα αγοράσει κάτι από κοτσοβολο Παλιά αλλα δεν θυμάμαι τι χρειάζονταν...λες το εκκαθαριστικό μόνο να φτάνει? πριν πας κανε ενα τηλεφωνο και ρωτα.αλλιως επικοινωνησε μαζι τους στην σελιδα στο facebook
Νικηφόρος Γεωργάκης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, dalain είπε πριν πας κανε ενα τηλεφωνο και ρωτα.αλλιως επικοινωνησε μαζι τους στην σελιδα στο facebook Τους έκανα πριν 3 τηλέφωνα και δεν απαντούσαν 😥😥.....Ίσως να άλλαξε το ωράριο τους λόγω ημέρας ..Ευχαριστώ πολύ πάντως
dalain Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε Τους έκανα πριν 3 τηλέφωνα και δεν απαντούσαν 😥😥.....Ίσως να άλλαξε το ωράριο τους λόγω ημέρας ..Ευχαριστώ πολύ πάντως ρε αδερφε ειναι κλειστα σημερα.....
Νικηφόρος Γεωργάκης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, dalain είπε ρε αδερφε ειναι κλειστα σημερα..... Στο Google έλεγε ότι είναι ανοιχτά ..Τέλος πάντων
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε Στο Google έλεγε ότι είναι ανοιχτά ..Τέλος πάντων Σκέψου λίγο βρε φίλε.λίγο. 1
Νικηφόρος Γεωργάκης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σκέψου λίγο βρε φίλε.λίγο. Ναι ξέρω ότι είναι αργία αλλα πολλά μαγαζιά ήταν ανοιχτά....πάνε οί χρονιές που έκλειναν όλα τα μαγαζιά στις αργίες Και ξανά λέω...Στo GOOGLE , στο SAIT της εταιριας έλεγε ότι μπορεί να υπάρχουν μικρές αλλαγές λόγω της ημέρας ή κάτι τέτοιο ...οπότε Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από Νικηφόρος Γεωργάκης
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε Στο Google έλεγε ότι είναι ανοιχτά ..Τέλος πάντων 8 λεπτά πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε Και ξανά λέω...Στo GOOGLE , στο SAIT της σελίδας έλεγε ότι μπορεί να υπάρχουν μικρές αλλαγές λόγω της ημέρας ή κάτι τέτοιο ...οπότε Ναι όντως
Νικηφόρος Γεωργάκης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, Xacti είπε Ναι όντως εμμμμμ..Εγώ κοίταξα 20:00..Όταν ήταν ΠΕΜΤΗ ..Τώρα είναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ Όταν μπήκα εγω ΕΧΤΕΣ έλεγε ότι κλείνει στις 21:00 και από κάτω , ενδέχεται να διαφοροποιηθεί λόγω της αργίας ή κάτι τέτοιο.. να σου πω ρε συ...Δεν έχω όρεξη να απαντάω στις εξυπνάδες σου..Μην μου @@@@@ το θέμα
christosx13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε Ναι ξέρω ότι είναι αργία αλλα πολλά μαγαζιά ήταν ανοιχτά....πάνε οί χρονιές που έκλειναν όλα τα μαγαζιά στις αργίες Και ξανά λέω...Στo GOOGLE , στο SAIT της εταιριας έλεγε ότι μπορεί να υπάρχουν μικρές αλλαγές λόγω της ημέρας ή κάτι τέτοιο ...οπότε Φιλε μη μπερδευεσαι με τις Κυριακες που ανοιγουν τα καταστηματα συγκεκριμενες φορες το χρονο. Για αργια και ειδικα αργια του δεκαπενταυγουστου με το ζορι βρισκεις κανα περιπτερο κ κανα βενζιναδικο.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε εμμμμμ..Εγώ κοίταξα 20:00..Όταν ήταν ΠΕΜΤΗ ..Τώρα είναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ Όταν μπήκα εγω ΕΧΤΕΣ έλεγε ότι κλείνει στις 21:00 και από κάτω , ενδέχεται να διαφοροποιηθεί λόγω της αργίας ή κάτι τέτοιο.. να σου πω ρε συ...Δεν έχω όρεξη να απαντάω στις εξυπνάδες σου..Μην μου @@@@@ το θέμα φίλε μάλλον ή είσαι περιορισμένης ευθύνης ή κάνεις μια προσπάθεια να τρολάρεις. Αν θεωρήσω ότι θέλεις να τρολάρεις τότε θέλεις πολύ δουλειά ακόμα
Νικηφόρος Γεωργάκης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 ρε μάστορα ...Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αλα μάλλον δεν καταλαβαίνεις και εσύτι εννοώ....ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ ΈΚΛΕΙΝΕ ΣΤΙΣ 21:00 ( τουλάχιστον κανονικά εκτός από σήμερα που ήταν αργία ) Εσύ κοιτάξεις το πρόγραμμα, για να το παίξεις έξυπνος ,πριν λίγο...... Και το ριμαδο-σάιτ σου λεει ώπα φίλε τοκατάστημα έκλεισε . έλα σε λίγες ώρες πραγματικά δεν ξέρω από που ξεφυτρωσες τωρα εσυ. Δεν το περίμενα αυτό... να μπω σε ένα φόρουμ να κάνω την δουλειά μου και κάθομαι και τσακωνομαι με έναν άγνωστο Δεν θέλω να το συνεχίσω βαρέθηκα έχεις να πεις κάτι για αυτό που ρωτάω ? κομπλέ πες το αν θες Δεν έχεις..Μου είσαι άχρηστος κάτσε απαντά μόνος σου..Δεν ασχολούμαι άλλο συγγνώμη αν σε προσβάλω ..Δεν ξέρω τι να πω..θες να το ληξουμε εδώ ? Δεν γουστάρω να τσακωνομαι για βλακείες και πράγματι το γ@@ το θέμα να ζητήσω και συγνωμη σε όποιον έχει το ίδιο θέμα με εμένα και αντί να βρίσκει λυσεις κάθεται και διαβάζει τα σχόλια δύο ατόμωνπου τσακωνονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα