-Dimitris- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Απλα υπαρχει το ενδεχομενο με αυτα που σου λεει να σου δημιουργει μια αρνητικη εικονα για τον εαυτο σου. Κοινως, τοξικος ανθρωπος. Για να μη βγαινω συνεχεια εκτος θεματος. Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι ενα ελαφρυ σολαριουμ. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από -Dimitris- 1
evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, kloktornet είπε Και πόλη μη σου πω χαχα Ο κολλητός μου πχ είναι ο ορισμός του νάρκισου. Έχει κάνει πάνω του διάφορα (από λεύκανση δοντιών μέχρι μεσοθεραπείες). Και εννοείται ότι θα σου πει πωπω πως είσαι έτσι κάνε λaser για τις τρίχες σου, μην τρως αυτό έχει λιπαρά ξέρω γω, για τις ραγάδες ειδικά τρελαίνεται. Δεν το κάνει από κακία, σου λέει ακριβώς αυτό που θα έκανε και για τον εαυτό του. Αλλά οι ραγάδες με πειράζουν πάρα πολύ. ο κολλητος σου εχει μεγαλο προβλημα αυτοπεποιθησης και πολλες φορες τετοια ατομα μειωνουν τους αλλους για να νιωσουν οι ιδιοι καλυτερα. Αναθεωρεισε τις παρεες σου. 3
kloktornet Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε Απλα υπαρχει το ενδεχομενο με αυτα που σου λεει να σου δημιουργει μια αρνητικη εικονα για τον εαυτο σου. Κοινως, τοξικος ανθρωπος. Για να μη βγαινω συνεχεια εκτος θεματος. Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι ενα ελαφρυ σολαριουμ. Εγώ το ξεκίνησα το θέμα οπότε δεν μεε πειράζει και να βγει λίγο εκτός θέματος σολαριουμ δε θα έκανα η υπεριώδης ακτινοβολία μου έλειπε. Θα δω ίσως κανά laser και αν έχει καμιά τιμή που παλεύεται θα μπορούσα να το κάνω 2 λεπτά πριν, evabb είπε ο κολλητος σου εχει μεγαλο προβλημα αυτοπεποιθησης και πολλες φορες τετοια ατομα μειωνουν τους αλλους για να νιωσουν οι ιδιοι καλυτερα. Αναθεωρεισε τις παρεες σου. Μωρέ ο ωραίος του σχολείου ήταν πάντα, απλά μάλλον έμαθε ότι έτσι πρέπει να είσαι. Δεν του περνάει και από το μυαλό ότι κάποιος μπορεί να μην έχει και χρήματα για όλα αυτά. Τον έχω κολλητό για άλλους λόγους επειδή με έχει βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Γενικά έχω μπει σε μια φάση που ψάχνομαι και για κανένα laser αποτρίχωσης και για κάτι για ραγάδες και κοιτάω και λίγο την κρυολιπόλυση. Ήμουν λίγο γεμάτος (όχι πολύ) και παρότι κάνω φουλ γυμναστική βλέπω ότι στο στομάχι-σωσίβιο δεν έχει γίνει δουλειά και έχω και λίγη χαλάρωση (ενώ όλα τα άλλα σημεεία του σώματος μου για μενα είναι άψογα). Όχι ότι θέλω να χαλάσω τόσα λεφτά αλλά λίγα χρήματα να κάνω κάτι από τα 3 ίσως και να βρω. Και εφόσον οι ραγάδες απότι καταλαβαίνω δεν.. ίσως στραφώ και στα άλλα δύο. Γιατί διάβασα και το άλλο, τα άτομα με αρκετές ελιές (όπως εγώ) μ φουλ τριχοφυία στην πλάτη δεν είναι εύκολο και να γίνει χαρτογράφηση από το δερματολόγο.
-Dimitris- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, kloktornet είπε η υπεριώδης ακτινοβολία μου έλειπε Ολες οι μεθοδοι που αναφερεις ειναι πιο επιβαρυντικες για την υγεια σου απο το σολαριουμ. Εαν πηγαινεις για μπανιο, η ποσοτητα της ακτινοβολιας που απορροφας ειναι αρκετα πιο πανω απο 5-6 sessions σε σολαριουμ.
kloktornet Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε Ολες οι μεθοδοι που αναφερεις ειναι πιο επιβαρυντικες για την υγεια σου απο το σολαριουμ. Εαν πηγαινεις για μπανιο, η ποσοτητα της ακτινοβολιας που απορροφας ειναι αρκετα πιο πανω απο 5-6 sessions σε σολαριουμ. είπα ότι πήγα για μπάνιο; μηνν παίζεις με τον πόνο μου χαχα
melodicpunk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, kloktornet είπε Εγώ το ξεκίνησα το θέμα οπότε δεν μεε πειράζει και να βγει λίγο εκτός θέματος σολαριουμ δε θα έκανα η υπεριώδης ακτινοβολία μου έλειπε. Θα δω ίσως κανά laser και αν έχει καμιά τιμή που παλεύεται θα μπορούσα να το κάνω Μωρέ ο ωραίος του σχολείου ήταν πάντα, απλά μάλλον έμαθε ότι έτσι πρέπει να είσαι. Δεν του περνάει και από το μυαλό ότι κάποιος μπορεί να μην έχει και χρήματα για όλα αυτά. Τον έχω κολλητό για άλλους λόγους επειδή με έχει βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Γενικά έχω μπει σε μια φάση που ψάχνομαι και για κανένα laser αποτρίχωσης και για κάτι για ραγάδες και κοιτάω και λίγο την κρυολιπόλυση. Ήμουν λίγο γεμάτος (όχι πολύ) και παρότι κάνω φουλ γυμναστική βλέπω ότι στο στομάχι-σωσίβιο δεν έχει γίνει δουλειά και έχω και λίγη χαλάρωση (ενώ όλα τα άλλα σημεεία του σώματος μου για μενα είναι άψογα). Όχι ότι θέλω να χαλάσω τόσα λεφτά αλλά λίγα χρήματα να κάνω κάτι από τα 3 ίσως και να βρω. Και εφόσον οι ραγάδες απότι καταλαβαίνω δεν.. ίσως στραφώ και στα άλλα δύο. Γιατί διάβασα και το άλλο, τα άτομα με αρκετές ελιές (όπως εγώ) μ φουλ τριχοφυία στην πλάτη δεν είναι εύκολο και να γίνει χαρτογράφηση από το δερματολόγο. Χωρίς να θέλω να σου κόψω τα φτερά αλλά και laser να κάνεις κάποια στιγμή θα ξαναεμφανιστουν γιατί είναι έτσι τα κύτταρα του δέρματος σου. Μην επεμβαίνεις σε τέτοια μικροθεματα αισθητικής. Εγώ έχω ολόκληρο έγκαυμα στον σβερκο, με ρωτάνε τι και πως και τους λέω. Όλοι έχουμε ατέλειες. Δεν θα σου πω να συμφιλιωθείς με αυτες αλλά θα σου πω ότι πριν κάνεις κάτι στο δέρμα σου να το προσέξεις πάρα πολύ γιατί τα αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι ούτε καν κοντά σε αυτό που φαντάζεσαι, πολλές φορές είναι ακόμα χειρότερα. Ρε άνθρωπε γιατί να ξυριστεί για να βγεις στην παραλία;;; Ξέρεις τι οικονομία κάνεις στο αντηλιακό;;😄 Άσε που το λένε και τα ημισκούμπρια...greek lover με τρίχα για πουλόβερ.
kloktornet Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, melodicpunk είπε Χωρίς να θέλω να σου κόψω τα φτερά αλλά και laser να κάνεις κάποια στιγμή θα ξαναεμφανιστουν γιατί είναι έτσι τα κύτταρα του δέρματος σου. Μην επεμβαίνεις σε τέτοια μικροθεματα αισθητικής. Εγώ έχω ολόκληρο έγκαυμα στον σβερκο, με ρωτάνε τι και πως και τους λέω. Όλοι έχουμε ατέλειες. Δεν θα σου πω να συμφιλιωθείς με αυτες αλλά θα σου πω ότι πριν κάνεις κάτι στο δέρμα σου να το προσέξεις πάρα πολύ γιατί τα αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι ούτε καν κοντά σε αυτό που φαντάζεσαι, πολλές φορές είναι ακόμα χειρότερα. Ρε άνθρωπε γιατί να ξυριστεί για να βγεις στην παραλία;;; Ξέρεις τι οικονομία κάνεις στο αντηλιακό;;😄 Άσε που το λένε και τα ημισκούμπρια...greek lover με τρίχα για πουλόβερ. Ε άμα τα χτυπάς αλύπητα κάποτε θα ψοφίσουν οι θύλακοι της τρίχα δεν μπορεί. Έχουν περάσει και 6 συνεδρίες φωτόλυσης θα πρέπει να ναι λίγο πιο ευαίσθητα. Μπα μια χαρά καίγομαι παρά την τρίχα μου. Έχω πολύ λευκό δέρμα και μαύρη χοντρή τρίχα. Γενικά ταμαμ για laser.
evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, kloktornet είπε Εγώ το ξεκίνησα το θέμα οπότε δεν μεε πειράζει και να βγει λίγο εκτός θέματος σολαριουμ δε θα έκανα η υπεριώδης ακτινοβολία μου έλειπε. Θα δω ίσως κανά laser και αν έχει καμιά τιμή που παλεύεται θα μπορούσα να το κάνω Μωρέ ο ωραίος του σχολείου ήταν πάντα, απλά μάλλον έμαθε ότι έτσι πρέπει να είσαι. Δεν του περνάει και από το μυαλό ότι κάποιος μπορεί να μην έχει και χρήματα για όλα αυτά. Τον έχω κολλητό για άλλους λόγους επειδή με έχει βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Γενικά έχω μπει σε μια φάση που ψάχνομαι και για κανένα laser αποτρίχωσης και για κάτι για ραγάδες και κοιτάω και λίγο την κρυολιπόλυση. Ήμουν λίγο γεμάτος (όχι πολύ) και παρότι κάνω φουλ γυμναστική βλέπω ότι στο στομάχι-σωσίβιο δεν έχει γίνει δουλειά και έχω και λίγη χαλάρωση (ενώ όλα τα άλλα σημεεία του σώματος μου για μενα είναι άψογα). Όχι ότι θέλω να χαλάσω τόσα λεφτά αλλά λίγα χρήματα να κάνω κάτι από τα 3 ίσως και να βρω. Και εφόσον οι ραγάδες απότι καταλαβαίνω δεν.. ίσως στραφώ και στα άλλα δύο. Γιατί διάβασα και το άλλο, τα άτομα με αρκετές ελιές (όπως εγώ) μ φουλ τριχοφυία στην πλάτη δεν είναι εύκολο και να γίνει χαρτογράφηση από το δερματολόγο. θα στο πω απλα, αμα δεν κανει διαιτα η κοιλια δεν θα πεσει που να χτυπιεσαι και να κανεις 1000 κοιλιακους. Περνα μια βολτα απο το Das fitness.
melodicpunk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, kloktornet είπε Ε άμα τα χτυπάς αλύπητα κάποτε θα ψοφίσουν οι θύλακοι της τρίχα δεν μπορεί. Έχουν περάσει και 6 συνεδρίες φωτόλυσης θα πρέπει να ναι λίγο πιο ευαίσθητα. Μπα μια χαρά καίγομαι παρά την τρίχα μου. Έχω πολύ λευκό δέρμα και μαύρη χοντρή τρίχα. Γενικά ταμαμ για laser. Και αν γίνει ξανά μόδα η τρίχα των 80s;;; Γνώμη μου μην ταλαιπωρεις το δέρμα σου ούτε με αποτριχωσεις ούτε με κοιλιοπλαστικες ούτε με τίποτα. Κάνε γυμναστική και αν θες απλά ξυρισου. Βελτίωσε την διατροφή σου και πινε αρκετό νερό.
kloktornet Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, evabb είπε θα στο πω απλα, αμα δεν κανει διαιτα η κοιλια δεν θα πεσει που να χτυπιεσαι και να κανεις 1000 κοιλιακους. Περνα μια βολτα απο το Das fitness. Μου έχει μείνει λίγο αυτο το love handles το οποίο είναι αρκετά επίμονο. Φυσικά και κάνω διατροφή, απλά είμαι σαν κάποιους που μαζεύουν εκεί και δενν κουνιέται. Τέλος πάντων δεν είμαι φυγόπονος, έχω λίωσει στη γυμναστική και στη διατροφή, το χα σκεφτεί σαν λύση γιατί δεν ήταν πολύ ακριβή και είχα δει και εικόνες με καλά αποτελέσματα. Δεν είαι ότι περισσεύει ποσότητα, απλά θέλω λίγο.
melodicpunk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, evabb είπε θα στο πω απλα, αμα δεν κανει διαιτα η κοιλια δεν θα πεσει που να χτυπιεσαι και να κανεις 1000 κοιλιακους. Περνα μια βολτα απο το Das fitness. Το das fitness είναι για πολύ σκληρούς ινσομνιακηδες 😅 2
kloktornet Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, melodicpunk είπε Και αν γίνει ξανά μόδα η τρίχα των 80s;;; Γνώμη μου μην ταλαιπωρεις το δέρμα σου ούτε με αποτριχωσεις ούτε με κοιλιοπλαστικες ούτε με τίποτα. Κάνε γυμναστική και αν θες απλά ξυρισου. Βελτίωσε την διατροφή σου και πινε αρκετό νερό. θα πάω για μεταμόσχευση τρίχας, θα πάρω από το μαλλί και θα βάλω στο σώμα. Κοιλιοπλαστική δεν είχα σκοπό να κάνω βάρβαρο λίγο. Γυμναστική και διατροφή κάνω.
melodicpunk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, kloktornet είπε θα πάω για μεταμόσχευση τρίχας, θα πάρω από το μαλλί και θα βάλω στο σώμα. Κοιλιοπλαστική δεν είχα σκοπό να κάνω βάρβαρο λίγο. Γυμναστική και διατροφή κάνω. Τότε υπομονή και όλα θα γίνουν!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 τπτ. απλα μαθαινεις να τις αγαπας και να ζεις μαυτες
Kostasspil Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Εγω δεν καταλαβαινω τους τυπους που ρωτανε για ραγαδες σημαδια κλπ. Πρωτα απ ολα ειναι αδιακριτο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα