Boubis1411 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, 1comment είπε Να ξέρεις και σε φαρμακεία να πας τα θέλουν τα ψιλά. Δεν θα σου πουν όχι. Αλλά καλό είναι να βρεις τον ιδιοκτήτη γιατί είναι μεγάλο το ποσό. Θα πάρω κάνα τηλέφωνο ναι όντως αλλά δύσκολα σε φαρμακείο. Θέλω να τα δωσω με την μια με τέτοια ζέστη δεν μπορώ να κάνω βόλτες. Αλλά καλή η ιδέα σου! 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Όλα τα καταστήματα των συστημικών τραπεζών έχουν ΚΑΣ (κέντρο αυτόματων συναλλαγών). Είναι τα μηχανήματα που συνήθως πληρώνουν λογαριασμούς, ΕΝΦΙΑ... αλλά μπορείς να κάνεις και κατάθεση στο τραπεζικό σου λογαριασμό. Δεν έχουν όλα υποδοχή για καρταζ οπότε γράψε το λογαριασμό σε χαρτάκι. Έχει όμως όριο κερμάτων ανά συναλλαγή. Θα ήταν καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο το κατάστημα να κλείσεις ραντεβού για την επόμενη μέρα, να τα δώσεις σε ταμείο να τα μετρήσουν... πιο γρήγορα θα ξεμπερδεψεις. Αυτό το διάστημα δεν έχει κίνηση στις τράπεζες, τέλος του μήνα γίνεται χαμός με συντάξεις Ώραια και αυτή καλή επιλογή. Παίρνουν και χάλκινα ξέρεις; έχω καμία 30 ευρώ σε χάλκινα και μικρά 10 λεπτά και 20. Το 1000ρικο το έχω σε 1-2 ευρώ αποκλειστικά σε άλλο κουτί.
1comment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Ώραια και αυτή καλή επιλογή. Παίρνουν και χάλκινα ξέρεις; έχω καμία 30 ευρώ σε χάλκινα και μικρά 10 λεπτά και 20. Και σε σουπερ μαρκετ πάρε κανα τηλ. Πλέον δεν τα μετράνε στο ταμείο. Στο mymarket ποτέ δεν είχα θέμα με χάλκινα. Μιλάμε για λιγότερα βέβαια. 1
logokrimenos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Πγγα πρόσφατα σε κατάστημα Πειραιώς και εχει ειδικό μηχάνημα για κέρματα, απλα πρέπει να έχεις λογαριασμό εκεί. Σκαναρεις την κάρτα σου και μετά τα βάζεις λίγα λίγα και τα μετράει. Κρατάει μια μικρή προμήθεια βεβαια. Για 100€ πλήρωσα κάπου 0.38€ 1 1
Boubis1411 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 12 ώρες πριν, logokrimenos είπε Πγγα πρόσφατα σε κατάστημα Πειραιώς και εχει ειδικό μηχάνημα για κέρματα, απλα πρέπει να έχεις λογαριασμό εκεί. Σκαναρεις την κάρτα σου και μετά τα βάζεις λίγα λίγα και τα μετράει. Κρατάει μια μικρή προμήθεια βεβαια. Για 100€ πλήρωσα κάπου 0.38€ Εχω στην Πειραιώς ναι και κάρτα και όλα Νομίζω αυτό είναι καλύτερη επιλογή, μετράει και χάλκινα ξέρεις; θέλω να τα δώσω όλα και να αρχίσω από την αρχή να μαζεύω ξανά. Κάθε χρόνο αυτό κάνω ένα μικρό βοήθημα για τις διακοπές είναι στην ουσία. Απλά βαριέμαι να τρέχω στα σούπερ θέλω να τα δώσω με την μια όλα. Παλιά πήγαινα στον Σκλαβενίτη είχα έναν γνωστό εκεί 4 χρόνια αλλά έφυγε.
logokrimenos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 8 hours ago, Boubis1411 said: Εχω στην Πειραιώς ναι και κάρτα και όλα Νομίζω αυτό είναι καλύτερη επιλογή, μετράει και χάλκινα ξέρεις; θέλω να τα δώσω όλα και να αρχίσω από την αρχή να μαζεύω ξανά. Κάθε χρόνο αυτό κάνω ένα μικρό βοήθημα για τις διακοπές είναι στην ουσία. Απλά βαριέμαι να τρέχω στα σούπερ θέλω να τα δώσω με την μια όλα. Παλιά πήγαινα στον Σκλαβενίτη είχα έναν γνωστό εκεί 4 χρόνια αλλά έφυγε. Όλα τα παίρνει, τα βάζεις σε ένα "ταψί" και τα ρίχνεις λίγα λίγα μέσα και τα μετράει. Πάρε κάνα τηλ σε ένα μεγάλο κατάστημα της Πειραιώς να δεις. Εγω Κοζάνη πήγα που δεν είναι και καμιά μεγάλη πόλη, θεωρώ θα έχουν και στις άλλες αφού έχουμε εμεις 1
Boubis1411 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, logokrimenos είπε Όλα τα παίρνει, τα βάζεις σε ένα "ταψί" και τα ρίχνεις λίγα λίγα μέσα και τα μετράει. Πάρε κάνα τηλ σε ένα μεγάλο κατάστημα της Πειραιώς να δεις. Εγω Κοζάνη πήγα που δεν είναι και καμιά μεγάλη πόλη, θεωρώ θα έχουν και στις άλλες αφού έχουμε εμεις Θα πάρω αύριο εδώ στην Τούμπα να δω φίλε, Αντε μακάρι να τελειώνω με τα ψιλά 😁😁
aerodyne Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 On 14/08/2019 at 10:21, duende said: σιγουρα ισχυει αυτο? στο σαιτ της Πειραιως γραφει οτι ειναι μονο για επαγγελματιες κ επιχειρησεις Επιπλέον των παραπάνω, για τις επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες προσφέρονται: - Κατάθεση επιταγών στο «Ταμείο από απόσταση» - Άμεση καταμέτρηση και κατάθεση χαρτονομισμάτων - Άμεση καταμέτρηση και κατάθεση κερμάτων Στο καταστημα της πειραιως στη στοα Σπυρομίλιου (κάτω από Attica) υπάρχει κερματοδέκτης. Δεν χρειάζεται να εισαι επιχείρηση ή να έχεις επαγγελματικό λογαριασμό. Βάζεις την κάρτα σου και αφού ρίξεις όλα τα κέρματα, γίνεται η καταμέτρηση και κατατιθενται στον λογαριασμό που ειναι δεμένος με την κάρτα. Το έκανε φίλη (ιδιωτης) την παρασκευή που μας πέρασε. 1 2
Boubis1411 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, aerodyne είπε Στο καταστημα της πειραιως στη στοα Σπυρομίλιου (κάτω από Attica) υπάρχει κερματοδέκτης. Δεν χρειάζεται να εισαι επιχείρηση ή να έχεις επαγγελματικό λογαριασμό. Βάζεις την κάρτα σου και αφού ρίξεις όλα τα κέρματα, γίνεται η καταμέτρηση και κατατιθενται στον λογαριασμό που ειναι δεμένος με την κάρτα. Το έκανε φίλη (ιδιωτης) την παρασκευή που μας πέρασε. Σε ευχαριστώ φίλε, είμαι Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα Τούμπα, οπότε θέλει να ψάξω εδώ κοντά κάποιο κατάστημα. 1
famas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Σε ευχαριστώ φίλε, είμαι Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα Τούμπα, οπότε θέλει να ψάξω εδώ κοντά κάποιο κατάστημα. Πειραιώς έχει το e- branch στη Τσιμισκή, με ΠΠ Γερμανού. Έλα αύριο, θα είμαι εκεί με το παγκάρι της εκκλησίας για μέτρημα. Το ζόρι είναι οτι γεμίζει γρήγορα κ πρέπει να περιμένεις τη χρηματαποστολή για να το αδειάσει. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2024 από famas 1
Boubis1411 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 24 λεπτά πριν, famas είπε Πειραιώς έχει το e- branch στη Τσιμισκή, με ΠΠ Γερμανού. Έλα αύριο, θα είμαι εκεί με το παγκάρι της εκκλησίας για μέτρημα. Το ζόρι είναι οτι γεμίζει γρήγορα κ πρέπει να περιμένεις τη χρηματαποστολή για να το αδειάσει. Βρε δεν μπορώ να κατέβω στους 40 κάτω με τίποτα... Καμιά εύκολη λύση ψάχνω, 50 ετων άνθρωπος χάχα. Θα πάρω τηλέφωνο πρωί στην Λαμπράκη και θα τους πω έχω ένα τούβλο σε ψιλά τα θέτε η όχι; να δούμε. 1
tsaltinho Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 η προμήθεια στο μηχάνημα της Πειραιως ειναι 0,5%. Δεν ειναι λίγα αν σκεφτεις οτι είναι κατάθεση όπου ΚΑΜΙΑ τραπεζα δεν κρατά προμήθεια ( τουλαχιστον ακόμα). Οταν γέμισε ο κουμπαρας, τον αδεισα σε μηχανημα και μου τσιμπησε προμηθεια 11 ευρω, δεν τα λες και λίγα ακόμα κι αν η κατάθεση ήταν καλη! 1
famas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 6 ευρώ και 20 λεπτά σήμερα η προμήθεια για 1.245,87€ καταμέτρηση στη Πειραιώς στη Τσιμισκή. Ευτυχώς δεν είχε κόσμο.
papoys1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 56 λεπτά πριν, famas είπε 6 ευρώ και 20 λεπτά σήμερα η προμήθεια για 1.245,87€ καταμέτρηση στη Πειραιώς στη Τσιμισκή. Ευτυχώς δεν είχε κόσμο. δεν το λες και λίγο;; Μάλλον ανέβασαν την προμήθεια. Απλά δεν ταλαιπωρήθηκες.
haris_216 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 5 λεπτά πριν, papoys1 είπε δεν το λες και λίγο;; Μάλλον ανέβασαν την προμήθεια. Απλά δεν ταλαιπωρήθηκες. Και στην πράξη μιλάμε για το ίδιο νόμισμα σε άλλη μορφή (πως λέμε "έχεις να μου κάνεις ψιλά;". Το αντίθετο). Νταβατζιλίκι του κερατά. Βέβαια αν τους ρωτήσεις θα σου πουν ότι σου παρέχουν υπηρεσία και άρα αυτή πληρώνεται. Ή, οι πιο "προχωρημένοι" του φόρουμ, θα τονίσουν ότι αυτά είναι τα κακά των συναλλαγών με μετρητά 1
tsaltinho Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 3 hours ago, papoys1 said: δεν το λες και λίγο;; Μάλλον ανέβασαν την προμήθεια. Απλά δεν ταλαιπωρήθηκες. Δεν το ανεβασαν. όπως έγραψα παραπάνω, η προμήθεια ε΄ναι 0,5%. Τόσο ηταν και σε εμένα που τα έβαλα στο μηχάνημα πριν 14 μηνες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα