georgeadams Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Το 2009 που δοκίμασα έναν FM transmitter, δούλευε μόνο σε υπόγειο (-3) πάρκινγκ. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, δεν υπήρχε περίπτωση να βρω ελεύθερη συχνότητα στα FM στην Αθήνα για να δουλέψει το transmitter χωρίς παράσιτα. Το πέταξα μετά από 2 ημέρες.
helicoid Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Αν ξέρεις βασικά αγγλικά και μπορείς να ακολουθήσεις οδηγίες, εδώ έχει guide με το imgburn.
smoke0man2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, helicoid είπε Αν ξέρεις βασικά αγγλικά και μπορείς να ακολουθήσεις οδηγίες, εδώ έχει guide με το imgburn. το ξερω το προγραμμα ..αλλα δεν μπορω να ρυθμισω την ταχυτητα εγγραφης
helicoid Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 33 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε το ξερω το προγραμμα ..αλλα δεν μπορω να ρυθμισω την ταχυτητα εγγραφης Τι εννοείς; Έχει πχ 24x και δεν μπορείς να το ρίξεις στο 8x; Αυτό έχει να κάνει με τα άγραφα δισκάκια που έχεις και το dvdrw drive σου , όχι με το πρόγραμμα. Και με άλλο πρόγραμμα δηλαδή το ίδιο θα σου κάνει.
doctor_667 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, georgeadams είπε Το 2009 που δοκίμασα έναν FM transmitter, δούλευε μόνο σε υπόγειο (-3) πάρκινγκ. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, δεν υπήρχε περίπτωση να βρω ελεύθερη συχνότητα στα FM στην Αθήνα για να δουλέψει το transmitter χωρίς παράσιτα. Το πέταξα μετά από 2 ημέρες. Νομίζω έχουν βελτιωθεί δραματικά τα πράγματα από τότε. Εμένα παίζει ακόμα και πάνω από σταθμό που ακούγεται κανονικά.
Stergios74 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Κι ένας φίλος του κουμπάρου μου είχε το ίδιο πρόβλημα. Έκανε αναβάθμιση σε C200 και τώρα τα παίζει όλα! Χρόνια πολλά! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, georgeadams είπε Το 2009 που δοκίμασα έναν FM transmitter, δούλευε μόνο σε υπόγειο (-3) πάρκινγκ. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, δεν υπήρχε περίπτωση να βρω ελεύθερη συχνότητα στα FM στην Αθήνα για να δουλέψει το transmitter χωρίς παράσιτα. Το πέταξα μετά από 2 ημέρες. Kinda black αλλα ειναι true story: Τωρα μετα τη φωτια στον Υμηττο θα μπορουσες να κανεις αλλη μια δοκιμη Στις 14/8/2019 στις 1:06 ΜΜ, smoke0man2 είπε καλησπερα παιδια ξερετε ενα απλο και γρηγορο προγραμμα για να βαλω τα τραγουδια στο cd γιατι προσπαθησα αλλα δεν το αναγνωριζει το cd το αυτοκινητο,, ευχαριστω ποολυ Παρε CLS και το προβλημα παει. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από BackFromHell
smoke0man2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) φτανει ,το θεμα λυθηκε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ας κλειδωθει το θεμα γιατι ξεφευγουμε ! Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από smoke0man2 ας κλειδωθει το θεμα -λυθηκε 1
Kastor-nt Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 20 ώρες πριν, georgeadams είπε Το 2009 που δοκίμασα έναν FM transmitter, δούλευε μόνο σε υπόγειο (-3) πάρκινγκ. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, δεν υπήρχε περίπτωση να βρω ελεύθερη συχνότητα στα FM στην Αθήνα για να δουλέψει το transmitter χωρίς παράσιτα. Το πέταξα μετά από 2 ημέρες. Δεν εχει πτυσσομενη κεραια? Την κλεινεις και μετα πιανει μονο απο το transmitter
georgeadams Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δεν είχε πτυσσόμενη κεραία. Πέταξα το transmitter και έβαλα bluetooth. To 2009. Πριν 10 χρόνια. Δεν χρειάζεται να μου προτείνεις λύση στο πρόβλημα που δεν έχω πλέον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα