dalain Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Θέλει,οπως λεει κ ο φίλος απο πανω,να εχεις ενα σχετικα καλο εκκαθαριστικό και σου ζητανε κ δυο εγγυητές τους οποίους κ παίρνουν τηλέφωνο για επιβεβαίωση.Θα τους ενοχλησουν οταν αφήσεις για καιρό απλήρωτες δόσεις.Σου ζητανε εκκαθαριστικό, ταυτότητα κ ισως κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΟ
Νικηφόρος Γεωργάκης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 λοιπόν Επειδή Έχω πάρει 3 φορές την mediamarkt και δεν απαντάνε θέλω απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις ..Και αν δεν ξέρετε αλλα γνωρίζετε κάποιον που να ξέρει σας παρακαλώ ρωτήστε τον. λοιπόν 1) σε πόση ώρα θα πάρω απαντηση απο την τράπεζα αν εγκρίθηκε το δάνειο ..ξέρω γω είναι θέμα ωρών ? 2) τι είναι αυτο το δεκο που λεει το παιδί από πάνω ? 3) όταν εγκργθει το δάνειο πληρώνω εκείνη την στιγμή την 1η δόση ή τον επόμενο μήνα ? 4) μπορώ να πληρώνω τις δόσεις σε οποιδηποτε κατατημα θέλω ή μόνο σε αυτό πήγα εξαρχής ? 5) ας πούμε ότι θέλω να δώσω το εκκαθαριστικό της μάνας μου..μπορ να το πάω εγώ ? είναι απαραίτητο να είναι και αυτή παρών ? πρέπει να με εξουσιοδοτήσει ? Σας παρακαλώ είναι βιαστικό
mphxths Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε λοιπόν Επειδή Έχω πάρει 3 φορές την mediamarkt και δεν απαντάνε θέλω απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις ..Και αν δεν ξέρετε αλλα γνωρίζετε κάποιον που να ξέρει σας παρακαλώ ρωτήστε τον. λοιπόν 1) σε πόση ώρα θα πάρω απαντηση απο την τράπεζα αν εγκρίθηκε το δάνειο ..ξέρω γω είναι θέμα ωρών ? 2) τι είναι αυτο το δεκο που λεει το παιδί από πάνω ? 3) όταν εγκργθει το δάνειο πληρώνω εκείνη την στιγμή την 1η δόση ή τον επόμενο μήνα ? 4) μπορώ να πληρώνω τις δόσεις σε οποιδηποτε κατατημα θέλω ή μόνο σε αυτό πήγα εξαρχής ? 5) ας πούμε ότι θέλω να δώσω το εκκαθαριστικό της μάνας μου..μπορ να το πάω εγώ ? είναι απαραίτητο να είναι και αυτή παρών ? πρέπει να με εξουσιοδοτήσει ? Σας παρακαλώ είναι βιαστικό 1. Δεν ξερω. 2. Λογαριασμος δεη/νερο/οτε για να πιστοποιησουν οτι η διευθυνση ισχυει και δεν ειναι κανα αδειο οικοπεδο.Προφανως ονομα στον λογαριασμο ιδιο με το ονομα του εκκαθαριστικου. 3.Δεν ξερω 4.Δεν ξερω.Το καταστημα πηρε τα λεφτα απο την τραπεζα.Πλεον χρωστας στην τραπεζα.Ισως να μπορεις να πληρωνεις σε υποκαταστημα τραπεζα , ισως στο καταστημα που αγορασες το προιον , ισως δηλ πληρωνεις σε αυτους τις δοσεις σαν εξυπηρετηση αυτων προς την τραπεζα..δεν εχω ιδεα ομως. 5.Ελπιζω να αστειευεσαι.Πρεπει το εκκαθαριστικο να ειναι στο ονομα αυτου που το παει.Αν ειναι δυνατον δηλ.Αλλιως θα εβγαζα μια φωτοτυπια το εκκαθαριστικο του Μαρινακη και θα ειχα χεστει στα δανεια.Δεν ξερω αν δουλευει εξιουσοδοτηση σε τετοιο θεμα.Αν δουλευει , το γνησιο της υπογραφης πρεπει να γινει σε ΚΕΠ ή με αστυνομικο οργανο στο σπιτι/χωρο σας. Λιγοτερη ταλαιπωρια ειναι να παει η μανα σου στο καταστημα με το εκκαθαριστικο αγκαλια. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από mphxths
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε 2) τι είναι αυτο το δεκο που λεει το παιδί από πάνω ? - Μηπως καλυτερα, απλως να το ξεχναγες, εντελως ομως..! 😲 https://el.wikipedia.org/wiki/Δημόσιες_Επιχειρήσεις_και_Οργανισμοί
Νικηφόρος Γεωργάκης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, TheDevilMayCare είπε - Μηπως καλυτερα, απλως να το ξεχναγες, εντελως ομως..! 😲 https://el.wikipedia.org/wiki/Δημόσιες_Επιχειρήσεις_και_Οργανισμοί εμ 18 χρόνων είμαι 😂 Δεν έχω εγώ τέτοια πράγματα 4 λεπτά πριν, mphxths είπε Ελπιζω να αστειευεσαι.Πρεπει το εκκαθαριστικο να ειναι στο ονομα αυτου που το παει.Αν ειναι δυνατον δηλ.Αλλιως θα εβγαζα μια φωτοτυπια το εκκαθαριστικο του Μαρινακη και θα ειχα χεστει στα δανεια.Δεν ξερω αν δουλευει εξιουσοδοτηση σε τετοιο θεμα.Αν δουλευει , το γνησιο της υπογραφης πρεπει να γινει σε ΚΕΠ ή με αστυνομικο οργανο στο σπιτι/χωρο σας. εμ .ΦΥΣΙΚΑ και μιλά με για εξουσιοδότηση ....Και ΦΥΣΙΚΆ μιλάμε για επικύρωση από αστυνομία Δεν λέω να πάω να το παρω έτσι 8 λεπτά πριν, mphxths είπε Λογαριασμος δεη/νερο/οτε για να πιστοποιησουν οτι η διευθυνση ισχυει και δεν ειναι κανα αδειο οικοπεδο.Προφανως ονομα στον λογαριασμο ιδιο με το ονομα του εκκαθαριστικου. Ένα από αυτά ή όλα ?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 55 λεπτά πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε εμ 18 χρόνων είμαι εγώ 18 χρονών έπαιρνα μισθό, πλήρωνα δεή, ευδάπ, εφορίες, πλήρωνα ενοίκιο, έφτιαχνα φαγητό μόνος μου κι εσείς οι σημερινοί νέοι το μόνο που ξέρετε είναι πως να βγάζετε σέλφι και να κάνετε λάηκ.
Νικηφόρος Γεωργάκης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, Xacti είπε εγώ 18 χρονών έπαιρνα μισθό, πλήρωνα δεή, ευδάπ, εφορίες, πλήρωνα ενοίκιο, έφτιαχνα φαγητό μόνος μου κι εσείς οι σημερινοί νέοι το μόνο που ξέρετε είναι πως να βγάζετε σέλφι και να κάνετε λάηκ. οκ...Επειδή εδώ έχω ανοίξει ένα θέμα για κάτι που είναι σημαντικό για εμενα, άνοιξε ένα άλλο αν θες να λες τα κατορθώματά σου Και για να μην σπαταλάς τον χρόνο μου στο να απαντάωσε άσχετα πράγματα ούτε για να μου έρχονται ειδοποιήσεις που που τις περιμένω πως και πως και καταλήγουν άσχετες
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε οκ...Επειδή εδώ έχω ανοίξει ένα θέμα για κάτι που είναι σημαντικό για εμενα, άνοιξε ένα άλλο αν θες να λες τα κατορθώματά σου Aν ήταν σημαντικό για σένα θα είχες πάρει τον απαυτό σου και θα πήγαινες σε ένα κατάστημα να ρωτήσεις από κοντά. Όχι αραχτός σπιτάκι σου και άσε τους άλλους να δουλεύουν για σένα. Εσύ βαριέσαι μέχρι και στο google να ψάξεις να δεις τι είναι η ΔΕΚΟ.
Νικηφόρος Γεωργάκης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Xacti είπε Aν ήταν σημαντικό για σένα θα είχες πάρει τον απαυτό σου και θα πήγαινες σε ένα κατάστημα να ρωτήσεις από κοντά. Όχι αραχτός σπιτάκι σου και άσε τους άλλους να δουλεύουν για σένα. Εσύ βαριέσαι μέχρι και στο google να ψάξεις να δεις τι είναι η ΔΕΚΟ. Χωρίς να είμαι υποχρεωμένος να σου δώσω εξηγήσεις αλλα Επειδή δεν μου αρέσει ο κάθε άσχετος να βγάζει συμπεράσματα για εμενα 1) το πιο κοντινό κατάστημα είναι στην Πάτρα που είναι 2:30 ώρες μακριά 2) κοίταξα τι είναι το δεκο πριν ρωτήσω εδώ ( αν γουστάρεις σου στέλνω και screenshot το ιστορικό ). εδώ ρωτησα Γιατί ήθελα μια πιο απλή εξήγηση Και επειδή δεν είμαι ένα κακομαθημένο παιδάκι όπως νομίζεις ( χωρις να με ενδιαφέρει η γνώμη ενός παντελως ξένου απο ενα φορουμ)..Δεν θελω να βάλω τους γονείς μου σε διαδικασια να οδηγούν για 5+ ώρες και να περάσουν στο κατάστημα όση ώρα χρειάζεται για έρθει η απάντησή, για το τίποτα 26 λεπτά πριν, Xacti είπε Όχι αραχτός σπιτάκι σου και άσε τους άλλους να δουλεύουν για σένα. σορρυ κιόλας (νοτ σορρυ ) Άλλα αν δεν κάνω λάθος εδώ είναι φόρουμ για απορίες..Δεν εγγράφηκα για να κάνω φίλους ούτε για να περάσει η ώρα ...(Επίσης από ότι βλέπω δεν είμαι στο thread "μπλα μπλα" ή οπως λεγεται )αλλα για να πάρω απαντησεις στα ερωτήματα μου😅 Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από Νικηφόρος Γεωργάκης
banned_acc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 52 λεπτά πριν, Xacti είπε εγώ 18 χρονών έπαιρνα μισθό, πλήρωνα δεή, ευδάπ, εφορίες, πλήρωνα ενοίκιο, έφτιαχνα φαγητό μόνος μου κι εσείς οι σημερινοί νέοι το μόνο που ξέρετε είναι πως να βγάζετε σέλφι και να κάνετε λάηκ. Σε τι κύκλωμα είχες μπλέξει;
UNP-Snae Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Στις 14/8/2019 στις 4:14 ΜΜ, ntguitar είπε Εγώ θέλω να πάρω το Velos R125 της Daytona με δόσεις αλλά χωρίς κάρτα,γίνεται;Αλήθεια τι γίνεται;Απάντησε μου αμέσως σας παρακαλώ. Πρίν δύο χρόνια φίλε μου πήρα από την Honda το Astrea Grand 110i χωρίς κάρτα. Φυσικά με δάνειο από την Τράπεζα που συνεργάζεται το κατάστημα που αγόρασα το μηχανάκι. Εύκολη και γρήγορη διαδικασία. 1
Chikorita Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, UNP-Snae είπε Πρίν δύο χρόνια φίλε μου πήρα από την Honda το Astrea Grand 110i χωρίς κάρτα. Φυσικά με δάνειο από την Τράπεζα που συνεργάζεται το κατάστημα που αγόρασα το μηχανάκι. Εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Με τόκους να φανταστώ; Ρωτάω γιατί και γω ενδιαφέρομαι να αγοράσω μηχανή
UNP-Snae Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Chikorita είπε Με τόκους να φανταστώ; Ρωτάω γιατί και γω ενδιαφέρομαι να αγοράσω μηχανή Φυσικά είναι έντοκο το δάνειο, αλλά για τόσο μικρό ποσό για παπί, (στα μάτια της Τράπεζας μικρό), οι τόκοι δεν είναι και τίποτα τραγικό. Με 70 ευρώ τον μήνα σε κάτι ψιλά παραπάνω απο δύο χρόνια, έχω ξεχρεώσει. Γενικά καλό είναι να ψαχτείς λίγο στο κατάστημα που θα κάνεις την αγορά για να δείς με ποιά Τράπεζα συνεργάζονται και τί ποσοστό θα σε χρεώσουν. 1 1
Νικηφόρος Γεωργάκης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, dalain είπε ποσο κοστιζει αυτο που θες να αγορασεις; αν Ρωτάς εμενα, 600€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα