evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, kloktornet είπε Μου έχει μείνει λίγο αυτο το love handles το οποίο είναι αρκετά επίμονο. Φυσικά και κάνω διατροφή, απλά είμαι σαν κάποιους που μαζεύουν εκεί και δενν κουνιέται. Τέλος πάντων δεν είμαι φυγόπονος, έχω λίωσει στη γυμναστική και στη διατροφή, το χα σκεφτεί σαν λύση γιατί δεν ήταν πολύ ακριβή και είχα δει και εικόνες με καλά αποτελέσματα. Δεν είαι ότι περισσεύει ποσότητα, απλά θέλω λίγο. νομιζω οτι εισαι υπερβολικα αυστηρος με τον εαυτο σου και ο κολλητος σου δεν βοηθαει. 1
-Dimitris- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 44 λεπτά πριν, kloktornet είπε θα πάω για μεταμόσχευση τρίχας, θα πάρω από το μαλλί και θα βάλω στο σώμα. Κοιλιοπλαστική δεν είχα σκοπό να κάνω βάρβαρο λίγο. Γυμναστική και διατροφή κάνω. Και τις ραγαδες να φτιαξεις, μετα θα ερθει κατι αλλο που θα σε κανει να νιωθεις ασχημα, και μετα κατι αλλο κοκ. Το προβλημα εγκειται αλλου. Και ισως θα ηταν πιο σοφο να ασχοληθεις με αυτο. Anyway, οι ραγαδες ειναι κατι το οποιο δεν φευγει, μονο κρυβεται. Σου ειπαμε παραπανω τι να κανεις. 1
kloktornet Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε Και τις ραγαδες να φτιαξεις, μετα θα ερθει κατι αλλο που θα σε κανει να νιωθεις ασχημα, και μετα κατι αλλο κοκ. Το προβλημα εγκειται αλλου. Και ισως θα ηταν πιο σοφο να ασχοληθεις με αυτο. Anyway, οι ραγαδες ειναι κατι το οποιο δεν φευγει, μονο κρυβεται. Σου ειπαμε παραπανω τι να κανεις. ναι να ασχοληθώ με έναν τρόπο να χαζογελάω όταν με ρωτάνε
evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, kloktornet είπε ναι να ασχοληθώ με έναν τρόπο να χαζογελάω όταν με ρωτάνε Τζιζας! Απλα απαντα τους μανα μου, γιατι σκας; Ειλικρινα αμφιβαλω οτι ειναι τοσο τραγικες οι ραγαδες σου οσο νομιζεις. 1
christos4 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μην σκας. Δεν είναι τίποτα... Από όταν γεννήθηκα έχω ένα μεγάλο κόκκινο σημάδι στο χέρι.. Και συνεχεια με ρωτανε τι είναι και τι έπαθα.. Εκεί στην εφηβεία, όταν είχε εκνευρίσει το να με ρωτάνε συνέχεια λες και δεν έχουν ξαναδεί σημάδια, άρχισα να λέω ότι είναι από την χημειοθεραπεια και...σοκ... Μετά σοβαρεψα και κατάλαβα ότι δεν είναι να κάνεις αστεία με αυτά.. Οποτε πλέον όταν κάποιος με ρωτάει για πρώτη φορά κάνω ότι δεν ξέρω σε τι ανάφερεται και μένω έκπληκτος και λέω "και ένιωθα κάτι να με καεί τόση ώρα" :-P:-P:-P 1
solidsnake222 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Σου προτεινω να πας σε ένα δερματολόγο ιδανικα αν έχεις κάποιον γνωστό κτλπ να σου πει αν μπορούν να φύγουν και προ πάντων να σου δώσει συμβουλές να μην εμφανιστούν και άλλες. Αλλιώς Αν δεν έχεις κάποιον που να ξέρεις πήγαινε σε έναν που έχεις ακούσει καλά λογία και αν σου πει ότι φεύγουν πχ με λέιζερ ζήτησε του να δεις δείγματα και αν δεις οτι σε ευχαριστεί αυτό το αποτέλεσμα τότε προχώρα το. Εγώ έβγαλα τις πρώτες μου ραγάδες μου στο εσωτερικό του ώμου προς το δικέφαλο απο το γυμναστήριο... να πω δεν με πειραζει? Με πειραζει αλλά το έχω αποδεχτεί και προχώρησα παρακάτω. Αν έχεις την οικονομική άνεση εγώ σου προτεινω να το ψάξεις και αν δεις υπάρχουν μέθοδοί προχωρά το.
kloktornet Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 23 λεπτά πριν, evabb είπε Τζιζας! Απλα απαντα τους μανα μου, γιατι σκας; Ειλικρινα αμφιβαλω οτι ειναι τοσο τραγικες οι ραγαδες σου οσο νομιζεις. Δεν είναι τόσο τραγικές απλά πέφτει εκεί το μάτι τους μάλλον. Εγώ χωρίς γυαλία δεν τις βλέπω 5 λεπτά πριν, solidsnake222 είπε Σου προτεινω να πας σε ένα δερματολόγο ιδανικα αν έχεις κάποιον γνωστό κτλπ να σου πει αν μπορούν να φύγουν και προ πάντων να σου δώσει συμβουλές να μην εμφανιστούν και άλλες. Αλλιώς Αν δεν έχεις κάποιον που να ξέρεις πήγαινε σε έναν που έχεις ακούσει καλά λογία και αν σου πει ότι φεύγουν πχ με λέιζερ ζήτησε του να δεις δείγματα και αν δεις οτι σε ευχαριστεί αυτό το αποτέλεσμα τότε προχώρα το. Εγώ έβγαλα τις πρώτες μου ραγάδες μου στο εσωτερικό του ώμου προς το δικέφαλο απο το γυμναστήριο... να πω δεν με πειραζει? Με πειραζει αλλά το έχω αποδεχτεί και προχώρησα παρακάτω. Αν έχεις την οικονομική άνεση εγώ σου προτεινω να το ψάξεις και αν δεις υπάρχουν μέθοδοί προχωρά το. Σε δερματολόγο θα πήγαινα. Δυστυχώς όχι δεν έχω κάποιον γνωστό. Να σου πω έχω μια μικρή ραγάδα (πολύ μικρή) και εγώ στο δικέφαλο από το γυμναστήριο.. μπορώ να σου πω μαρέσει κιολας Οπότε εσύ δεν έκανες κάτι στις δικές σου ε;
evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, kloktornet είπε Δεν είναι τόσο τραγικές απλά πέφτει εκεί το μάτι τους μάλλον. Εγώ χωρίς γυαλία δεν τις βλέπω Σε δερματολόγο θα πήγαινα. Δυστυχώς όχι δεν έχω κάποιον γνωστό. Να σου πω έχω μια μικρή ραγάδα (πολύ μικρή) και εγώ στο δικέφαλο από το γυμναστήριο.. μπορώ να σου πω μαρέσει κιολας Οπότε εσύ δεν έκανες κάτι στις δικές σου ε; αν δεν εχεις 10 μυωπια και δεν τις βλεπεις χωρις γυαλια θα ερθω απο εκει θα σε στολισω και με μελανιες για εισαι ριγε. 1
kloktornet Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, evabb είπε αν δεν εχεις 10 μυωπια και δεν τις βλεπεις χωρις γυαλια θα ερθω απο εκει θα σε στολισω και με μελανιες για εισαι ριγε. 3 βαθμούς έχω χαχαχα δεν είναι κάτι τραγικό, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπους που με έχει δει χωρίς μπλούζα και δεν έχει σχολιάσει κάτι ή εστω να δεις στο πρόσωπο του την ερώτηση και το βλέμμα του εκει.
evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, kloktornet είπε 3 βαθμούς έχω χαχαχα δεν είναι κάτι τραγικό, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπους που με έχει δει χωρίς μπλούζα και δεν έχει σχολιάσει κάτι ή εστω να δεις στο πρόσωπο του την ερώτηση και το βλέμμα του εκει. μηπως απλα εισαι κομματος απο το γυμναστηριο; Χωρις πλακα παντως κι εμενα μονιμως με κοιτανε απο πανω μεχρι κατω, δεν λενε τπτ και αναρωτιεμαι αν εχω αφησει κανενα φερμουαρ ανοιχτο, αν αφησα την χτενα μεσα στα μαλλια μου κι αλλα τετοια σεναρια. Οι ανθρωποι παντα κοιτανε και γενικα οι Ελληνες δεν ειμαστε και ο πιο διακριτικος λαος που υπαρχει.
ParhsG Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δε βαζεις καμια φωτο τοπικη να δουμε τι εννοεις;
solidsnake222 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, kloktornet είπε Δεν είναι τόσο τραγικές απλά πέφτει εκεί το μάτι τους μάλλον. Εγώ χωρίς γυαλία δεν τις βλέπω Σε δερματολόγο θα πήγαινα. Δυστυχώς όχι δεν έχω κάποιον γνωστό. Να σου πω έχω μια μικρή ραγάδα (πολύ μικρή) και εγώ στο δικέφαλο από το γυμναστήριο.. μπορώ να σου πω μαρέσει κιολας Οπότε εσύ δεν έκανες κάτι στις δικές σου ε; Έβαζα bio oil για μήνες ολόκληρους βέβαια δεν έφυγαν αλλά έγιναν κατασπρες και δεν φαίνονται τόσο έντονα(Δεν ξέρω αν βοήθησε το bil oil σε αυτό) Πέρα απο αυτό απλώς έψαξα απο τι προκαλούνται για να μην εμφανιστούν και άλλες. ΥΓ. Σου λέω για δερματολόγο γιατί είχα πάει πριν κάτι μήνες και διαφήμιζε θεραπεία για τις ραγάδες με επιτυχία πάνω απο 90% (Νομίζω ήταν θεραπείες με λαιζερ) αλλά δεν είχα την οικονομική άνεση οπότε δεν ασχολήθηκα καν. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από solidsnake222
kloktornet Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, evabb είπε μηπως απλα εισαι κομματος απο το γυμναστηριο; Χωρις πλακα παντως κι εμενα μονιμως με κοιτανε απο πανω μεχρι κατω, δεν λενε τπτ και αναρωτιεμαι αν εχω αφησει κανενα φερμουαρ ανοιχτο, αν αφησα την χτενα μεσα στα μαλλια μου κι αλλα τετοια σεναρια. Οι ανθρωποι παντα κοιτανε και γενικα οι Ελληνες δεν ειμαστε και ο πιο διακριτικος λαος που υπαρχει. Ότι είμαι παιδαρος είμαι ο άτιμος. Αστειάκι. Μωρέ όχι οι ραγάδες φαίνονται περίεργες. Και επειδή είμαι και γυμνασμένος φαίνεται κάπως περίεργο νομίζω. 4 λεπτά πριν, ParhsG είπε Δε βαζεις καμια φωτο τοπικη να δουμε τι εννοεις; δεν είμαι ψυχικά έτοιμος 4 λεπτά πριν, solidsnake222 είπε Έβαζα bio oil για μήνες ολόκληρους βέβαια δεν έφυγαν αλλά έγιναν κατασπρες και δεν φαίνονται τόσο έντονα(Δεν ξέρω αν βοήθησε το bil oil σε αυτό) Πέρα απο αυτό απλώς έψαξα απο τι προκαλούνται για να μην εμφανιστούν και άλλες. ΥΓ. Σου λέω για δερματολόγο γιατί είχα πάει πριν κάτι μήνες και διαφήμιζε θεραπεία για τις ραγάδες με επιτυχία πάνω απο 90% (Νομίζω ήταν θεραπείες με λαιζερ) αλλά δεν είχα την οικονομική άνεση οπότε δεν ασχολήθηκα καν. To bio oil δυστυχώς δεν θα μου κάνει τίποτα. Είδα τώρα δύο video me fractional laser. H μια λέει 85% μείωση ή άλλη 50%. Και τα δύο άψογα μου φαίνονται. Το κόστος φοβάμαι.. αν και laser είναι δεν είναι και χειρουργείο για να ξεφύγει η τιμή (ελπίζω).
evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, kloktornet είπε Ότι είμαι παιδαρος είμαι ο άτιμος. Αστειάκι. Μωρέ όχι οι ραγάδες φαίνονται περίεργες. Και επειδή είμαι και γυμνασμένος φαίνεται κάπως περίεργο νομίζω. δεν είμαι ψυχικά έτοιμος To bio oil δυστυχώς δεν θα μου κάνει τίποτα. Είδα τώρα δύο video me fractional laser. H μια λέει 85% μείωση ή άλλη 50%. Και τα δύο άψογα μου φαίνονται. Το κόστος φοβάμαι.. αν και laser είναι δεν είναι και χειρουργείο για να ξεφύγει η τιμή (ελπίζω). υπολογιζε 4ψηφιο νουμερο
kloktornet Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, evabb είπε υπολογιζε 4ψηφιο νουμερο Τόσο πολύ; Ούτε η αποτρίχωη με laser ολόκληρο πακέτο δεν πάει τόσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα