Ertypo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Έχω το xiaomi redmi note 4.Εχω το εξής πρόβλημα: Πάντα μα πάντα έχω πρόβλημα με το σήμα.Ενω ποιανει κανονικά σήμα είτε μια δυο γραμμές η αντίστοιχα και φουλ σήμα ποιανει πάντως (μερικές φορες αποσυνδέεται αλλά σπάνια).Ενώ έχω τα δεδομένα ανοιχτά δεν ποιανω καθόλου σημανενω ο διπλανός μου έχει κομπλέ σήμα με δεδομένα.Μηπως πρέπει να το σετταρω εγώ ο ίδιος? Αλλά όταν έβαλα την κάρτα τα βρήκε αυτόματα μόνο του(έχω Κοσμοτε).
AtiX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Στο μπλα μπλα θα βρεις δικηγόρους, γιατρούς, επιστήμονες, σεφ και άλλες ειδικότητες πλην τεχνικών... αυτούς τους έχουμε σε αλλά sections απομονωμένους...
panos- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Έχεις την Global Version του κινητού; Αν όχι, τότε το κινητό σου δεν έχει την μπάντα 800 και έτσι στις περιοχές που κινείσαι και ενδέχεται να χρησιμοποιείται η μπάντα αυτή εσύ να μην μπορείς να μπεις στο 4G δίκτυο, ενώ ο φίλος σου μπορεί. Ενδέχεται το δίκτυο 3G να είναι φορτωμένο και για αυτό να μην μπορεί να ανοίξει σελίδες.
saruman123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, Ertypo είπε Έχω το xiaomi redmi note 4.Εχω το εξής πρόβλημα: Πάντα μα πάντα έχω πρόβλημα με το σήμα.Ενω ποιανει κανονικά σήμα είτε μια δυο γραμμές η αντίστοιχα και φουλ σήμα ποιανει πάντως (μερικές φορες αποσυνδέεται αλλά σπάνια).Ενώ έχω τα δεδομένα ανοιχτά δεν ποιανω καθόλου σημανενω ο διπλανός μου έχει κομπλέ σήμα με δεδομένα.Μηπως πρέπει να το σετταρω εγώ ο ίδιος? Αλλά όταν έβαλα την κάρτα τα βρήκε αυτόματα μόνο του(έχω Κοσμοτε). Ένα screenshot θα βοηθούσε να δούμε ποια έκδοση έχεις. 3 ώρες πριν, divo είπε Ποιο 3g 4g με Η ειναι 😁 Ενω αν το εγραφε στο section της κινητης θα του απαντουσαν μονο οι ειδικοί τεχνικοί της τηλεφωνίας..🤣 οπου ο πιο άσχετος φτιαχνει τύμπανα κινητής για τη NASA. 😂😍🤣 Είναι το δίκτυο HSPA (High Speed Packet Access), που φέρει το σήμα "H" Το HSPA αποτελεί μέρος δύο άλλων πρωτοκόλλων, των HSDPA και HSUPA, και στην ουσία επέκτεινε την απόδοση των υπαρκτών δικτύων 3G με μεταχύτητες των 14.4 Mbps.
saruman123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δοκίμασα το εξής... Ρυθμίσεις-Μπαταρία& απόδοση-Διαχείρηση χρήσης...-Πλάνα εξοικονόμησης ενέργειας-Ενεργό. Ύστερα Επιλογή εφαρμογών-Εφαρμογές συστήματος- βρές το Εκπομπές Κινητής Τηλεφωνίας, επέλεξέ το, και δώσε -Κανένας Περιορισμός. Επίσης βάλε το δίκτυο σε 2 G.
panos- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, saruman123 είπε Εκπομπές Κινητής Τηλεφωνίας Με αυτό εννοούν τα μηνύματα που έρχονται από τις κυψέλες (cell broadcast), δεν έχει σχέση με το σήμα.
Ertypo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μπορεί κάποιος αν μου στείλει τις ρυθμίσεις ίντερνετ για cosmote ειδικά αν έχει κάποιος xiaomi κινητό θα με βοηθούσε περισσότερο,δεν γνωρίζω και πολύ από αυτά αλλά να δω τις τιμές και να τις περάσω χειροκίνητα
saruman123 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Ertypo είπε Μπορεί κάποιος αν μου στείλει τις ρυθμίσεις ίντερνετ για cosmote ειδικά αν έχει κάποιος xiaomi κινητό θα με βοηθούσε περισσότερο,δεν γνωρίζω και πολύ από αυτά αλλά να δω τις τιμές και να τις περάσω χειροκίνητα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6523-πως-ρυθμίζουμε-το-κινητό-για-internet-και-mms/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα