seventh_son Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Είναι όχι απλά εθιστικά. Είναι εθιστικότατα. Εγώ έπινα το Monster το λευκό, που θυμίζει λίγο sprite και είχα φτάσει στο σημείο να πίνω ένα την ημέρα. Σκέψου ότι τα έπαιρνα με το καφάσι, ιδίως αν τα πετύχαινα σε καμια προσφορά γύρω στο ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι είχα φτάσει στο σημείο να τα πίνω σαν αναψυκτικό γιατί όπως λες και συ μου φαινόντουσαν πολύ δροσιστικά και απολαυστικά. Αν κοιτάξεις τα συστατικά φίλε τρομάζεις. Πρέπει να παίζει τρελή χημεία, οπότε δεν είναι και τόσο αθώα. Κάντο από περιέργεια και κοίτα τα συστατικά που περιέχουν. Σαν γεύση δεν έχω πιει Hell, Predator. Ανάμεσα όμως σε Redbull και Monster έβρισκα κλάσεις καλύτερο γευστικά τo Monster. Το Redbull μου φαίνεται πολύ γλυκό. Τα lucozade, gatorade, σίγουρα είναι πολύ καλύτερα από θέμα υγείας, αλλά είναι και αρκετά πιο ακριβά. Και έχουν και αρκετή ζαχαρίτσα κάποια. Είναι και διαφορετικού σκοπού όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω (αναπλήρωση υγρών κυρίως). Αν το θες για αναπλήρωση υγρών μετά από άσκηση δοκίμασε και isostar σε σκόνη. 2
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 17 minutes ago, seventh_son said: Είναι όχι απλά εθιστικά. Είναι εθιστικότατα. Εγώ έπινα το Monster το λευκό, που θυμίζει λίγο sprite και είχα φτάσει στο σημείο να πίνω ένα την ημέρα. Σκέψου ότι τα έπαιρνα με το καφάσι, ιδίως αν τα πετύχαινα σε καμια προσφορά γύρω στο ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι είχα φτάσει στο σημείο να τα πίνω σαν αναψυκτικό γιατί όπως λες και συ μου φαινόντουσαν πολύ δροσιστικά και απολαυστικά. Αν κοιτάξεις τα συστατικά φίλε τρομάζεις. Πρέπει να παίζει τρελή χημεία, οπότε δεν είναι και τόσο αθώα. Κάντο από περιέργεια και κοίτα τα συστατικά που περιέχουν. Σαν γεύση δεν έχω πιει Hell, Predator. Ανάμεσα όμως σε Redbull και Monster έβρισκα κλάσεις καλύτερο γευστικά τo Monster. Το Redbull μου φαίνεται πολύ γλυκό. Τα lucozade, gatorade, σίγουρα είναι πολύ καλύτερα από θέμα υγείας, αλλά είναι και αρκετά πιο ακριβά. Και έχουν και αρκετή ζαχαρίτσα κάποια. Είναι και διαφορετικού σκοπού όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω (αναπλήρωση υγρών κυρίως). Αν το θες για αναπλήρωση υγρών μετά από άσκηση δοκίμασε και isostar σε σκόνη. αναμεσα σε Red bull και Monster και εγω προτιμω το Monster. και για να γελασουμε να πω μια ιστορια.πριν 4-5 χρονια εχω παει με μια ομαδα να κανουμε καταβαση σε ενα σπηλαιο.εχουμε φαει ολη την ζεστη να μεταφερουμε τα υλικα μεχρι πανω το βουνο εχουμε φαει ολο το ζορι να κατεβουμε στο σπηλαιο και να ανεβουμε ξανα(το δυσκολο κομματι) και εχουμε φαει και ολο το κατεβασμα μεχρι πισω το χωριο με τα υλικα παραμασχαλα και μειον ενα ατομο. εχουμε λιωσει και στην ζεστη λογω καλοκαιριου.με το που φευγουμε με το αμαξι λεω θελω απεγνωσμενα να πιω ενα monster ενα Red bull οτιδηποτε τετοιου ειδους.βρισκουμε σαν ενα ψιλικατζιδικο Monster τιποτα και βλεπω red bull και red bull light.ωραια λεω ας παρω 2 red bull light να μην εχει και ζαχαρη.τα 2 red bull ειναι 500ml οπως το Monster.Οταν τα δοκιμασα αηδιασα και απογοητευτικα.ηθελα τοσο πολυ να πιω κατι αλλα η γευση ηταν απλα χαλιαααααααααααααα 1
mic2mic Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Επίσης όσα από αυτά έχουν χαμηλό pH είναι και διαβρωτικά για το σμάλτο των δοντιών όταν καταναλώνονται συχνά. Εκτός όλων των άλλων μειονεκτημάτων δηλαδή.
FireKiller Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, poulinos είπε αναμεσα σε Red bull και Monster και εγω προτιμω το Monster. και για να γελασουμε να πω μια ιστορια.πριν 4-5 χρονια εχω παει με μια ομαδα να κανουμε καταβαση σε ενα σπηλαιο.εχουμε φαει ολη την ζεστη να μεταφερουμε τα υλικα μεχρι πανω το βουνο εχουμε φαει ολο το ζορι να κατεβουμε στο σπηλαιο και να ανεβουμε ξανα(το δυσκολο κομματι) και εχουμε φαει και ολο το κατεβασμα μεχρι πισω το χωριο με τα υλικα παραμασχαλα και μειον ενα ατομο. εχουμε λιωσει και στην ζεστη λογω καλοκαιριου.με το που φευγουμε με το αμαξι λεω θελω απεγνωσμενα να πιω ενα monster ενα Red bull οτιδηποτε τετοιου ειδους.βρισκουμε σαν ενα ψιλικατζιδικο Monster τιποτα και βλεπω red bull και red bull light.ωραια λεω ας παρω 2 red bull light να μην εχει και ζαχαρη.τα 2 red bull ειναι 500ml οπως το Monster.Οταν τα δοκιμασα αηδιασα και απογοητευτικα.ηθελα τοσο πολυ να πιω κατι αλλα η γευση ηταν απλα χαλιαααααααααααααα συμφωνώ. Από red bull μόνο το blueberry & το raspberry είναι κάπως οκ. Δυστυχώς η monster χάλασε το Ripper (μου κάνει εντύπωση που δεν το λένε πουθενά). Πριν μερικά χρόνια είχε 50% χυμό, το κάνανε 30% και ήταν οκ και εδώ και 1-1.5 χρόνο το κάνανε 20% και δεν πίνεται. E και κάπως έτσι κατέληξα στο κλασσικό (πράσινο). Μακάρι να βγάζανε μία non-energy drink έκδοση. Θα το προτιμούσα από coca cola.
NT1G Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Έχουμε καμιά πηγή ότι ο καφές προκαλεί "εθισμό", αλλά τα ενεργειακά ποτά (που περιέχουν καφεΐνη...) είναι gg;
melodicpunk Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, NT1G είπε Έχουμε καμιά πηγή ότι ο καφές προκαλεί "εθισμό", αλλά τα ενεργειακά ποτά (που περιέχουν καφεΐνη...) είναι gg; Σίγουρα προκαλεί εθισμό. Δεν νομίζω να είπε κάποιος το αντίθετο. Ίσως ο καφές να δημιουργεί λίγο εντονότερη ψυχολογική εξάρτηση (πχ πωωω δεν μπορώ να ξυπνήσω αν δεν πιω καφέ). Και γω για την φάση άσκηση, ποδήλατο κλπ θα ήθελα κάτι. Μάλλον θα κάνω κάτι του στυλ πρωινή άσκηση=ενεργειακό, απογευματινή=ισοτονικό.
mourouzis2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Προς TS και λοιπους συμμετέχοντες: το Red Bull ισοδυναμει με 1,5 καφε espresso (που ισοδυναμει με την ποσοτητα καφεινης σε ενα φραπε ή ελληνικο που φτιάχνουμε σπιτι, ητοι με 2 κουταλιες καφε). Ο καφες φιλτρου ειναι η ισχυροτερη μορφη καφέ, επεται ο εσπρεσσο, νεσκαφε, ελληνικος. Ενα monster εχει τη διπλασια ποσοτητα καφεινης, ταυρινης κοκ απο το Redbull. Δηλαδη πινοντας monster πινετε κατι μεταξυ 2-3 φραπεδων. Η δε "ενεργεια" τους οφειλεται σχεδον αποκλειστικά στην υψηλη δοση καφεινης κι όχι στην ταυρινη. Ο συνδυασμος των δυο το απογειωνει. Υπάρχουν πολλές μελέτες για την επίδραση που έχουν τα ενεργειακά ποτα οταν αναμιχθούν με αλκοόλ (βοτκα+Red Bull) ή ενεργ. ποτό για να ξεμεθυσεις. Εχουν βρεθει αρρυθμιες εως κι ανακοπες. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ χορηγούνται από τα ίδια τα ποτά και ειναι αιτια που δεν εχουν καταγραφεί σε μεγαλύτερο βαθμό παρενέργειες!!! Lucozade και gatorade είναι ποτα που περιεχουν σακχαρα, βιταμινες και αλατα. Η λογικη τους είναι να αναπληρώσουν τα υγρά που χάνει κάποιος λόγω ιδρώτα. Δεν εχουν ιχνος καφε. 1
kostakiss Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 4 minutes ago, mourouzis2005 said: Προς TS και λοιπους συμμετέχοντες: το Red Bull ισοδυναμει με 1,5 καφε espresso (που ισοδυναμει με την ποσοτητα καφεινης σε ενα φραπε ή ελληνικο που φτιάχνουμε σπιτι, ητοι με 2 κουταλιες καφε). Ο καφες φιλτρου ειναι η ισχυροτερη μορφη καφέ, επεται ο εσπρεσσο, νεσκαφε, ελληνικος. Ενα monster εχει τη διπλασια ποσοτητα καφεινης, ταυρινης κοκ απο το Redbull. Δηλαδη πινοντας monster πινετε κατι μεταξυ 2-3 φραπεδων. Η δε "ενεργεια" τους οφειλεται σχεδον αποκλειστικά στην υψηλη δοση καφεινης κι όχι στην ταυρινη. Ο συνδυασμος των δυο το απογειωνει. Υπάρχουν πολλές μελέτες για την επίδραση που έχουν τα ενεργειακά ποτα οταν αναμιχθούν με αλκοόλ (βοτκα+Red Bull) ή ενεργ. ποτό για να ξεμεθυσεις. Εχουν βρεθει αρρυθμιες εως κι ανακοπες. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ χορηγούνται από τα ίδια τα ποτά και ειναι αιτια που δεν εχουν καταγραφεί σε μεγαλύτερο βαθμό παρενέργειες!!! Lucozade και gatorade είναι ποτα που περιεχουν σακχαρα, βιταμινες και αλατα. Η λογικη τους είναι να αναπληρώσουν τα υγρά που χάνει κάποιος λόγω ιδρώτα. Δεν εχουν ιχνος καφε. αρα προτιμοτερο ειναι αν βρουμε κανενα περιπτερο που ακομα πουλαει lucozade & gatorade ,να τα προτιμησουμε ,εναντι των υπολοιπων. σωστα?
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλυτερα τιποτα τετοιο να εχεις ενα παγουρι με νερο / καφε δικο σου . Οχι και με βοτκα μεσα με τετοια ζεστη που κατεβαζουν τα αλκολοτουριστ . Εnergy drink ειναι και ενας χυμος φρουτων Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από Mhlogiatros
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 3 hours ago, FireKiller said: συμφωνώ. Από red bull μόνο το blueberry & το raspberry είναι κάπως οκ. Δυστυχώς η monster χάλασε το Ripper (μου κάνει εντύπωση που δεν το λένε πουθενά). Πριν μερικά χρόνια είχε 50% χυμό, το κάνανε 30% και ήταν οκ και εδώ και 1-1.5 χρόνο το κάνανε 20% και δεν πίνεται. E και κάπως έτσι κατέληξα στο κλασσικό (πράσινο). Μακάρι να βγάζανε μία non-energy drink έκδοση. Θα το προτιμούσα από coca cola. εχουν μεγαλη γκαμα αλλα ναι θα μπορουσαν να βγαλουν και τιποτε αλλο. 26 minutes ago, kostakiss said: αρα προτιμοτερο ειναι αν βρουμε κανενα περιπτερο που ακομα πουλαει lucozade & gatorade ,να τα προτιμησουμε ,εναντι των υπολοιπων. σωστα? Υπαρχουν και διαφορα αλλα.δεν ειναι μονο αυτα.καποια ειναι και σκονη που ριχνεις νερο μεσα και τα ετοιμαζεις.
Shadows Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Το χειροτερο πραγμα με τα ενεργειακα ποτα ειναι η γευση τους,οσες εχω δοκιμασει εχουν μια επιγευση σαν ζαχαρωτο-ζελεδακι.
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 3 minutes ago, Shadows said: Το χειροτερο πραγμα με τα ενεργειακα ποτα ειναι η γευση τους,οσες εχω δοκιμασει εχουν μια επιγευση σαν ζαχαρωτο-ζελεδακι. Υπαρχει μεγαλη γκαμα για να διαλεξεις ποιο σου αρεσει.αλλα ναι ολα ειναι λιγο γλυκα.αν πινεις πχ σκετο καφε ναι δεν θα σου αρεσει η γευση τους
margaritagr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Εγώ ΑΓΑΠΩ τα Hell. Έχουν κορυφαίες γεύσεις. Μετά έρχεται το monster αλλα ειναι πολλα τα ml και συνήθως δεν το πίνω όλο. Τέλος έρχεται το red bull. Οποίος έχει θέματα υγείας, κυρίως καρδιάς, πρέπει οπωσδήποτε να ρωτήσει γιατρό πριν τα καταναλώσει. 1
aspirini Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 εμεν μου αρεσει και το kong strong απο τα λιδλ στα 0.49. Απο κει και περα και εγω συνιστω 4-7 μαξ την εβδομαδα.Το αλλο που θα πω εγω ομως ειναι πως προσωπικα αποφευγω την συσκευασια των 500ml καθως μου φαινεται υπερβολικη ποσοτητα,αυτο απο μονο του καταργει την επιλογη του μονστερ που ειναι το μοναδικο που εχει μονο 500μλ συσκευασιες. Οπως μερικοι πινουν φραπε κ λενε οτι τους θεριζει το στομαχι ετσι μερικοι δεν μπορουν και τα energy drinks ,εαν δεν σου δημιουργουνε προβλημα ειναι πολυ γευστικα κ δροσιστικα.Παν μετρον αριστον παντα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις