Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω και αρκετό καιρό έχω ένα κουτάκι που Ρίχνω μέσα ότι κέρμα τύχει.

Από περιέργεια εχθές κάθησα και τα μέτρησα και είναι περίπου 200 ευρώ σε κέρματα από 1 λεπτό μέχρι 2 ευρώ.

Αυτά τα κέρματα πως μπορώ να τα κάνω χοντρά? Ποια η διαδικασια?

Δεν θέλω να μπλέξω με δώσε λίγα στο μανάβη λίγα στο περίπτερο.

Γίνεται σε κάποια τράπεζα? Για παράδειγμα να πάω στην Πειραιώς και να πω να γίνει κατάθεση στο λογαριασμό μου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Dhmhtrhsg2 said:

να πάω στην Πειραιώς και να πω να γίνει κατάθεση στο λογαριασμό μου?

Αυτος ειναι και ο μονος τροπος που στα κανει χοντρα η τραπεζα. 

Αλλα σε περιπτερα γτ δε θες ; Κρα κανουν για ψηλα

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ.

Και εγώ κάτι τέτοια ανα καιρούς τα πάω σε σούπερ μαρκετ και μου τα δίνουν σε χαρτονομίσματα. Φυσικά με καλό τρόπο και όχι σε ώρες αιχμής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.... κάνε ένα τηλέφωνο στο τραπ. κατάστημα που σε εξυπηρετεί (αν περάσεις απο εκεί, ακόμα καλύτερα). Ζήτα οδηγίες (να αναφέρεις ότι είσαι πελάτης- τηρείς μισθοδοσία, καταθέσεις, πιστ. κάρτα ή δεν ξέρω τι άλλο προϊόν) στον chief teller εάν υπάρχει ή τον κεντρικό ταμία, που σίγουρα υπάρχει.

Κλείσε ραντεβού, θα έχεις χωρίσει τα κέρματα σε μικρά σακουλάκια (όχι τυλιγμένα σε χαρτί, με κολ. ταινίες, συρραπτικο κ λοιπά). Αν η καταμέτρηση γίνει μπροστά σου (συνήθως οι μηχανές κερμάτων είναι στο χώρο των vaults) ακόμα καλύτερα.

Συμφωνείς το ποσό, γίνεται η κατάθεση στον λογαριασμό σου(βάσει διαδικασιών, μόνο έτσι γίνεται η ανταλλαγή αξιών-επισης δεν γίνεται να σου αρνηθούν κάτι τέτοιο), βγαίνεις απο το κατάστημα, κάνεις την ανάληψη απο το ΑΤΜ ...κ αυτό ήταν.

Hint: 1.τέλος κ αρχή του μήνα, μην κάνεις καν απόπειρα... βασικά ούτε απ' έξω (απο το κατάστημα) μην περάσεις.

2.εμπορικά κατ/ματα, κάβες ποτών, περίπτερα, ζαχ/στεια, κατ/ματα μαζικής εστίασης αλλά κ εφοδιασμού (κρεοπωλεία, μανάβικα/ οπωροπωλεία, σούπερ μάρκετ, κλπ) ... κάνουν κραα για κέρματα παραμονές 15Αυγουστου( ειδικά αν είσαι σε/ή μπορείς να προσεγγίσεις τουριστική περιοχή).

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dhmhtrhsg2 είπε

Καλησπέρα έχω και αρκετό καιρό έχω ένα κουτάκι που Ρίχνω μέσα ότι κέρμα τύχει.

Από περιέργεια εχθές κάθησα και τα μέτρησα και είναι περίπου 200 ευρώ σε κέρματα από 1 λεπτό μέχρι 2 ευρώ.

Αυτά τα κέρματα πως μπορώ να τα κάνω χοντρά? Ποια η διαδικασια?

Δεν θέλω να μπλέξω με δώσε λίγα στο μανάβη λίγα στο περίπτερο.

Γίνεται σε κάποια τράπεζα? Για παράδειγμα να πάω στην Πειραιώς και να πω να γίνει κατάθεση στο λογαριασμό μου?

Πας στην Πειραιώς, σε καταστήμα e-branch και εκεί έχει ανάλογο κερματοδέκτη. Βάζεις κέρματα και παίρνεις χαρτονομίσματα.

• Like 3
Δημοσ.
10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Πας στην Πειραιώς, σε καταστήμα e-branch και εκεί έχει ανάλογο κερματοδέκτη. Βάζεις κέρματα και παίρνεις χαρτονομίσματα.

σιγουρα ισχυει αυτο? στο σαιτ της Πειραιως γραφει οτι ειναι μονο για επαγγελματιες κ επιχειρησεις

Επιπλέον των παραπάνω, για τις επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες προσφέρονται:
- Κατάθεση επιταγών στο «Ταμείο από απόσταση»
- Άμεση καταμέτρηση και κατάθεση χαρτονομισμάτων
- Άμεση καταμέτρηση και κατάθεση κερμάτων

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Ισχυει απλα πρεπει να διατηρεις τραπεζικο λογαριασμο στην πειραιως γιατι εκει πιστωνουν τα λεφτα.

Οκ, ρωταω γιατι και γω εχω ενα σκασμο κερματα, αλλα στο σαιτ της τραπεζας και τις σχετικες ειδησεις το αναφερει ως υπηρεσια προς ελ. επαγγελματιες και επιχειρησεις, μη τραβιομαστε τζαμπα..thanks

Δημοσ.

οχι οτι ακριβως OnTopic, αλλα εγω εχω 1 κουμπαρα που ριχνω καθε μερα μεσα 5λεπτα, 10λεπτα, 20λεπτα.. ολα αυτα τα πεταω στο καλαθακι των διοδιων και τα μετραει αυτοματα! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω παει στο χαλανδρι, Υπαρχει ενα μηχανημα που ριχνεις μεσα τα κερματα και τα μετραει.Η υπαλληλος μου ειχε πει οτι θελει να εχεις τραπεζικο λογαρισμο στην τραπεζα γιατι εκει πιστωνουν τα χρηματα.Επειδη ειχε και αλλους πριν απο μενα για τα κερματα,δεν ειχα χρονο να περιμενω και εφυγα.Αυτα που ειχε πει η υπαλληλος αυτα σου λεω.μπορεις να τους κανεις ενα τηλεφωνο να σου πουν μην τρεχεις αδικα.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 13/8/2019 στις 10:28 ΜΜ, anikologr είπε

Εγώ εδώ Πάτρα τα πάω στην τράπεζα της Ελλάδος... Αρκεί να είναι χωρισμένα και μετρημένα.. 

Στην Αθήνα στην τράπεζα Ελλάδος τα θέλουν ανά κέρμα σε σακουλάκια των 500 κερμάτων και να κλείσεις ραντεβού.

Δηλαδή θέλουν σακουλάκια με 500 μονόλεπτα κ.λ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lycabettus είπε

Στην Αθήνα στην τράπεζα Ελλάδος τα θέλουν ανά κέρμα σε σακουλάκια των 500 κερμάτων και να κλείσεις ραντεβού.

Δηλαδή θέλουν σακουλάκια με 500 μονόλεπτα κ.λ

Εδώ στην Πάτρα καμία σχέση.. Απλά να είναι ανά νόμισμα.. Σε 5 λεπτά είχα τελειώσει.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...