zacdag Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Εδώ και καιρό σκέφτομαι να πάω σε μια κάμερα ώστε να ανέβω level από την κάμερα του κινητού. Με λίγο ψάξιμο κατέληξα εδώ https://www.skroutz.gr/s/12331335/Canon-EOS-200D-Kit-18-55-IS-STM.html#sku-info Με απασχολεί όμως ότι δεν υπάρχει μεγάλη γκάμα φακών(τουλάχιστον στην Ελλάδα γιατί για το εξωτερικό δεν ξέρω επειδή δεν έψαξα). Υπάρχουν πουθενά περισσότεροι φακοί από τους 20 που υπάρχουν στο skroutz? Η μήπως υπάρχει κανένα adapter που να μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ και άλλους φακούς? Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη dslr σε αυτή την κατηγορία τιμής? Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από zacdag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Επέλεξε canon ef στο Σκρουτζ στα φίλτρα σαν mount μηχανής: Όλοι οι canon Ef σου κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacdag Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 23 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Επέλεξε canon ef στο Σκρουτζ στα φίλτρα σαν mount μηχανής: Όλοι οι canon Ef σου κάνουν. Αλλα λεει οτι το mount ειναι το EF-S. Σιγουρα θα κουμπόνουν και τα ef? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, zacdag είπε Αλλα λεει οτι το mount ειναι το EF-S. Σιγουρα θα κουμπόνουν και τα ef? ΝΑΙ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ. Το έγραψα επίτηδες με κεφαλαία. Με ελάχιστο ψάξιμο στο site της Canon θα το διαπίστωνες αμέσως. Η canon στις dslr της έχει την μεγαλύτερη γκάμα φακών της αγοράς. Και η μηχανή που διάλεξες είναι μια χαρά. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από RTW4ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacdag Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, RTW4ever είπε ΝΑΙ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ. Το έγραψα επίτηδες με κεφαλαία. Με ελάχιστο ψάξιμο στο site της Canon θα το διαπίστωνες αμέσως. Η canon στις dslr της έχει την μεγαλύτερη γκάμα φακών της αγοράς. Και η μηχανή που διάλεξες είναι μια χαρά. Τελεια. Σε ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δεν ξέρω αν προχώρησες σε αγορά, αλλά μέχρι πριν λίγες μέρες κόστιζε 440, τώρα βλέπω την έχουν στα 560. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα