Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι επιλογές έχει κάποιος με παλιές ραγάδες (εννοώ που έχουν γίνει άσπρες, πιο άσπρες από το δέρμα) για να τις καλύψει; Κάποια επέμβαση ίσως;

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οι ραγαδες οπως και η κυταριτιδα δεν χανονται με τιποτα. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι γυμναστικη ωστε να σφιξει το σωμα σου σε εκεινα τα σημεια. αν εχουν δημιουργηθει ραγαδες απο αποτομη απωλεια βαρους λογικα θα υπαρχει και αρκετο δερμα που ειναι χαλαρο. Εκει μπορεις να κανεις επεμβαση αλλα θα εχεις σημαδι απο νυστερι. 

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, melodicpunk είπε

Οι ραγαδες οπως και η κυταριτιδα δεν χανονται με τιποτα. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι γυμναστικη ωστε να σφιξει το σωμα σου σε εκεινα τα σημεια. αν εχουν δημιουργηθει ραγαδες απο αποτομη απωλεια βαρους λογικα θα υπαρχει και αρκετο δερμα που ειναι χαλαρο. Εκει μπορεις να κανεις επεμβαση αλλα θα εχεις σημαδι απο νυστερι. 

Βασικά το έχω από το γυμνάσιο που ψήλωσα απότομα. Δεν φαίνοται τόσο γιατί κρύβονται λίγο από τις τρίχες αλλά είνναι κάτι το οποίο δεν μαρέσει. Δεν μπορώ να φανταστώ όμως πως θα γίνει γιατί οι ραγάδες είναι αρκετές, δεν μπορεί να φύγει όλο αυτό το δέρμα. Έλεγα μήπως υπήρχε κάποιο laser ή κάτι τέλος πάντων.

Δημοσ.

Αν το προβλημα ειναι σοβαρο το laser μπορει να βοηθησει, αλλα μονο το laser και παλι ομως μη περιμενεις θαυματα μιας και σημαδια θα φαινονται. Οι κρεμες δεν κανουν τιποτα. 

Δημοσ.

Δυστυχως οι ραγαδες δεν φευγουν. Εχουν πολλοι ανθρωποι αν οχι ολοι. Μην νιωθεις ασχημα για τετοιες λεπτομεριες και μην πεταξεις τα λεφτα σου δεξια κι αριστερα.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, evabb είπε

Δυστυχως οι ραγαδες δεν φευγουν. Εχουν πολλοι ανθρωποι αν οχι ολοι. Μην νιωθεις ασχημα για τετοιες λεπτομεριες και μην πεταξεις τα λεφτα σου δεξια κι αριστερα.

λεπτομέρεια δεν το λες ακριβώς, όπου μεχουν δει χωρίς μπλούζα μέχουν ρωτήσει,. Μέχρι και τατου ειχα σκεφτεί να κάνω αλλά δεν είναι ωραίο το σημείο. Τώρα για σφίξιμο του χαλαρού δέρματος έχω ακούσει την κοιλιοπλαστική, τώρα ακούω και την κρυολιπόλυση αλλά δεν ξέρω αν βοηθάει στη σύσφιξη.

Δημοσ.

Κρυολιπολυση ειναι απατη, δεν εχει καμια επιστημονικη βαση. Μη πετατε τα χρηματα σας.

Το μαυρισμα βοηθαει να μη φαινονται πολυ παντως.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kloktornet είπε

λεπτομέρεια δεν το λες ακριβώς, όπου μεχουν δει χωρίς μπλούζα μέχουν ρωτήσει,. Μέχρι και τατου ειχα σκεφτεί να κάνω αλλά δεν είναι ωραίο το σημείο. Τώρα για σφίξιμο του χαλαρού δέρματος έχω ακούσει την κοιλιοπλαστική, τώρα ακούω και την κρυολιπόλυση αλλά δεν ξέρω αν βοηθάει στη σύσφιξη.

Η κοιλιοπλαστικη ειναι καλη λυση αλλα κοστιζει ακριβα και εχει μεγαλο χρονο αποθεραπειας. Τωρα το οτι σε ρωταει καποιος δεν σημαινει κατι. Οπως αναφερθηκε ολοι εχουμε ραγαδες μιας και δημιουργουνται πολυ ευκολα. Εισαι τυχερος που ειναι λευκες και οχι κοκκινες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, kloktornet είπε

αυτου του ειδους οι πλαστικες ειναι για ατομα που εχασαν πολλα κιλα γρηγορα και τους εχει μεινει ενα σακι δερμα πανω τους.  Δεν θα κανει παντως κατι στις ραγαδες.

Υποθετω οτι εισαι αρκετα νεαρος και σε απασχολει τοσο το θεμα. Εχει και ο αντρας μου ραγαδες ακριβως επειδη ψηλωσε αποτομα και την πρωτη φορα που τις ειδα τον ειχα ρωτησει αλλα οχι για να του την πω, απλα εχω κι εγω σε καποια σημεια κι ενιωθα επισης ασχημα. Εν τελει δεν με ενοχλει που εχει ραγαδες. Παντως αν καποιος/α σου κανει ιστοριες για της ραγαδες στειλε τους στο σπιτακι τους, δεν αξιζουν τον χρονο σου.

Επεξ/σία από evabb
  • Like 6
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε

Κρυολιπολυση ειναι απατη, δεν εχει καμια επιστημονικη βαση. Μη πετατε τα χρηματα σας.

Το μαυρισμα βοηθαει να μη φαινονται πολυ παντως.

Γενικά δεν κάθομαι στον ήλιο καίγομαι ότι και να κάνω και δεν μαυρίζω εύκολα.

4 λεπτά πριν, melodicpunk είπε

Η κοιλιοπλαστικη ειναι καλη λυση αλλα κοστιζει ακριβα και εχει μεγαλο χρονο αποθεραπειας. Τωρα το οτι σε ρωταει καποιος δεν σημαινει κατι. Οπως αναφερθηκε ολοι εχουμε ραγαδες μιας και δημιουργουνται πολυ ευκολα. Εισαι τυχερος που ειναι λευκες και οχι κοκκινες. 

Ναι δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει να προσθέσω ακόμα μια ουλή

3 λεπτά πριν, evabb είπε

αυτου του ειδους οι πλαστικες ειναι για ατομα που εχασαν πολλα κιλα γρηγορα και τους εχει μεινει ενα σακι δερμα πανω τους.  Δεν θα κανει παντως κατι στις ραγαδες.

Υποθετω οτι εισαι αρκετα νεαρος και σε απασχολει τοσο το θεμα. Εχει και ο αντρας μου ραγαδες ακριβως επειδη ψηλωσε αποτομα και την πρωτη φορα που τις ειχα τον ρωτησει αλλα οχι για να του την πω, απλα εχω κι εγω σε καποια σημεια κι ενιωθα επισης ασχημα. Εν τελει δεν με ενοχλει που εχει ραγαδες. Παντως αν καποιος/α σου κανει ιστοριες για της ραγαδες στειλε τους στο σπιτακι τους, δεν αξιζουν τον χρονο σου.

Έχω σχέση, δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά έχω εγώ πρόβλημα. Για αυτό και δεν τολμάω και να ξυρισω στήθος/κοιλιά για να μη φαίνεται περισσότερο. Γενικά στο δέρμα με έχει αδικήσει λίγο η φύση αλλα τι ννα καουμε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kloktornet είπε

Γενικά δεν κάθομαι στον ήλιο καίγομαι ότι και να κάνω και δεν μαυρίζω εύκολα.

Ναι δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει να προσθέσω ακόμα μια ουλή

Έχω σχέση, δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά έχω εγώ πρόβλημα. Για αυτό και δεν τολμάω και να ξυρισω στήθος/κοιλιά για να μη φαίνεται περισσότερο. Γενικά στο δέρμα με έχει αδικήσει λίγο η φύση αλλα τι ννα καουμε.

Αν δεις πως με εχει αδικησει εμενα θα σταματησεις την γκρινια. Ειναι πιο πολυ στο μυαλο σου παρα στων αλλων. Ξυρισου και βγες στην παραλια κι αν κανεις σε ρωτησει απαντα του «κι εσυ γιατι εχεις ......» . Ελεος κατι ατομα που κυκλοφορουν.

• Like 2
Δημοσ.

Βαλε λαδι...συγκεκριμενα bio oil

δεν εξαφανιζει τις ραγαδες αλλα διωχνει την κοκκινιλα και τις κανει λιγοτερο αντιληπτές

δουλευει 100% σε αυτο που εγραψα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, evabb είπε

Αν δεις πως με εχει αδικησει εμενα θα σταματησεις την γκρινια. Ειναι πιο πολυ στο μυαλο σου παρα στων αλλων. Ξυρισου και βγες στην παραλια κι αν κανεις σε ρωτησει απαντα του «κι εσυ γιατι εχεις ......» . Ελεος κατι ατομα που κυκλοφορουν.

εδώ με ρωτάνε τώρα που χω τη γούνα μου χωρίς δεν ξέρω.. θυμάσαι στα 101 σκυλία της δαλματίας που ένας είχε μια τεράστια ουλή, λένε σε κάποιον μη το σχολιάσεις και μόλις το βλέπει λεει "πωπω τι τεράστιο σημάδι είναι αυτό" χαχα κάπως έτσι και εγώ

9 λεπτά πριν, DYEL είπε

Βαλε λαδι...συγκεκριμενα bio oil

δεν εξαφανιζει τις ραγαδες αλλα διωχνει την κοκκινιλα και τις κανει λιγοτερο αντιληπτές

δουλευει 100% σε αυτο που εγραψα.

ναι το ξέρω το bio oil αλλά εμένα είναι λευκές όχι κόκκινες

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, kloktornet είπε

λεπτομέρεια δεν το λες ακριβώς, όπου μεχουν δει χωρίς μπλούζα μέχουν ρωτήσει

Αλλαζεις μερη που πηγαινεις.

Αλλαζεις παρεες.

Οι κυριοι τελειοι ας κοιταξουν την τελειοτητα τους.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε

Αλλαζεις μερη που πηγαινεις.

Αλλαζεις παρεες.

Οι κυριοι τελειοι ας κοιταξουν την τελειοτητα τους.

Και πόλη μη σου πω χαχα

Ο κολλητός μου πχ είναι ο ορισμός του νάρκισου. Έχει κάνει πάνω του διάφορα (από λεύκανση δοντιών μέχρι μεσοθεραπείες). Και εννοείται ότι θα σου πει πωπω πως είσαι έτσι κάνε λaser για τις τρίχες σου, μην τρως αυτό έχει λιπαρά ξέρω γω, για τις ραγάδες ειδικά τρελαίνεται. Δεν το κάνει από κακία, σου λέει ακριβώς αυτό που θα έκανε και για τον εαυτό του. Αλλά οι ραγάδες με πειράζουν πάρα πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...