Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πίνω 3 με 4 κάθε μέρα.Ενα hell ένα Red Bull ένα monster και μια Coca Cola.Νοιωθω πολύ σπινταρισμενος.Συνεχεια τρέχω.Βεβαια η καρδιά μου με πονάει που και που αλλά δεν μπορώ να τα κόψω είμαι εξαρτημένος πλέον.Μ αρέσουν παρά πολύ.Ξεκιναω από τις 9 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ!Αυτο που πρέπει να ξέρεις είναι πως από ένα επίπεδο και μετά ο οργανισμός τα συνηθίζει κι αντί για διέγερση σου φέρνουν υπνηλία!Ρωτα με ότι θελεις ελεύθερα,έχω γίνει πλέον ειδικός!

• Like 1
  • Confused 3
  • Sad 4
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kostakiss είπε

αρα προτιμοτερο ειναι αν βρουμε κανενα περιπτερο που ακομα πουλαει lucozade & gatorade ,να τα προτιμησουμε ,εναντι των υπολοιπων. 

σωστα?

Lucozade ειχα χρονια να δω στα ραφια των σουπερ (ακομα ειχαν απ εξω την Λαρα) τα τελευταια 1-2 χρονια βλεπω ολο και συχνοτερα. Ισως επειδη αυξηθηκε βεβαια και ο αριθμος των ατομων που ασχολουνται με την γυμναστικη, πεζοπορια κλπ. 

Και το Hell βγαζει 500αρι παντως, δεν ξερω αν ολες τις γευσεις που βγαζει και στα 250μλ αλλα ενα λευκο το εχω δει σιγουρα.

Αλκοολ με οποιοδηποτε ενεργειακο δεν το επιχειρουσα ποτε. Παντως τα monster mixxd και ripper (τα μονα που εχουν δοκιμασει) ειναι ωραια τα ατιμα. Αυτο με τα 500μλ δεν το ειχα σκεφτει, πιστευα οτι ειναι οτι η ιδια ποσοτητα καφεϊνης σε περισσοτερα ml. Κομμενο το monster, θα κοιταξω τα hell! 

Δημοσ.

Μάστερ άσπρο και πορτοκάλι οι επιλογές μου. Αλλά είτε τα πίνω είτε όχι δεν καταλαβαίνω καμία διαφορά. Επίσης καφέ εσπρέσσο σε κάψουλες για να τον νιώσω κουμπώνω 4 -5κάψουλες. Υπάρχει κάτι πιο δυνατό από μανστερ αλλά χωρίς θερμίδες;

Δημοσ.

Υπάρχει ένα μυστικό στα τρόφιμα ποτά , πρέπει να συνυπολογίζουμε εκτός από τα θετικά/αρνητικά ενός ποτού τι χειρότερο θα πίναμε αν δεν είχαμε αυτή την επιλογή.

Υπό αυτή την οπτική ακόμη και ποτά/τρόφιμα που δεν είναι ιδιαιτέρως ωφέλιμα μας κάνουν ΠΟΛΥ καλό γιατί μας κρατάνε μακρυά από πολύ κακές επιλογές.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Υπάρχει ένα μυστικό στα τρόφιμα ποτά , πρέπει να συνυπολογίζουμε εκτός από τα θετικά/αρνητικά ενός ποτού τι χειρότερο θα πίναμε αν δεν είχαμε αυτή την επιλογή.

Υπό αυτή την οπτική ακόμη και ποτά/τρόφιμα που δεν είναι ιδιαιτέρως ωφέλιμα μας κάνουν ΠΟΛΥ καλό γιατί μας κρατάνε μακρυά από πολύ κακές επιλογές.

Τι χειρότερο θα μπορούσαμε να πιούμε δηλαδή;

Δημοσ.
1 hour ago, melodicpunk said:

Lucozade ειχα χρονια να δω στα ραφια των σουπερ (ακομα ειχαν απ εξω την Λαρα) τα τελευταια 1-2 χρονια βλεπω ολο και συχνοτερα. Ισως επειδη αυξηθηκε βεβαια και ο αριθμος των ατομων που ασχολουνται με την γυμναστικη, πεζοπορια κλπ. 

Και το Hell βγαζει 500αρι παντως, δεν ξερω αν ολες τις γευσεις που βγαζει και στα 250μλ αλλα ενα λευκο το εχω δει σιγουρα.

Αλκοολ με οποιοδηποτε ενεργειακο δεν το επιχειρουσα ποτε. Παντως τα monster mixxd και ripper (τα μονα που εχουν δοκιμασει) ειναι ωραια τα ατιμα. Αυτο με τα 500μλ δεν το ειχα σκεφτει, πιστευα οτι ειναι οτι η ιδια ποσοτητα καφεϊνης σε περισσοτερα ml. Κομμενο το monster, θα κοιταξω τα hell! 

οχι η ποσοτητα καφεινης ανα 100 ειναι ιδια ειτε παρεις μικρο ειτε μεγαλο.οποτε ναι πινεις την διπλασια καφεινη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, zio10 είπε

Τι χειρότερο θα μπορούσαμε να πιούμε δηλαδή;

Επεξ/σία από Pa0ki
Δημοσ.

Επιστρεφω στο θεμα για να προσθεσω: αναλογως του στοχου μας, πίνουμε και το αντιστοιχο "ενεργειακο" ποτο. 

Αν εισαι καποιος που κανει καθε μερα 10 χλμ τρεξιμο, το να πιεις 1 λιτρο νερο αναπληρωνει μεν τα υγρα που εχασες, οχι όμως τα ιχνοστοιχεία: βιταμίνες, μεταλλα, αλατα (συγκεκριμενα καλιο που περιεχεται στον ιδρωτα σε υψηλες συγκεντρωσεις). Επισης απαιτειται αναπληρωση θερμιδων--> σακχαρα. Δεν τα παιρνεις για να ΕΧΕΙΣ ενεργεια, αλλα για αναπληρωσεις. Αυτη η κατηγορια εχει lucozade και gatorade. 

Τα Red Bull, Monster κοκ εχουν τεραστιες δοσεις καφεινης. Η τοση πολλη καφεινη οχι μονο δεν ευοδωνει την ασκηση, αλλα  μπλοκαρει τους μυες. Το λεω λαικιστικα και απλα. Εισαι alert αλλα περαν αυτου η σωματικη αποδοση πεφτει. Κι ακολουθως, οταν περασει η δραση της τοοοσης καφεινης, εξουθενωνεσαι και ψυχικα: οπως τον φοιτητη που ξενυχταει 3 ημερες στη σειρα πινοντας καφεδες για να περασει το μαθημα αλλα κοβεται γιατι ξεχασε τα μισά απο αυτα που διαβασε λογω της εξάντλησης. 

• Thanks 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Shadows είπε

Το χειροτερο πραγμα με τα ενεργειακα ποτα ειναι η γευση τους,οσες εχω δοκιμασει εχουν μια επιγευση σαν ζαχαρωτο-ζελεδακι.

Eμένα πάλι (2-3 που έχω δοκιμάσει απ' αυτά) μου βγάζουν γεύση  φαρμακάκι😜

Δημοσ.
5 minutes ago, TriLoBiTe said:

Eμένα πάλι (2-3 που έχω δοκιμάσει απ' αυτά) μου βγάζουν γεύση  φαρμακάκι😜

ισχυει.μερικες γευσεις βγαζουν λιγο σαν γλυκο φαρμακο.πχ το multivitamin της hell ή το πρασινο το predator

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

ισχυει.μερικες γευσεις βγαζουν λιγο σαν γλυκο φαρμακο.πχ το multivitamin της hell ή το πρασινο το predator

Σίγουρα έχω δoκιμάσει το red bull το κανονικό και κάποιο hell. Πάντως αν υπάρχει κάποιο που δεν βγάζει φαρμακίλα ίσως τους δώσω μια δεύτερη ευκαιρία

Δημοσ.
2 minutes ago, TriLoBiTe said:

Σίγουρα έχω δoκιμάσει το red bull το κανονικό και κάποιο hell. Πάντως αν υπάρχει κάποιο που δεν βγάζει φαρμακίλα ίσως τους δώσω μια δεύτερη ευκαιρία

monster μπλε μαυρο με μηδεν θερμιδες. δεν θα σου βγαλει φαρμακο ουτε γευση red bull ουτε hell

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...