billst22 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 τον i5 2 γεννιές πίσω 8gb ram dd3 mobo asus p8h77-v le ssd samsung128gb και vga την αρχαία 6850
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Για να πω την αλήθεια δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση αφού είναι μόνο για απλή χρήση. Γιατί θέλεις τόσο πολύ τον M.2; Δεν θα δεις και μεγάλη διαφορά πάντως.. Είσαι σίγουρος ότι έχεις i5 7000 series; γιατί παίρνουν ddr4 αυτοί.. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
radiohead Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Σας έχασα. Τελικά θες Ιντελ η οχι; 😎 3 ώρες πριν, billst22 είπε Η mobo όπως γράφω θέλω να έχει και έξοδο οπτικής ίνας Τροφοδοτικό είναι αυτό https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Power-Supply-Units/ax-series-config/p/CP-9020045-NA Σου έγραψα παρεπιπτόντως στο πρώτο ποστ μου μητρική με οπτική.
billst22 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Για να πω την αλήθεια δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση αφού είναι μόνο για απλή χρήση. Γιατί θέλεις τόσο πολύ τον M.2; Δεν θα δεις και μεγάλη διαφορά πάντως.. Είσαι σίγουρος ότι έχεις i5 7000 series; γιατί παίρνουν ddr4 αυτοί.. Οχι ρε παιδιά δεν παίρνουν ddr4 αυτοί και η mobo Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από billst22
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Οι 7000 series πάντως παίρνουν DDR4. Άρα τότε δεν έχεις 2 γενιές πίσω, έχεις παλιότερο.. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
billst22 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/65520/intel-core-i5-3570k-processor-6m-cache-up-to-3-80-ghz.html Αυτόν έχω.
radiohead Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, billst22 είπε https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/65520/intel-core-i5-3570k-processor-6m-cache-up-to-3-80-ghz.html Αυτόν έχω. Αυτός είναι έξι γενιές πίσω. Και δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση για απλή χρήση. Γράψε τι σε προβληματίζει ή που σε κρατάει πίσω; Αυτά που έγραψε ο από κάτω χρειάζεσαι για refresh και είσαι μπομπα. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από radiohead 1
mp44christos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Το σύστημα έτσι όπως το περιγράφεις είναι έναν σσδ και 8γβ ραμ πριν την τελειότητα. Αν θες με μια καρτα γραφικων στα 100 με 150 εχεις καλο συστηματικι. 1
leros2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αν σκοπός της αναβάθμισης είναι για να μπορέσεις να κοτσαρεις nvme ssd τοτε καλυτερα πετά από το παράθυρο τα λεφτά της αναβάθμισης... Παίζει να πιάσουν καλύτερο τόπο... Μια χαρά σύστημα έχεις πάρε ένα μεγάλο κανονικό ssd αν δεν σε φθάνει ο χώρος. Και όταν με το καλό χαλάσει το σύστημα σου κρατάς τούς ssd για το καινούργιο σύστημα Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από leros2004 2
billst22 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 27 λεπτά πριν, leros2004 είπε Αν σκοπός της αναβάθμισης είναι για να μπορέσεις να κοτσαρεις nvme ssd τοτε καλυτερα πετά από το παράθυρο τα λεφτά της αναβάθμισης... Παίζει να πιάσουν καλύτερο τόπο... Μια χαρά σύστημα έχεις πάρε ένα μεγάλο κανονικό ssd αν δεν σε φθάνει ο χώρος. Και όταν με το καλό χαλάσει το σύστημα σου κρατάς τούς ssd για το καινούργιο σύστημα Όπως το λές ακούγετε σωστό, υπάρχει και το αλλά... έχω δεί εδώ μέσα τόσα χρόνια που κάνουν κάποιοι τρομερές υπερβολές που αν πετάξω, όπως είπες κάποια λεφτά, αυτοί έχουν πετάξει αρκετές χιλιάδες ευρώ. Όλοι μας έχουμε ένα χόμπι και αυτό πλήρώνετε, πάντα σε λογικά πλαίσια, αυτό πήγα να κάνω και εγώ μετά απο 7 με 8 χρόνια στα ίδια hardware ένα μικρό upgrade. Μια ερώτηση έκανα και το μόνο που έγινε ήταν να τα ακούσω και απο πάνω. Λοιπόν ΤΕΛΟΣ θα δώ τι θα κάνω!!!
JoannisV Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Φίλε καλοί οι nvme αλλά για συγκεκριμένες δουλειές. Εσύ εκτός και αν κάνεις βαρύ editing και επεξεργασία βίντεο (που θες τα assets να φορτώνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται) δεν θα δεις καμία παντελώς διαφορά, ούτε καν στο loading των Windows, από έναν καλό SSD (όπως τον Samsung που σου πρότειναν). Στα νούμερα, μπορεί ένας NVME να εμφανίζει 10πλασιες ταχύτητες από έναν SSD, αυτό όμως που πολλοί δεν ξέρουν είναι πως τα περισσότερα προγράμματα πέρα από ένα σημείο δεν επωφελούνται από αυτό. Ακόμα και RPG παιχνίδια με τεράστιους χάρτες δεν κερδίζουν κάτι παραπάνω στο loading (υπάρχουν πολλά βίντεο στο YouTube για να το δεις αυτό). Για εμένα καλά είσαι με αυτό που έχεις. Η αγορά νέου υπολογιστή για απλή χρήση μόνο κ μόνο για έναν nvme είναι πεταμένα λεφτά. Όπως είσαι, είναι παραπάνω από ΟΚ από πλευρά CPU. Αν θες αναβάθμιση σου προτείνω (αν δεν έχεις ήδη) έναν καλό SSD (ο Samsung που λένε τα παιδιά ίσως είναι ο καλύτερος), καθαρό install των Windows 10 (παίρνεις εύκολα κλειδί με 4-5ε από ebay) και ίσως και λίγη περισσότερη Ram (8gb αρκούν για την χρήση σου, αν έχεις λιγότερα ψάξε για ένα ακόμα dimm). Τέλος μπορείς εύκολα να κουμπώσεις και μια κάρτα γραφικών (αν θες να βλέπεις πχ 4Κ ταινίες ως htpc, ή να παίζεις κανένα παιχνιδάκι μια στο τόσο), μπορείς να βρεις εύκολα μια 460/560 μεταχειρισμένη 70-90ε (ή 470-570 για πιο βαριά παιχνίδια, στα 100-120€). Αν τώρα θες καινούριο Pc παρόλα αυτά (για να το φτιάξεις μόνος σου, για φιγούρα κ.α.) δεκτό, πολλοί από εμάς καταλήγουμε με παραπάνω από 1 σύστημα για παρόμοιους λόγους :P, η καλύτερη λύση είναι ο 2400G με B450 motherboard. Δυνατός επεξεργαστής, φοβερά ενσωματωμένα γραφικά, χαμηλή κατανάλωση. Προσπάθησε να βάλεις και τουλάχιστον 8gb Ram (τουλάχιστον 3000mhz) μιας και οι τιμές έχουν πέσει, και για βασική χρήση θα τον έχεις για αλλά τόσα χρόνια (και αυτός που έχεις ήδη όμως άνετα σου κρατάει για μερικα χρόνια ακόμα). 2
leros2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, billst22 είπε Όπως το λές ακούγετε σωστό, υπάρχει και το αλλά... έχω δεί εδώ μέσα τόσα χρόνια που κάνουν κάποιοι τρομερές υπερβολές που αν πετάξω, όπως είπες κάποια λεφτά, αυτοί έχουν πετάξει αρκετές χιλιάδες ευρώ. Όλοι μας έχουμε ένα χόμπι και αυτό πλήρώνετε, πάντα σε λογικά πλαίσια, αυτό πήγα να κάνω και εγώ μετά απο 7 με 8 χρόνια στα ίδια hardware ένα μικρό upgrade. Μια ερώτηση έκανα και το μόνο που έγινε ήταν να τα ακούσω και απο πάνω. Λοιπόν ΤΕΛΟΣ θα δώ τι θα κάνω!!! Ούτε να σε μειώσουμε, ούτε να σε μαλώσουμε θέλουμε, απλά σου παραθέτουμε την πραγματικότητα της τεχνολογίας.ισα ισα ευτυχισμένος άνθρωπος είσαι που δεν έχεις εξαρτώμενες από τον υπολογιστή απαιτήσεις... Φυσικά δική σου τσέπη είναι και την κάνεις ότι θέλεις 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα