Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 εχω ενα redmi note 4 xiaomi το οπιο το εκανα επαναφορα και εχει τον λογαριασμο MI ACCOUNT του προηγουμενου και δεν μπορω να το κανω ενεργοποιηση εχω δοκιμασει πολους τροπους απο youtube αλλα δεν βρισκω κατι που να κανει δουλεια γνωριζει κανεις τιποτα ?
koukis hlias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να βγεις από αυτό αν ο πρώτος ιδιοκτήτης του κινητού άφησε Mi account μέσα, είτε αλλάζεις μητρική είτε επικοινωνείς με τον πρώτο ιδιοκτήτη και του λες τι έγινε και αν δεν είναι κανένας περίεργος θα σε βοηθήσει
kormos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Στις 14/8/2019 στις 2:03 ΜΜ, jsmith είπε εχω ενα redmi note 4 xiaomi το οπιο το εκανα επαναφορα και εχει τον λογαριασμο MI ACCOUNT του προηγουμενου και δεν μπορω να το κανω ενεργοποιηση εχω δοκιμασει πολους τροπους απο youtube αλλα δεν βρισκω κατι που να κανει δουλεια γνωριζει κανεις τιποτα ? Έρχεσαι σε επικοινωνία με τον κάτοχο της συσκευής!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα