Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θέλω να πάρω το Velos R125 της Daytona με δόσεις αλλά χωρίς κάρτα,γίνεται;Αλήθεια τι γίνεται;Απάντησε μου αμέσως σας παρακαλώ.

Δημοσ.

Δεν παίζει δόσεις χωρίς κάρτα. Νομίζω ο Κωτσόβολος έχει ένα πλάνο δόσεων που πληρώνεις μετρητοίς αλλά οι δόσεις δεν είναι άτοκες..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Δεν παίζει δόσεις χωρίς κάρτα. Νομίζω ο Κωτσόβολος έχει ένα πλάνο δόσεων που πληρώνεις μετρητοίς αλλά οι δόσεις δεν είναι άτοκες..

Α καλά κατάλαβα...δεν θα το πάρω ποτέ!Σ ευχαριστώ πολύ,μόνο εσυ με βοηθάς εδώ μέσα!

Δημοσ.

Ε και συ ολόκληρο μηχανάκι. Λογικά θα γίνεται μέσω τράπεζας σαν δάνειο, αλλά και εκεί θα έχει τόκο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωτσοβολος Πλαισιο και Media Markt κανουν εντοκες δοσεις χωρις καρτα.Πρεπει ομως να τους πας το εκκαθαριστικο σου και αφου εγκριθει δανειο στο ονομα σου απο την συνεργαζομενη τραπεζα τοτε να αγορασεις με δοσεις

Επεξ/σία από dalain
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε

ενδιαφέρομαι για ένα προϊόν απο mediamarkt.διάβασα στο Διαδίκτυο ότι υπάρχει δινστοτηα αγοράς με δόσεις χωρίς κάρτα.  το έχει κάνει κάποιος ? ποσο εύκολο είναι ?

Απο mediamarkt δεν ξερω αν μπορεις, παντως απο πλαισιο πηγα εγω και ρωτησα και σιγουρα γινετε αν εχεις εισοδημα πανω απο 5000€/χρονο... και Κωτσοβολο επειδη δεν ξεπερναω τα 3000€/χρονο εγω μου ζητησαν καποιον για εγγυητη..

Δημοσ.

Ειτε θα σου βγαλει το καταστημα δανειακι σε συνεργαζομενη τραπεζα (με ο,τι προυποθεσεις/εγγυησεις αυτο συνεπαγεται) , ειτε πρεπει να προσκομισεις πιστωτικη καρτα.
Δοσεις οπουδηποτε χωρις εγγυησεις δεν υπαρχουν...αν ηταν ετσι , θα ειχαν κλεισει ολες οι εταιριες...δεν θα πληρωνε κανενας ποτε ...συνελθετε μερικοι , αυτα που σκεφτηκατε τα εχουν σκεφτει αλλοι πριν απο σας :)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mphxths είπε

Ειτε θα σου βγαλει το καταστημα δανειακι σε συνεργαζομενη τραπεζα (με ο,τι προυποθεσεις/εγγυησεις αυτο συνεπαγεται) , ειτε πρεπει να προσκομισεις πιστωτικη καρτα.
Δοσεις οπουδηποτε χωρις εγγυησεις δεν υπαρχουν...αν ηταν ετσι , θα ειχαν κλεισει ολες οι εταιριες...δεν θα πληρωνε κανενας ποτε ...συνελθετε μερικοι , αυτα που σκεφτηκατε τα εχουν σκεφτει αλλοι πριν απο σας :)

τι εννοείς εγγυήσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε

τι εννοείς εγγυήσεις 

Oταν εχεις πιστωτικη , σε ξερει η τραπεζα...αν δεν την πληρωσεις την καρτα ξερει που να σε βρει , ποιος εισαι κλπ.Και στην τελικη για να σου εχει εκδοσει πιστωτικη ξερει οτι εχεις καποιο εισοδημα.Παλιοτερα τις δινανε αβερτα παρε κοσμε , τωρα μετα την κριση , εχουν σφιξει οι ελεγχοι.

Οταν κανεις αιτηση για δανειο.Καταναλωτικο στην περιπτωση μας.Συγκεκριμενα στο κανουν τα μαγαζια για σενα , σαν εξυπηρετηση.Παλι ζητουνται εγγυησεις...εκκαθαριστικο (εχεις λεφτα ρε ανθρωπε να πληρωνεις τις δοσεις στην τραπεζα?) , εγγυητη κλπ.
Κανεις δεν δανειζει πλεον λεφτα ετσι στον αερα...εκτος αν εισαι καναλαρχης :)

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mphxths είπε

Oταν εχεις πιστωτικη , σε ξερει η τραπεζα...αν δεν την πληρωσεις την καρτα ξερει που να σε βρει , ποιος εισαι κλπ.Και στην τελικη για να σου εχει εκδοσει πιστωτικη ξερει οτι εχεις καποιο εισοδημα.Παλιοτερα τις δινανε αβερτα παρε κοσμε , τωρα μετα την κριση , εχουν σφιξει οι ελεγχοι.

Οταν κανεις αιτηση για δανειο.Καταναλωτικο στην περιπτωση μας.Συγκεκριμενα στο κανουν τα μαγαζια για σενα , σαν εξυπηρετηση.Παλι ζητουνται εγγυησεις...εκκαθαριστικο (εχεις λεφτα ρε ανθρωπε να πληρωνεις τις δοσεις στην τραπεζα? , εγγυητη κλπ.
Κανεις δεν δανειζει πλεον λεφτα ετσι στον αερα...εκτος αν εισαι καναλαρχης :)

ε καλά εκκαθαριστικό εννοείται ότι θα δόσεις ...Και είναι πιο εύκολο νομίζω μα το κάνεις έτσι από το να πάρεις κάρτα.....Αλλά δικαιολογητικά ξέρει κάποιος αν χρειάζομαι ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε

ε καλά εκκαθαριστικό εννοείται ότι θα δόσεις ...Και είναι πιο εύκολο νομίζω μα το κάνεις έτσι από το να πάρεις κάρτα.....Αλλά δικαιολογητικά ξέρει κάποιος αν χρειάζομαι ?

To εκκαθαριστικο πρεπει να αναφερει εισοδημα , ικανο να ανταπεξελθει στο ποσο που αιτεισαι , ή στην τελικη στις μηνιαιες δοσεις που θα υπαρξουν.Αν ειναι π.χ. μηδενικο εκκαθαριστικο , χλωμο το βλεπω να εγκριθει οποιοδηποτε ποσο...
Αλλη η χρηση της καρτας και αλλη η χρηση ενος "δανειου" ..ελπιζω να καταλαβαινεις τις διαφορες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mphxths είπε

To εκκαθαριστικο πρεπει να αναφερει εισοδημα , ικανο να ανταπεξελθει στο ποσο που αιτεισαι , ή στην τελικη στις μηνιαιες δοσεις που θα υπαρξουν.Αν ειναι π.χ. μηδενικο εκκαθαριστικο , χλωμο το βλεπω να εγκριθει οποιοδηποτε ποσο...
Αλλη η χρηση της καρτας και αλλη η χρηση ενος "δανειου" ..ελπιζω να καταλαβαινεις τις διαφορες.

εννοώ ότι πρπεει να έχεις μεγαλύτερο εισόδημα για να βγάλεις κάρτα από το να αγοράσει κάτι με δόσεις χωρίς καρτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε

εννοώ ότι πρπεει να έχεις μεγαλύτερο εισόδημα για να βγάλεις κάρτα από το να αγοράσει κάτι με δόσεις χωρίς καρτα

Για να σου βγαλουν πιστωτικη δεν παιζει ρολο το αν το εισοδημα ειναι ΜΕΓΑΛΟ , αλλα αν ειναι σταθερο.Απο κει και περα αν εισαι καλοπληρωτης της καρτας θα σε εχουν στα ωπα ωπα.
Και οταν λεω καλοπληρωτης δεν εννοω να την ξεχρεωνεις και να την εχεις στο μηδεν συνεχως.Γιατι ετσι δεν βγαζει η τραπεζα λεφτα απο τοκους.Αν εχεις καθε μηνα υπολοιπο στην καρτα , ωστε στην εκδοση του μηνιαιου λογαριασμου να σου ριχνουν 5-10-15 ευρω τοκο , για αυτους εισαι ο Θεος ο ιδιος.
Φυσικα εμας μας συμφερει να την εχουμε με μηδεν υπολοιπο....

Τελος η καρτα εχει και αλλες χρησεις εκτος απο το να παρεις κατι με δοσεις.Ηλεκτρονικες αγορες , καποιες δινουν ποντους επιστροφης και μπορεις να τους χρησιμοποιεις σαν "χρημα" για αγορες σε συνεργαζομενα καταστηματα , αγορες πανω απο 500 ευρω θελει καρτα οπωσδηποτε κλπ κλπ.

Επεξ/σία από mphxths

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...