Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kloktornet είπε

Ότι είμαι παιδαρος είμαι ο άτιμος. Αστειάκι. Μωρέ όχι οι ραγάδες φαίνονται περίεργες. Και επειδή είμαι και γυμνασμένος φαίνεται κάπως περίεργο νομίζω.

δεν είμαι ψυχικά έτοιμος :P

To bio oil δυστυχώς δεν θα μου κάνει τίποτα. Είδα τώρα δύο video me fractional laser. H μια λέει 85% μείωση ή άλλη 50%. Και τα δύο άψογα μου φαίνονται. Το κόστος φοβάμαι.. αν και laser είναι δεν είναι και χειρουργείο για να ξεφύγει η τιμή (ελπίζω).

Νομίζω δεν ειναι μια φορά και έξω.

Δυστυχώς πάει με συνεδρίες οπότε υπολόγισε αρκετά χρήματα...

• Like 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kloktornet είπε

Και πόλη μη σου πω χαχα

Ο κολλητός μου πχ είναι ο ορισμός του νάρκισου. Έχει κάνει πάνω του διάφορα (από λεύκανση δοντιών μέχρι μεσοθεραπείες). Και εννοείται ότι θα σου πει πωπω πως είσαι έτσι κάνε λaser για τις τρίχες σου, μην τρως αυτό έχει λιπαρά ξέρω γω, για τις ραγάδες ειδικά τρελαίνεται. Δεν το κάνει από κακία, σου λέει ακριβώς αυτό που θα έκανε και για τον εαυτό του. Αλλά οι ραγάδες με πειράζουν πάρα πολύ.

Ο  κολλητός σου είναι ο Ψινακης; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Alex2020 είπε

Ο  κολλητός σου είναι ο Ψινακης; 

Και τις ηλικίες μας να προσθέσεις δεν τον φτάνουμε χαχα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kloktornet είπε

Έχει κάνει πάνω του διάφορα (από λεύκανση δοντιών μέχρι μεσοθεραπείες). Και εννοείται ότι θα σου πει πωπω πως είσαι έτσι κάνε λaser για τις τρίχες σου, μην τρως αυτό έχει λιπαρά ξέρω γω, για τις ραγάδες ειδικά τρελαίνεται.

ddb.png

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ougxar είπε

ddb.png

Αν και δεν έχει καμία σημασία, απλά του αρέσει να προσέχει τον εαυτό του έστω και σε υπερβολικό βαθμό. Δεν έχει σχέση με αυτό που δείχνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά δεν μας είπατε, για τις ραγάδες θα πάτε σε οδοντίατρο ή οχι; Όσο για την λεύκανση του φίλου, εσύ θα μπορούσες να την κάνεις καλύτερη.

Δεν μας είπες τι απέγινε εκείνος ο παλαιός φίλος απ' τα φοιτητικά χρόνια που είχε σχιζοφρένεια, αλλά εσύ τον έβλεπες με καλό μάτι και φοβόσουν μην σε σφάξει το βράδυ στο σπίτι.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ougxar είπε

ddb.png

Papa frankuuuu και ενα δάκρυ κύλησε. 

Ον τοπικ. Πολύ τα μελετάς αδερφέ και θα γεράσεις γρήγορα. Κάτι μου λέει όμως ότι το πρόβλημα σου δεν είναι και τόσο σοβαρό όσο πιστεύεις. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...