NT1G Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, karaLRS είπε νομίζω αν ποτιζαμε ένα φυτό με δαυτα για μία βδομάδα θα είχε ξεραθεί Αν τα ποτίζαμε με βότκα θα μεγαλώναν;
margaritagr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μ αυτά και μ αυτά αγόρασα 2 hell σήμερα
Pa0ki Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Το shark γιατί έχει εξαφανιστεί από την αγορά; Το προτιμούσα σαν εναλλακτική του redbull Τα monster μου πέφτουν υπερβολικά γλυκά, συν ότι βγαίνουν μόνο 500άρια
ntguitar Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 51 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Σίγουρα έχω δoκιμάσει το red bull το κανονικό και κάποιο hell. Πάντως αν υπάρχει κάποιο που δεν βγάζει φαρμακίλα ίσως τους δώσω μια δεύτερη ευκαιρία :ρ Σε παρακαλώ δοκίμασε το monster loco και θα με θυμηθείς...Άντε όλα εγώ θα στα λέω; 1
TasosPk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε Επιστρεφω στο θεμα για να προσθεσω: αναλογως του στοχου μας, πίνουμε και το αντιστοιχο "ενεργειακο" ποτο. Αν εισαι καποιος που κανει καθε μερα 10 χλμ τρεξιμο, το να πιεις 1 λιτρο νερο αναπληρωνει μεν τα υγρα που εχασες, οχι όμως τα ιχνοστοιχεία: βιταμίνες, μεταλλα, αλατα (συγκεκριμενα καλιο που περιεχεται στον ιδρωτα σε υψηλες συγκεντρωσεις). Επισης απαιτειται αναπληρωση θερμιδων--> σακχαρα. Δεν τα παιρνεις για να ΕΧΕΙΣ ενεργεια, αλλα για αναπληρωσεις. Αυτη η κατηγορια εχει lucozade και gatorade. Τα Red Bull, Monster κοκ εχουν τεραστιες δοσεις καφεινης. Η τοση πολλη καφεινη οχι μονο δεν ευοδωνει την ασκηση, αλλα μπλοκαρει τους μυες. Το λεω λαικιστικα και απλα. Εισαι alert αλλα περαν αυτου η σωματικη αποδοση πεφτει. Κι ακολουθως, οταν περασει η δραση της τοοοσης καφεινης, εξουθενωνεσαι και ψυχικα: οπως τον φοιτητη που ξενυχταει 3 ημερες στη σειρα πινοντας καφεδες για να περασει το μαθημα αλλα κοβεται γιατι ξεχασε τα μισά απο αυτα που διαβασε λογω της εξάντλησης. Εγώ παντώς το μπλε το gatorade το πίνω χωρίς να κάνω κανένα ειδος άσκησης
pinakas0 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Στις 13/8/2019 στις 5:36 ΜΜ, melodicpunk είπε Καλησπέρα. Δοκίμασα τις προάλλες για πρώτη φορά monster και για να πω την αλήθεια ήταν αρκετά πιο δροσιστικό από καφέ. Οι ερωτήσεις λοιπόν είναι οι εξής. Ποια θεωρούνται καλύτερα? τοmonster? το redbull? το hell? καποιο άλλο? Ποια η διαφορά με τα powerade/lucozade? Η καθημερινή κατανάλωση αντί του καφέ έχει κινδύνους? Συγκριτικά με έναν καφέ (εσπρεσο) έχει περισσότερη καφεϊνη? Φίλε βγαίνει ο κάθε πικραμένος και σου λέει τις κοσμοθεωρίες του. Αυτές τις αηδίες τύπου Monster δε θα τις πίνεις γιατί επηρεάζουν το νευρικό σύστημα και γενικότερα την υγεία σου (έχω γιατρό δίπλα μου και μου το είπε αυτό επί λέξη). Σου γράφω μόνο και μόνο μπας και το δουν κάποιοι. Τέτοιες ερωτήσεις να τις κάνεις σε διατροφολόγο όχι στα φόρουμ. Σε γενικές γραμμές σαν συμβουλή από άνθρωπο που έχει ασχοληθεί πολύ με την διατροφή χωρίς όμως να είναι ειδικός, αν θες κάτι να σε τονώσει, μπορείς να πίνεις παγωμένο τσάι βουνού, φυσικούς χυμούς και από καφέδες, παγωμένο ελληνικό.
christopher0016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, margaritagr είπε Μ αυτά και μ αυτά αγόρασα 2 hell σήμερα Εγώ 2 redbull ακόμη πετάω! 😋 1
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TasosPk είπε Εγώ παντώς το μπλε το gatorade το πίνω χωρίς να κάνω κανένα ειδος άσκησης Πάντα ήθελα να το δοκιμάσω αυτό και πάντα δίσταζα... γιατί είναι μπλε😐 (φάση θαλασσινό νερό) Αφού βρέθηκε άνθρωπος που του αρέσει λέω να το πιω κι αυτό... Στο τέλος με βλέπω να Spoiler Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από TriLoBiTe
DYEL Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, poulinos είπε monster μπλε μαυρο με μηδεν θερμιδες. δεν θα σου βγαλει φαρμακο ουτε γευση red bull ουτε hell το έχω ξαναγράψει το hell έχει ολόιδια γεύση με ένα no name αραβικο που το είχα πάρει σε τιμή χώμα από bazaar supermarket. δεν είχε καν ελληνικη ετικέτα νομίζω ούτε αγγλική
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 23 ώρες πριν, kostakiss είπε αρα προτιμοτερο ειναι αν βρουμε κανενα περιπτερο που ακομα πουλαει lucozade & gatorade ,να τα προτιμησουμε ,εναντι των υπολοιπων. σωστα? ποιων υπολοίπων? αυτά είναι για άλλη χρήση από τα red bull, monster κλπ.
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 4 hours ago, DYEL said: το έχω ξαναγράψει το hell έχει ολόιδια γεύση με ένα no name αραβικο που το είχα πάρει σε τιμή χώμα από bazaar supermarket. δεν είχε καν ελληνικη ετικέτα νομίζω ούτε αγγλική μαλλον δοκιμασες το κοκκινο hell.δοκιμασε. πχ το multivitamin ή κανα αλλο και θα δεις οτι ειναι διαφορετικα 12 hours ago, pinakas0 said: Φίλε βγαίνει ο κάθε πικραμένος και σου λέει τις κοσμοθεωρίες του. Αυτές τις αηδίες τύπου Monster δε θα τις πίνεις γιατί επηρεάζουν το νευρικό σύστημα και γενικότερα την υγεία σου (έχω γιατρό δίπλα μου και μου το είπε αυτό επί λέξη). Σου γράφω μόνο και μόνο μπας και το δουν κάποιοι. Τέτοιες ερωτήσεις να τις κάνεις σε διατροφολόγο όχι στα φόρουμ. Σε γενικές γραμμές σαν συμβουλή από άνθρωπο που έχει ασχοληθεί πολύ με την διατροφή χωρίς όμως να είναι ειδικός, αν θες κάτι να σε τονώσει, μπορείς να πίνεις παγωμένο τσάι βουνού, φυσικούς χυμούς και από καφέδες, παγωμένο ελληνικό. μισο να πουμε σε 1 δισ.κοσμο να κοψει τον εσπρεσσο σε αλλο 1 δισ να κοψει την κοκα κολα σε ενα αλλο δισ. να κοψει τα energy drinks και σε 1. ακομα δισ να κοψει τα ισοτονικα και να ξεκινησουμε ολοι το τσαι του βουνου και τον ελληνικο.και η ζαχαρη κανει κακο και το να μην γυμναζεται καποιος κανει κακο και να καπνιζει κανει κακο και να τρωει σαβουροφαγητο κανει κακο και να ζει στην πολη κανει κακο. και γιατροι καπνιζουν η ειναι 200 κιλα.και ας ξερουν οτι κανει κακο.και ολοι ξερουν οτι τα αναψυκτικα κανουν κακο.οποτε δεν ειναι οι κοσμοθεωριες του καθενος ουτε του ειπε κανεις οτι δεν κανουν κακο. απο το πρωτο κιολας ποστ εχει γραφτει οτι δεν ειναι καλο.αυτο δεν σημαινει οτι ο αλλος δεν εχει το δικαιωμα επιλογης. αυτα που ρωτησε του απαντηθηκαν. αν ο αλλος θελει να του πουμε ποια η διαφορα με τα.ισοτονικα ή αν ειναι καλυτερο το hell ή το monster δεν θα του απαντησουμε επειδη κανουν κακο? μου θυμιζει τα θεματα που ρωταει ο αλλος τι μαρκα τσιγαρα να κανει και οι μισοι του λενε να το κοψει.λες και περιμενει το ινσομνια να του το πει οτι το τσιγαρο κανει κακο 3
pinakas0 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poulinos είπε μισο να πουμε σε 1 δισ.κοσμο να κοψει τον εσπρεσσο σε αλλο 1 δισ να κοψει την κοκα κολα σε ενα αλλο δισ. να κοψει τα energy drinks και σε 1. ακομα δισ να κοψει τα ισοτονικα και να ξεκινησουμε ολοι το τσαι του βουνου και τον ελληνικο.και η ζαχαρη κανει κακο και το να μην γυμναζεται καποιος κανει κακο και να καπνιζει κανει κακο και να τρωει σαβουροφαγητο κανει κακο και να ζει στην πολη κανει κακο. και γιατροι καπνιζουν η ειναι 200 κιλα.και ας ξερουν οτι κανει κακο.και ολοι ξερουν οτι τα αναψυκτικα κανουν κακο.οποτε δεν ειναι οι κοσμοθεωριες του καθενος ουτε του ειπε κανεις οτι δεν κανουν κακο. απο το πρωτο κιολας ποστ εχει γραφτει οτι δεν ειναι καλο.αυτο δεν σημαινει οτι ο αλλος δεν εχει το δικαιωμα επιλογης. αυτα που ρωτησε του απαντηθηκαν. αν ο αλλος θελει να του πουμε ποια η διαφορα με τα.ισοτονικα ή αν ειναι καλυτερο το hell ή το monster δεν θα του απαντησουμε επειδη κανουν κακο? μου θυμιζει τα θεματα που ρωταει ο αλλος τι μαρκα τσιγαρα να κανει και οι μισοι του λενε να το κοψει.λες και περιμενει το ινσομνια να του το πει οτι το τσιγαρο κανει κακο Καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια να καταλάβω αυτά που γράφεις, θα σου πω επιγραμματικά ότι το μόνο που έχει σημασία είναι να τονιστεί επαρκώς στον OP ότι τα ενεργειακά ποτά είναι πολύ βλαβερά. Δικαίωμα του φυσικά να συνεχίσει να τα πίνει αρκεί να ενημερωθεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι μπανανόφλουδες Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από pinakas0 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις