Stigvalue Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα, θέλω να ξεκινήσω σπουδές σε κάποιο κολέγιο στο τομέα της διοίκησης άλλα δεν γνωρίζω πια είναι η αναγνωρίσει τέτοιου πτυχίου στο εξωτερικό και αν θα έχω την ίδια αντιμετώπιση έξω με κάποιον που τελείωσε δημόσιο πανεπιστήμιο.
Ioannisto Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν θα εχεις ισοτιμο πτυχιο με καποιον που τελειωσε δημοσιο πανεπιστημιο. Πχ, γνωριζω οτι ο ΟΤΕ πριν λιγα χρονια, δν μετρουσε καθολου το πτυχιο των κολεγιων, ζητουσε μονο πτυχιουχους ελληνικων πανεπιστημιων ή ισοτιμα της ΕΕ. Προσφατο παραδειγμα φιλου που ηθελε να γινει φυσιοθεραπευτης μεσω κολεγιου. Εψαξε κ εμαθε οτι : αφου επαιρνε το πτυχιο του απο καποιο κολεγιο συνεγαζομενο με πανεπιστημιο του Λονδινου, θα επρεπε να περιμενει αναγνωριση απο επιτροπη του Υπ. Παιδειας (μετα απο ενα δυο χρονια θα γινοταν η αξιολογηση). Αν τελικα του εδιναν ισοτιμια με ελληνικο πανεπιστημιο (εξεταζουν επιπεδο πανεπιστημιου, τι μαθηματα εκανες, τι δυσκολια ειχαν κτλ) θα επρεπε να παρει αδεια εξασκησης κ απο το συλλογο φυσιοθεραπευτων (που δεν δινουν ευκολα αδεια εξασκησης σε αποφοιτους κολεγιων). Το πτυχιο των κολεγιων λοιπον ειναι προς το προν κατωτερο απο αυτο των ελληνικων πανεπιστημιων εκτος αν η νεα κυβερνηση αλλαξει, οπως οφειλη συμφωνα με τις οδηγιες της ΕΕ, το καθεστως. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από Ioannisto 1
Stigvalue Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, ciyo είπε για να διοικήσεις τις πολλές ελληνικές επιχειρήσεις?? 😂 Το θέμα αυτό δεν προορίζετε για κρητική άλλα μόνο για άτομα που θέλουν να βοηθήσουν με την γνώμη τους 2 ώρες πριν, Ioannisto είπε Δεν θα εχεις ισοτιμο πτυχιο με καποιον που τελειωσε δημοσιο πανεπιστημιο. Πχ, γνωριζω οτι ο ΟΤΕ πριν λιγα χρονια, δν μετρουσε καθολου το πτυχιο των κολεγιων, ζητουσε μονο πτυχιουχους ελληνικων πανεπιστημιων ή ισοτιμα της ΕΕ. Προσφατο παραδειγμα φιλου που ηθελε να γινει φυσιοθεραπευτης μεσω κολεγιου. Εψαξε κ εμαθε οτι : αφου επαιρνε το πτυχιο του απο καποιο κολεγιο συνεγαζομενο με πανεπιστημιο του Λονδινου, θα επρεπε να περιμενει αναγνωριση απο επιτροπη του Υπ. Παιδειας (μετα απο ενα δυο χρονια θα γινοταν η αξιολογηση). Αν τελικα του εδιναν ισοτιμια με ελληνικο πανεπιστημιο (εξεταζουν επιπεδο πανεπιστημιου, τι μαθηματα εκανες, τι δυσκολια ειχαν κτλ) θα επρεπε να παρει αδεια εξασκησης κ απο το συλλογο φυσιοθεραπευτων (που δεν δινουν ευκολα αδεια εξασκησης σε αποφοιτους κολεγιων). Το πτυχιο των κολεγιων λοιπον ειναι προς το προν κατωτερο απο αυτο των ελληνικων πανεπιστημιων εκτος αν η νεα κυβερνηση αλλαξει, οπως οφειλη συμφωνα με τις οδηγιες της ΕΕ, το καθεστως. Καλησπέρα Ioannisto ευχαριστώ για το σχόλιο σου, και εγώ σε αυτό πατάω στο ότι η παρούσα κυβέρνηση θα αλλάξει την νομοθεσία και θα κάνει ισάξια τα δημοσιά με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια άλλα κύριος στην αποδοχή αποφοίτων κολεγίου στο εξωτερικό 39 λεπτά πριν, djcat είπε Γιατί δεν πας ΕΑΠ; Έχει για διοίκηση. Δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο σε ευχαριστώ πολύ θα ψάξω πληροφορίες
AgnwstosY Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Εγώ θα σου πρότεινα να ξαναδώσεις πανελλήνιες η γενικά να δώσεις (αν δεν έχει δωσει ποτέ).Το έχω κάνει και εγώ και είναι πολύ λιγότερο ψυχοφθόρο από ότι φαίνεται εκ πρώτης οψεως.Σκεψου ότι θυσιάζεις εννιά μήνες για μια ολόκληρη ζωη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα