Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ElisavetKat είπε

Κάποιες μέρες πίστεψα πραγματικά πως θα το κάνει και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έχουμε επικοινωνία μόνο μέσω μηνυμάτων. Θέλω να κάνω κάτι.. Δεν μπορώ να μην κάνω τίποτα. 

Ψυχίατρος. Μόνο!!!! 

Edid 

Τώρα είδα ότι μιλάτε μόνο μέσω μηνυμάτων. 

1. Τηλέφωνο στην δίωξη 

2. Κόβεις οποιαδήποτε επαφή. 

Επεξ/σία από lek88
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, DrLo είπε

δε μιλάμε λοιπόν για το ηλεκτρονικού εγκήματος .

Ευχαριστώ που με επιβαβαιώνεις και παραπέμπεις τον TS στην αρμόδια υπηρεσία και όχι φυσικά στο να τον καταγγείλει στο ηλεκτρονικό έγλημα.

φιλε μου εχεις προβλημα κ θες παντα να εισαι αυτος με το δικιο; 

ΑΝ πατουσες στο λινκ που παρεθεσα, ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ γραφει με ΚΕΦΑΛΑΙΑ:
Λειτουργία και αρμοδιότητες των τμημάτων της Διεύθνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις;

Αν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις και να κατανοησεις τι εχω γραψει, θα εβλεπες οτι εχω ΗΔΗ κανει χρηση της παραπανω διαδικασιας και ειχα ενημερωσει σχετικα με ατομο που ειχε αυτοκτονικες τασεις και ειχαν βρει την διευθυνση του και ειχαν στειλει βοηθεια. Τωρα αν εσυ συνεχιζεις να φορας παροπιδες μονο κ μονο για να νιωθεις οτι εχεις δικιο, παω πασο.

edit. βλεπω οτι ειδες τι χαζομαρα εγραψες κ αλλαξες το αρχικο μηνυμα κ εκανες ταγκ αλλον μετα.. welldone.

Επεξ/σία από kallair
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, DrLo είπε

Τόσο φιλοσόφικά όσο και νομικά η αυτοκτονία ή η απόπειρα αυτοκτονίας δεν είναι έγλημα κατά της ζωής.

Οκ dude. Ότι σε ικανοποιεί. Εγώ παρέθεσα βοήθεια για καποιον. Αν εσύ θέλεις να τσακωθείς για σημασιολογία, βρες κάποιον σε άλλο θέμα. 

47 λεπτά πριν, DrLo είπε

47 λεπτά πριν, DrLo είπε

47 λεπτά πριν, DrLo είπε

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.

Αν είναι άγνωστο άτομο και μιλάς μαζί του από το internet, κόβεις κάθε επικοινωνία μαζί του και δεν ασχολείσαι ξανά, πιθανότατα το κάνει για να τραβήξει την προσοχή με άγνωστους σκοπούς.

Αν είναι γνωστός, έχουν απαντήσει ήδη πολλοί για την διαδικασία.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που να πας να μπλέξεις... κατευθείαν ενημέρωση δίωξη και τέλος

Επεξ/σία από bbbb
Δημοσ.

Αυτό που μπορείς να κάνεις, αν ξερεις κάποιο συγγενή Α' βαθμου είναι η εισαγωγη σε κάποιο ψυχιατρείο με εισαγγελική εντολή.

Απλά πάνε τον βουτανε οι τσέοι, και τον οδηγουν στο ψυχιατρείο.

Απλά να σε ενημερώσω όμως ότι οι πραγματικά αυτοκτονικοι άνθρωποι, ΔΕΝ το λένε στους γυρω!

Ο άνθρωπος που περιγράφεις είναι ένας άνθρωπος που εκπέμπει ΣΟΣ, απλά.....Του στυλ, Βοηθήστε με!

Κάνε εσύ αυτό που θεωρείς σωστό, και μετά άσε τα πράγματα να γίνουν απο μόνα τους.

Και για τον Θεό, αν έχεις Συνδρομο Σωτήρα ( να τον βοηθήσω, να τον σώσω κλπ) καταπίεσέ το, γιατί μονο μπλεγμένη θα βρεθείς!

Κανείς δεν μπορεί να σώσει κανέναν, ο καθένας απο εμάς πρέπει να σώσει τον εαυτό του, μόνο αν το θέλει!

Αν το θέλει πραγματικά, θα βρει έναν καλό ψυχίατρο, να του συνταγογραφήσει τα σωστά φάρμακα, που θα τον βοηθήσουν με την οξεία κατάθλιψη

στην οποία έχει καταπέσει.Ψυχίατρος δεν είμαι, αλλά έχω άτομο δικό μου με διπολική και δυστυχώς (ή ευτυχώς) τα ξέρω απο πρώτο χέρι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, ElisavetKat είπε

Κάποιες μέρες πίστεψα πραγματικά πως θα το κάνει και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έχουμε επικοινωνία μόνο μέσω μηνυμάτων. Θέλω να κάνω κάτι.. Δεν μπορώ να μην κάνω τίποτα. 

Πως τον γνωρισες αυτον; Αν τον γνωρισες και ποτε.

Προσεχε μην καθαρισει κανεναν πρωτα και τον εαυτο του μετα. Βαρια καταθλιψη εχει ειναι προφανες. Ωρολογιακη βομβα ειναι ο τυπος...

καλεσε την διωξη σωστα σου λενε

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ανάλογα γιατί αν θέλει να αποχαιρετίσει αυτον τον κόσμο πχ επειδή έχει κάποια σοβαρή ασθένεια και μετράει μεχρι το τέλος η υποφέρει σε τεράστιο βαθμό πχ (δλδ δεν θέλει να βασανιστεί) τότε αφήνεις τα πράγματα ως είναι (δεν μπορείς να κάνεις κάτι)

τώρα αν είναι για κάποιον άλλον λογο.... για αρχή βεβαιώσου ότι δεν σε δουλεύει και από εκει και πέρα αστυνομία (με το καλυμερα πανε σπιτι του να ξερεις)

αν είναι το δεύτερο να  ξέρεις ότι μάλλον μπαρουφες λέει, όποιος είναι αποφασισμένος λόγο πχ κατάθλιψις κλπ δεν λέει κατι απλά το κάνει... (τώρα αν είναι το πρώτο... αλλάζει)

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ.
4 ώρες πριν, p_george είπε

Αν ειχε σκοπο να το κανει δεν θα το συζητουσε, να εισαι σιγουρη γι αυτο !

Πολύ σωστά 

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lek88 είπε

Πολύ σωστά 

τυχαίνει να γνωρίζω άτομο που το έλεγε και μια μέρα το επιχείρησε  (και από καθαρή τύχη επέζησε)

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, ElisavetKat είπε

Συμβουλεψου κάποιον ειδικό. Όπως σου έγραψε ο snoob .

17 ώρες πριν, Snoob είπε

Επικοινωνείς με το 1018 να σε κατευθύνουν. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lactate είπε

τυχαίνει να γνωρίζω άτομο που το έλεγε και μια μέρα το επιχείρησε  (και από καθαρή τύχη επέζησε)

Μήπως ήταν ο φίλος που σε έκραζε για τις ραγάδες; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Μήπως ήταν ο φίλος που σε έκραζε για τις ραγάδες; 

μια συμμαθήτρια από το λύκειο ήταν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...