Manoleros95 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Καλημέρα σε όλες και όλους. Μια βοήθεια. Μου έχει μείνει ένα πιατάκι από όταν είχα συνδρομή στο δορυφορικό του ΟΤΕ. Θέλω να γυρίσω το πιάτο από τον eutelsat 9b που εκπέμπει ο ΟΤΕ, στον hotbird. Το πιάτο ο τεχνικός το είχε βάλει στο μπαλκόνι. Εγώ τι ακριβώς πρέπει να αλλάξω για να πιάσω hotbird? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μοίρες/θέση λογικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Ναι για αυτο ρωταω. Ξερω που πρεπει να γυρισω το πιατο, αλλα δεν εχω ιδεα πως να το γυρισω. Το εχει βαλει και σε δυσκολο σημειο ο τεχνικος και δεν βοηθαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 9 μοιρες ανατολικα ειναι τωρα εσυ θα κανεις 2 κλικ αριστερα να παει στις 13 ανατολικα ομως πρεπει απο πριν να βρεις ενα καναλι toy hotbird πχ euronews να το εχεις προεγκαταστησει για να σε διευκολυνει να βρεις το δυνατοτερο σημα τα καναλια με τις συχνοτητες ειναι στο Lyngsat https://www.lyngsat.com/Hotbird-13B-13C-13E.html 2 με 3 εκατοστα το πολυ θα το γυρισεις αριστερα μετα κανε αναζητηση καναλιων ...πρεπει να βγαλει 2000 ..οχι ελευθερα αλλα εχει και ελευθερα για μενα ο αστρα στις 19 ανατολικα εχει ποιο ενδιαφεροντα καναλια αλλα και ελυεθερα...αυτος ειναι λιγο παραπανω αριστεροτερα 4-5 κλικ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Το lnb θελει καποια αλλαγη η απλα θα γυρισω το πιατο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnkou77 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 O eutelsat ειναι 9 μοιρες και ο hotbird 13,αρα το μονο που μπορεις να κανεις εσυ ειναι οπως βλεπεις το πιατο απο το πισω μερος να το στριψεις ελαχιστα αριστερα.Αν κιολας ο αποκωδικοποιητης τον βαλεις στον hotbird σε καποιο καναλι και με την ενδειξη σηματος θα μπορεσεις να κανεις καλυτερη ρυθμιση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Την εκανα την αλλαγη. Το θεμα ειναι οτι αρχικα εβγαζε δυναμη σηματος 100 ακατεβατο και ποιοτητα 40. Τωρα δεν δειχνει κανενα καναλι και η δυναμη σηματος παει 100--0,100-0 ολη την ωρα. Ο καιρος ειναι χαλι μαυρο εχουν μαυρισει τα παντα απο τα συννεφα. Λετε να φταει αυτο η θελει περαιτερω ρυθμιση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 ολα παιζουν ρολο αλλα μπορει να μην εχεις πιασει το συγκεκριμενο δορυφορο γιαυτο παιξε λιγο αριστερα η δεξια οι δουρφοροι εχουν 3μοιρες διαφορα και πολλα καναλια εχουν την ιδια συχνοτητα....λιγο υπομονη και θα το βρεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Ωραια αρα αυριο με το φως της ημερας θα το ξαναπιασω το θεμα. Σας ευχαριστω για την βοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Update: Μετα απο πολυ κοπο καταφερα να το παω 100 Strengh 62 Quality. Τωρα σκεφτομαι να εγκαταστησω ενα μοτερακι και ισως και ενα 80αρι-90αρι πιατο και να δοκιμασω να κανω ταυτοχρονη ληψη και απο τον 19.2. Mods μην το lockarεται, μπορει να ξαναχρειαστω βοηθεια! Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από Manoleros95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Το μοτεράκι θα σου κόψει λίγο σήμα. Γενικώς ό,τι παρεμβάλεις (πχ αντικεραυνικό), θα σου κόβει λίγο από το σήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, KoreanW είπε Το μοτεράκι θα σου κόψει λίγο σήμα. Γενικώς ό,τι παρεμβάλεις (πχ αντικεραυνικό), θα σου κόβει λίγο από το σήμα. Ναι αλλα θα διορθωσει ετσι κι αλλιως το σημα οποτε στην τελικη θα ειμαι καλυτερα απο οτι ειμαι τωρα. Και με το μεγαλυτερο πιατο λογικα θα ειναι αρκετα καλυτερα τα αποτελεσματα. Εκτος και αν το σκεπτικο μου πεφτει τοσο πολυ εξω. Δεν εχω πολλες γνωσεις ξαναλεω, κατι σαν χομπυ ειναι αυτο και απλα επειδη ετυχε να εχω εξοπλισμο ειπα να το πιασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) σε σχέση με το ίδιο πιάτο χωρίς το μοτεράκι, με το μοτεράκι πάνω θα έχεις μια μικρη απώλεια το μοτεράκι σου επιτρέπει αλλάζοντας το κανάλι στο δέκτη, να γυρνάει κάθε φορά το πιάτο στο δορυφόρο που χρειάζεσαι με αυτή την έννοια, δε «διορθώνει» το σήμα, απλά σου επιτρέπει να λαμβάνεις σήμα από πολλούς δουρφόρους με μια σχετική όχληση που έχει να κάνει με την κίνηση που περιμένεις να κάνει το πιάτο και με τη σχετική απώλεια στο σήμα που θα έχεις αν θέλεις να «διορθώσεις» το σήμα, πας σε μεγάλο και καλό πιάτο, κι ακόμα καλύτερα με καλό lnb-καλά καλώδια και ίσως καλύτερο σημείο τοποθέτησης για το πιάτο Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από KoreanW 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Με αυτο --> https://www.skroutz.gr/s/428253/Gibertini-Steel-Dish-OP-100-L.html και αυτα --> https://www.k73.gr/el/products/details/LnB/Inverto-BLACK-ULTRA-Twin-High-Gain-40mm-chamiloy-thoryvoy θα εχω καποιο θεμα με hotbird και Astra 19.2 ταυτοχρονα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δεν μπορώ να έχω άποψη για το κάθε προϊόν, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι για να πιάσεις ταυτόχρονα δύο δορυφόρους θες δύο lnb στο ίδιο πιάτο (η διπλό lnb) Το συγκεκριμένο lnb κακώς κατ΄ εμέ το λέει «διπλό», αν δεν κάνω λάθος έχει διπλή έξοδο αλλά αυτό δεν το κάνει «διπλό» με την έννοια ότι πιάνει δύο δορυφόρους μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα