Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kostasbm είπε

τωρα αν ριξεις μια ματια στους αναμεταδοτες θα καταλαβεις οτι και σε ισχυ μερικοι δεν εκπμπουν το ιδιο αλλα και η ζωνη καλυψης δεν ειναι ακριβως ιδια και οτι οι παλιοι αναμεταδοτες

που εχουν γερασει δεν ειναι το ιδιο

εγω εχω πεδιομετρο και  πιατα απο το 1985 (ασχολουμαι ημιεπαγγελματικα)και εχω διαπιστωσει οτι οσο και να χτυπιεσαι αυτο δε γινεται<ΟΛΑ  ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ).....  τα γερμανικα στον Αστρα αυτα που εχουν ενδιαφερον αν εισαι παρακεντρος ουτε καν τα βλεπεις....γιαυτο του ειπα να επικεντρωθει στον Αστρα και μετα οτι πιασει στους υπολοιπους που δεν εχουν σχεδον κανενα ενδιαφερον και κυριως για να κανει την εγκατασταση μονος του  και να μην πληρωσει αφου εχει συγκεκριμενο ενδιαφερον σε καναλια

Μια χαρα παιζουνε και τα γερμανικα και ολες οι ζωνες καλυψης σε σωστα ρυθμισμενο πιατο 80ρακι, εκτος αν βρισκεσαι Ροδο ή Κρητη. Στην υπολοιπη Ελλαδα καμπανα και οσο πιο βορειοδυτικα τοσο πιο καμπανα.

Και φυσικα παρακεντρα θα βαλεις τον hotbird και οχι τον αστρα. Ο Αστρα μπαινει κεντρο, αυτονοητο...

Επεξ/σία από BackFromHell
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μαγκες μου, μοτερακι πιστευεται αξιζει να μπει?? Βρηκα αυτο εδω https://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=21858. Λεω να το βαλω μαζι με ενα πιατο https://www.edision.gr/el/detail/793113-katoptro-isd-83-alu-gkri + νεο lnb https://www.k73.gr/el/products/details/LnB/Inverto-BLACK-ULTRA-Twin-High-Gain-40mm-chamiloy-thoryvoy. θα παρω και ενα πεδιομετρο απλο να μην σκαω. Μονο σε receiver δεν εχω καταληξει ακομα. Η εγκατασταση θα γινει απο εμενα τελικα.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/8/2019 στις 5:45 ΜΜ, kostasbm είπε

και 2 και 3 πιανεις

αν πας αστρα hotbird θα πιασεις τα μισα ,αλλα τα καναλια που εχουν ενδιαφερον δεν θα τα πιασεις η θα ειναι οριακα με σπασιματα

λεω dsf eurosport2 sport1 που ειναι ποιο δυσκολα σε σχεση με το sat1 rtl ,,,αν κεντραρεις ομως στον Αστρα θα ειναι ποιο καλα αν και στον hotbird δεν εχει και

τιποτα ελευθερο...ο αστρα εχει F1 ,rally ,dtm , motogp , motradd , superbikes και ποδοσφαιρο ελευθερο τις παρασκευες και δευτερες

αν σε ενδιαφερει να δεις κατι συγκεκριμενο πες να σου πω που μπορεις να στοχευσεις...ειδα απο τη φωτο οτι το πεδιο αριστερα σου ειναι ελευθερο ενω δεξια 

φαινεται οτι δεν εχει πολλα περιθωρια

Φίλε να σε ρωτήσω ποίο κανάλι έχει Παρασκευή και Δευτέρα ελεύθερο ποδόσφαιρο και αν ισχύει ακόμη?? 

Υ.Γ. sorry που επανέφερα μετά από 3 χρόνια το θέμα 

Επεξ/σία από ChrisTf
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ChrisTf είπε

Φίλε να σε ρωτήσω ποίο κανάλι έχει Παρασκευή και Δευτέρα ελεύθερο ποδόσφαιρο και αν ισχύει ακόμη?? 

Υ.Γ. sorry που επανέφερα μετά από 3 χρόνια το θέμα 

SAT1 κυριως αλλα ριχνεις καμμια ματια στα das erste ,rtl....προχτες ειχε τη Μπαγερν......δεν το ανακοινωνουν 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasbm είπε

SAT1 κυριως αλλα ριχνεις καμμια ματια στα das erste ,rtl....προχτες ειχε τη Μπαγερν......δεν το ανακοινωνουν 

Ευχαριστώ πολύ εκ των υστέρων 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...