Mpampns Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Έχω κάνη ενοικίαση σπιτιού και αποδοχή από το taxis από 1 Αυγούστου, το σπιτι ήταν βαμμένο, σε αυτήν την διάρκεια τον 10 ημερών μου εμφανίστηκε υγρασία στο ταβάνι (Μένω στον 1 όροφο 4 οροφη πολυκατοικία παλια). Απο επανω κανουν ανακαινηση . Τι πρεπει να κανω με τον ιδιοκτητη , αφου δεν ερχεται να το δει και να κάνη κατι. Υπάρχει πολλή έντονη οσμή.
zx1234r Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Αν εμφανίστηκε υγρασια τόσο σύντομα ίσως υπάρχει διαρροή. Να επιμείνεις να έρθει ο ιδιοκτήτης να το δει πριν πέσει το ταβάνι.
Mpampns Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Ρώτησα, τους από επάνω εάν περνάνε σωληνες μου είπαν όχι, στο ανακαινισμένο διαμέρισμα έριξαν ,μπετά και πέρασαν σωληνώσεις για υγραέριο. Θέλω να πιστεύω ότι είναι από εκεί αλλά Ο κ. Ιδιοκτήτης δεν έρχεται και σαν ενοικιαστής τι δυνατότητα έχω..
zx1234r Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Να τον πιέσεις. Τι σημαίνει "δεν έρχεται"? Τηλέφωνο συνέχεια και ανέφερε του πως θα φύγεις γιατί ανησυχείς για την υγεία σου.
Mpampns Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Εάν φύγω εχω θεμα με το συμβολαιο; χάνω κατι;
kallair Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Αν απλα φυγεις, ναι. χανεις και τις εγγυησεις κ πιθανοτατα μπορει να σου ζητησει και αποζημειωση για πιθανη οικονομικη βλαβη που θα παθει/επαθε. θα πρεπει να κινηθεις με το γραμμα του νομου και να του γνωστοποιησεις τα προβληματα και οτι αν δεν ληθουν θα πρεπει να ληθει η μισθωση. το πιο σωστο ειναι να μιλησεις με εναν δικηγορο που να ειδικευεται σε αυτο το κλαδο για να σε καθοδηγησει σχετικα με τις ενεργειες που πρεπει να κανετε.
christakos07 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Ενόχλησε τον ξανά και ξανά. Αν πάλι δεν καταλαβαίνει, ψάχνεις σύντομα να βρεις σπίτι. Εγγύηση δύσκολα θα σου τη δώσει, αλλά ισοφάρισε τον μένοντας μέχρι τέλη Σεπτέμβρη. Το συμβόλαιο που λες, δεν έχει καμία ισχύ στα αστικά δικαστήρια. Είναι αποκλειστικά για φορολογικούς λόγους.
Mpampns Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Για την εγγύηση το βλέπω λίγο δύσκολο να την πάρω. Θα ρωτήσω κάποιον δικηγόρο για να είμαι καλημενος .ευχαριστώ.
Doubt Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, Mpampns είπε Ρώτησα, τους από επάνω εάν περνάνε σωληνες μου είπαν όχι, στο ανακαινισμένο διαμέρισμα έριξαν ,μπετά και πέρασαν σωληνώσεις για υγραέριο. Θέλω να πιστεύω ότι είναι από εκεί αλλά Ο κ. Ιδιοκτήτης δεν έρχεται και σαν ενοικιαστής τι δυνατότητα έχω.. Τίνος είναι το από πάνω;
paylidis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εφόσον ο ιδιοκτητησ Είναι Καθικι και δε νοιάζεται και αναφέρεις δυσοσμία πας στο τμήμα δημόσιας υγείας ή και την πολεοδομία της περιφέρειας σου και το αναφέρεις και έρχονται για αυτοψία. Με το χαρτί αυτό τον πιέζεις να το φτιάξει ειδάλλως φεύγεις και έχοντας το χαρτί της αυτοψίας δε μπορεί να σου κάνει τίποτα ούτε με δικαστήριο. Εγγύηση να πάρεις πίσω δύσκολο πάντως. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από paylidis
1988panos2171 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 To ότι έχει στο ταβάνι υγρασία σημαίνει ότι κάτι γίνεται με τους σωλήνες του από πάνω διαμερίσματος αρά από εκεί πρέπει να λυθεί το πρόβλημα. Ο ιδιοκτήτης για ποιο λόγο δεν έρχεται;
Mpampns Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Άλλος ιδιοκτήτης είναι πάνω. Και ο ιδιοκτήτης λέει χίλιες δικαιολογίες που δείχνουν ότι δεν τον ενδιαφέρει.
takoulou Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 34 λεπτά πριν, Mpampns είπε Άλλος ιδιοκτήτης είναι πάνω. Και ο ιδιοκτήτης λέει χίλιες δικαιολογίες που δείχνουν ότι δεν τον ενδιαφέρει. 35 λεπτά πριν, Mpampns είπε Άλλος ιδιοκτήτης είναι πάνω. Και ο ιδιοκτήτης λέει χίλιες δικαιολογίες που δείχνουν ότι δεν τον ενδιαφέρει. Καλημέρα.. Θα φωνάξεις τον ιδιοκτήτη του επάνω διαμερίσματος γιατί από εκεί υπάρχει το πρόβλημα.. Θα του θέσεις το πρόβλημα που υπάρχει... Θα φωνάξεις και έναν μηχανικό και έναν άλλον τεχνικό που έχει γνώσει για την υγρασία από πού προέρχεται και θα του πεις να επισκευαστεί το πρόβλημα που υπάρχει στο σημείο αυτό.. Μάλιστα θα καλέσεις και τον δικό σου ιδιοκτήτη να είναι στην συνάντηση αυτή και επιβάλλεται να έρθει... Αλλιώς ανέφερε του το πρόβλημα που έχεις με ένα εξώδικο με χρέωση δικιά του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα