baiosss Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, Gentoo85 είπε Πάνω που άρχισα να νιώθω ότι είμαι ίσως ο μοναδικός (στην Ελλάδα τουλάχιστον, γιατί στο εξωτερικό έχει πολλούς) που λειτουργώ με παρόμοιο τρόπο την android συσκευή μου, βλέπω ότι υπάρχει ελπίδα! Εύγε! Τελείωσες με τις ειρωνίες; Άνοιξε τις κουρτίνες τώρα, να βλέπουμε και τα υπόλοιπα, δεν θέλω να έχουμε κενά πληροφόρησης της καθημερινότητάς σου, μισές δουλειές κάνεις. Μόνο που αυτό απαιτεί custom Rom για να δουλέψει. Έτσι δεν είναι; Για παράδειγμα εγώ με Oneplus, πρέπει να περάσω κάποια OxygenOS και αντί για Gapps να φλασάρω Microg.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, baiosss είπε Μόνο που αυτό απαιτεί custom Rom για να δουλέψει. Έτσι δεν είναι; Για παράδειγμα εγώ με Oneplus, πρέπει να περάσω κάποια OxygenOS και αντί για Gapps να φλασάρω Microg. Δεν είναι απαραίτητο να περάσεις custom rom. Είναι όμως απαραίτητο να είναι rooted η συσκευή σου για να μπορέσεις να αφαιρέσεις τα εγκατεστημένα gapps και να φλασάρεις τη microg. Το ιδανικό σενάριο, είναι να ξεκινήσεις με καθαρή από gapps custom rom (πχ, AOSP Extended) για να γλιτώσεις τη διαδικασία να αφαιρείς σκουπίδια.
baiosss Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Gentoo85 είπε Δεν είναι απαραίτητο να περάσεις custom rom. Είναι όμως απαραίτητο να είναι rooted η συσκευή σου για να μπορέσεις να αφαιρέσεις τα εγκατεστημένα gapps και να φλασάρεις τη microg. Το ιδανικό σενάριο, είναι να ξεκινήσεις με καθαρή από gapps custom rom (πχ, AOSP Extended) για να γλιτώσεις τη διαδικασία να αφαιρείς σκουπίδια. Root είμαι. Twrp έχω. Root explorer έχω. Οπότε τι αφαιρώ ακριβώς και από πού; Από το system/app, μέσω root explorer;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, baiosss είπε Root είμαι. Twrp έχω. Root explorer έχω. Οπότε τι αφαιρώ ακριβώς και από πού; Από το system/app, μέσω root explorer; Για να μη βγούμε offtopic, θα σου πω συνοπτικά τι πρέπει να κάνεις και θα το κλείσουμε εδώ. Spoiler Βρες και εγκατάστησε μία εφαρμογή που να μπορεί να απεγκαταστήσει system apps με root δικαιώματα. ** Πάρε οπωσδήποτε backup τα σημαντικά σου αρχεία ** Αφαίρεσε ό,τι έχει να κάνει με google (google services, playstore, κλπ). Κατέβασε το nandroid microg και εγκατάστησέ το μέσω twrp. Έτοιμος. Απλά ψάξε λίγο πρώτα για τη συσκευή σου, στο xda, μήπως υπάρχει κάποια ασυμβατότητα για να μη χρειαστεί να κάνεις restore τη rom.
Kostasspil Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 On 14/08/2019 at 08:20, CheOnWeb said: Και τι σχέση έχει αυτό το ακατανόητο σχόλιο με το άρθρο; Καμία, αλλά τέτοια σχόλια διαβάζουμε κάθε φορά σε παρόμοια άρθρα από ανθρώπους που νομίζουν ότι έκαναν επανάσταση κατά του "φακελώματος" επειδή χρησιμοποιούν duckduckgo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα