melodicpunk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα. Δοκίμασα τις προάλλες για πρώτη φορά monster και για να πω την αλήθεια ήταν αρκετά πιο δροσιστικό από καφέ. Οι ερωτήσεις λοιπόν είναι οι εξής. Ποια θεωρούνται καλύτερα? τοmonster? το redbull? το hell? καποιο άλλο? Ποια η διαφορά με τα powerade/lucozade? Η καθημερινή κατανάλωση αντί του καφέ έχει κινδύνους? Συγκριτικά με έναν καφέ (εσπρεσο) έχει περισσότερη καφεϊνη?
vrwmiaris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Κενές θερμίδες, απόφυγε τα.μόνο κακό κάνουν 11
zx1234r Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Το monster έστω και χωρίς ζάχαρη, μπορεί να σε κρατήσει καλύτερα από τον καφέ αλλά σε εμένα έχω παρατηρήσει πως πάνω από 2-3 την ημέρα κάθε μέρα για πολλές μέρες, έχουν επίδραση στην ψυχολογία μου. Κάτι με την ταυρινη επηρεάζει τα επίπεδα ορμονών. Γενικά δεν έχεις φόβο αν η κατανάλωση είναι στο μετρό του φυσιολογικού. Πχ 3-4 τη βδομάδα
melodicpunk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 50 λεπτά πριν, zx1234r είπε Το monster έστω και χωρίς ζάχαρη, μπορεί να σε κρατήσει καλύτερα από τον καφέ αλλά σε εμένα έχω παρατηρήσει πως πάνω από 2-3 την ημέρα κάθε μέρα για πολλές μέρες, έχουν επίδραση στην ψυχολογία μου. Κάτι με την ταυρινη επηρεάζει τα επίπεδα ορμονών. Γενικά δεν έχεις φόβο αν η κατανάλωση είναι στο μετρό του φυσιολογικού. Πχ 3-4 τη βδομάδα Οχι σε καμια περιπτωση τοσα πολλα. Απλως τωρα το καλοκαιρι ελεγα να αντικαταστησω τον καφε που πινω με ενα απ αυτα καθως θεωρω οτι ειναι πιο δροσιστικα.
zx1234r Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, melodicpunk είπε Οχι σε καμια περιπτωση τοσα πολλα. Απλως τωρα το καλοκαιρι ελεγα να αντικαταστησω τον καφε που πινω με ενα απ αυτα καθως θεωρω οτι ειναι πιο δροσιστικα. Ναι μπορείς. Σου δίνει περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερη διαύγεια. Και γενικά δεν προκαλούν εθισμό όπως ο καφές. Απλά με μέτρο. Και ειδικά monster έχει και πολλές γεύσεις είτε με ζάχαρη είτε χωρίς. Αν κάνεις μια βόλτα στα περίπτερα στο Σύνταγμα θα βρεις μερικά εισαγωγής. 1
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 2 hours ago, melodicpunk said: Καλησπέρα. Δοκίμασα τις προάλλες για πρώτη φορά monster και για να πω την αλήθεια ήταν αρκετά πιο δροσιστικό από καφέ. Οι ερωτήσεις λοιπόν είναι οι εξής. Ποια θεωρούνται καλύτερα? τοmonster? το redbull? το hell? καποιο άλλο? Ποια η διαφορά με τα powerade/lucozade? Η καθημερινή κατανάλωση αντί του καφέ έχει κινδύνους? Συγκριτικά με έναν καφέ (εσπρεσο) έχει περισσότερη καφεϊνη? δεν θα ξεκινησω με το αν ειναι καλο ή οχι γιατι δεν ειναι του παροντος.απλα θα πω προσωπικες αποψεις. α.εχουν αρκετη καφεινη αφου πολλα απο αυτα ειναι σε συσκευασιες 500ml. β.τα monster εχουν παρα πολλες γευσεις οποτε θα βρεις καποια να σου αρεσει.προσωπικα μαρεσει το μαυρο μπλε που ειναι zero calories. γ.τα hell επισης εχουν μεγαλη ποικιλια με διαφορες γευσεις με καλυτερο για μενα το Multivitamin που ειναι πορτοκαλι .εχει θερμιδες. δ.πολυ δροσιστικο ειναι το Predator το πρασινο απο τα 2 predator που εχω βρει ως τωρα. ε.Red bull δεν με τρελενει.εχω πιει διαφορα και το χειροτερο ειναι το zero calories. το κανονικο ειναι καλουτσικο αλλα παλι θα προτιμουσα hell η monster. οτι αλλο εχω πει απο διαφορες αλλες εταιρειες(πανω απο 6-7 διαφορετικες εταιρειες εχω δοκιμασει) δεν αξιζαν.ολα ηταν τα ιδια. την καφεινη την γραφουν πανω ανα 100 γραμμαρια.στα Red bull παιζει ταυρινη που δεν παιζει σε ολα τα αλλα. υπαρχουν ατομα που η τοση πολυ καφεινη τους κανει να ειναι τελειως τσιτα μεχρι αλλα ατομα που δεν καταλαβαινουν τιποτα.εξαρτατε ποσο την εχει συνηθισει ο οργανισμος σου. δεν υπαρχει σχεση με lucozade gatorade και τετοια.ειναι διαφορετικα πραγματα.το ενα μπορει να εχει καφεινη για να σε τσιτωσει ενω ενα αλλο να εχει ηλεκτρολυτες.αν θες κατι πιο φυσικο πας σε ισοτονικα και τετοια πχ Lucozade,gatorade κτλ.ειναι δροσιστικα πολλα δεν εχουν πολλες θερμιδες .αν τωρα θες κατι σε στυλ κοκα κολας δηλαδη να νιωθεις ανθρακικο κτλ πας σε monster. τωρα αν ειναι εθιστικα η οχι ειναι σχετικο. ειναι ατομα που αν δεν πιουν την καφεινη τους πχ καφες δεν την παλευουν.δεν ξερω αν θα τα ονομαζα εθιστικα αλλα σιγουρα μπορω να τα θεωρησω οτι ανετα μπορεις να κολλησεις με αυτα και στο τελος αντι για καφε να πινεις τετοια). σιγουρα δεν ειναι τοσο φυσικα οσο ο καφες. για αραια και που ναι μια χαρα ειναι.πχ αν κοιμηθηκα λιγο αν παω κανα βουνο θα παρω.αλλα σε καθημερινη βαση ουτε καφε δεν θελω να πινω. 2 hours ago, melodicpunk said: Καλησπέρα. Δοκίμασα τις προάλλες για πρώτη φορά monster και για να πω την αλήθεια ήταν αρκετά πιο δροσιστικό από καφέ. Οι ερωτήσεις λοιπόν είναι οι εξής. Ποια θεωρούνται καλύτερα? τοmonster? το redbull? το hell? καποιο άλλο? Ποια η διαφορά με τα powerade/lucozade? Η καθημερινή κατανάλωση αντί του καφέ έχει κινδύνους? Συγκριτικά με έναν καφέ (εσπρεσο) έχει περισσότερη καφεϊνη? 2 1
DYEL Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, zx1234r είπε Κάτι με την ταυρινη επηρεάζει τα επίπεδα ορμονών. Πηγή?
melodicpunk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 32 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν θα ξεκινησω με το αν ειναι καλο ή οχι γιατι δεν ειναι του παροντος.απλα θα πω προσωπικες αποψεις. α.εχουν αρκετη καφεινη αφου πολλα απο αυτα ειναι σε συσκευασιες 500ml. β.τα monster εχουν παρα πολλες γευσεις οποτε θα βρεις καποια να σου αρεσει.προσωπικα μαρεσει το μαυρο μπλε που ειναι zero calories. γ.τα hell επισης εχουν μεγαλη ποικιλια με διαφορες γευσεις με καλυτερο για μενα το Multivitamin που ειναι πορτοκαλι .εχει θερμιδες. δ.πολυ δροσιστικο ειναι το Predator το πρασινο απο τα 2 predator που εχω βρει ως τωρα. ε.Red bull δεν με τρελενει.εχω πιει διαφορα και το χειροτερο ειναι το zero calories. το κανονικο ειναι καλουτσικο αλλα παλι θα προτιμουσα hell η monster. οτι αλλο εχω πει απο διαφορες αλλες εταιρειες(πανω απο 6-7 διαφορετικες εταιρειες εχω δοκιμασει) δεν αξιζαν.ολα ηταν τα ιδια. την καφεινη την γραφουν πανω ανα 100 γραμμαρια.στα Red bull παιζει ταυρινη που δεν παιζει σε ολα τα αλλα. υπαρχουν ατομα που η τοση πολυ καφεινη τους κανει να ειναι τελειως τσιτα μεχρι αλλα ατομα που δεν καταλαβαινουν τιποτα.εξαρτατε ποσο την εχει συνηθισει ο οργανισμος σου. δεν υπαρχει σχεση με lucozade gatorade και τετοια.ειναι διαφορετικα πραγματα.το ενα μπορει να εχει καφεινη για να σε τσιτωσει ενω ενα αλλο να εχει ηλεκτρολυτες.αν θες κατι πιο φυσικο πας σε ισοτονικα και τετοια πχ Lucozade,gatorade κτλ.ειναι δροσιστικα πολλα δεν εχουν πολλες θερμιδες .αν τωρα θες κατι σε στυλ κοκα κολας δηλαδη να νιωθεις ανθρακικο κτλ πας σε monster. τωρα αν ειναι εθιστικα η οχι ειναι σχετικο. ειναι ατομα που αν δεν πιουν την καφεινη τους πχ καφες δεν την παλευουν.δεν ξερω αν θα τα ονομαζα εθιστικα αλλα σιγουρα μπορω να τα θεωρησω οτι ανετα μπορεις να κολλησεις με αυτα και στο τελος αντι για καφε να πινεις τετοια). σιγουρα δεν ειναι τοσο φυσικα οσο ο καφες. για αραια και που ναι μια χαρα ειναι.πχ αν κοιμηθηκα λιγο αν παω κανα βουνο θα παρω.αλλα σε καθημερινη βαση ουτε καφε δεν θελω να πινω. Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να γράψεις τόσα πολλά. Σίγουρα καλά δεν είναι, όπως και ο καφές άλλωστε. Απλά δεν ξέρω την περιεκτικότητα καφεινης στον καφέ. Γι αυτό ρώτησα συγκριτικά τι παιζει γιατί με έναν φρέντο εσπρέσσο είμαι κομπλέ. Για βουνό και γενικά για άσκηση τι θεωρείς καλύτερο; lucozade κλπ ή ενεργειακά;
The_Judas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 lucozade-gatorade είναι ισοτονικά ποτά για αναπλήρωση υγρών δεν εχουν καμία σχέση με τα energy drinks. Τα energy έχουν μεγάλη ποσότητα καφείνης. 1 1
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 1 hour ago, melodicpunk said: Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να γράψεις τόσα πολλά. Σίγουρα καλά δεν είναι, όπως και ο καφές άλλωστε. Απλά δεν ξέρω την περιεκτικότητα καφεινης στον καφέ. Γι αυτό ρώτησα συγκριτικά τι παιζει γιατί με έναν φρέντο εσπρέσσο είμαι κομπλέ. Για βουνό και γενικά για άσκηση τι θεωρείς καλύτερο; lucozade κλπ ή ενεργειακά; Περιεκτικότητα σε καφεΐνη σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA)* • Τσάι (220 ml) – 50 mg • Καφές (φίλτρου, ένα φλιτζάνι, 200 ml) - 90 mg • Καφές (εσπρέσο, 60 ml) – 80 mg • Συνηθισμένη μερίδα ενεργειακού ποτού (250 ml) – 80 mg • Συνηθισμένη μερίδα αναψυκτικού cola (355 ml) – 40 mg • Μια μπάρα σοκολάτας υγείας (50 g) – 25 mg • Μια μπάρα σοκολάτας γάλακτος (50 g) – 10 mg αμα googlareis θα βρεις τα παντα.με αποτελεσματα απο δυο τρια sites ειναι καλο για συγκριση. τωρα προσωπικα οπως ειπα προσπαθω να τα αποφευγω γιατι ειναι λιγο κολλημα.κατα καιρους με εχω πιασει να θελω πχ κοκα κολα καθε μερα ή monster.μαρεσει η γευση τους επισης. σε γυμναστικη δεν παιρνω γενικως εκτος αν ειμαι κουρασμενος οποτε θα πιω στυλ monster που ειναι και ευκολο να βρεθει παντου.αν ειμαι σε μικρο ευκολο βουνο ναι μπορει να παρω monster αλλα μπορει και ισοτονικο.το παιρνω για την γευση. σε δυσκολα βουνα εκει θα παιξωε ηλεκτρολυτες σε σκονη η σε energy gel που εζουν μεν καφεινη αλλα που εχει και υδατανθρακες για ενεργεια.δηλαδη ειναι πολυ καλυτεροι και απο ισοτονικο και απο monster.το monster θα αε τσιτωσει.αν εχει και ζαχαρη ειναι ενεργρια.τα gatorade ειναι ισοτονικα κτλ για να αναπληρωσεις αυτα που θα χασεις με την εφιδρωση τα energy gel εχουν πιο νορμαλ ποσοτητα καφεινης και αρκετους υδατανθρακες.το energy gel ομως δεν ειναι απολαυση διοτι ειναι gel.δεν ειναι αναψυκτικο να το ευχαριστηθεις. σαν πιο υγιεινο βρισκω τα ισοτονικα και ειναι πολυ δροσιστικα απλα δεν εχουν το ανθρακικο που σε πολλους αρεσει και δεν σε τσιτωνει τοσο αν θες παραπανω info για καφεινη μπορω να δω και σε energy gels τι εχει περα απο gatorade, και monster 1 1
zio10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Τι χαζά ονόματα τους έχουν δώσει...θα πιω πολύ σπάνια κανένα monster, όταν πρέπει να μείνω πολλές ώρες ξύπνιος πχ και έχω δει ότι όντως κάνει δουλειά. Αντί για καφέ δεν θα τα έπινα, είναι απόλαυση ο καφές. Να ξυπνάς πρωί και να πίνεις red bull ας πούμε; Με τίποτα για μένα 1 1
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 10 minutes ago, zio10 said: Τι χαζά ονόματα τους έχουν δώσει...θα πιω πολύ σπάνια κανένα monster, όταν πρέπει να μείνω πολλές ώρες ξύπνιος πχ και έχω δει ότι όντως κάνει δουλειά. Αντί για καφέ δεν θα τα έπινα, είναι απόλαυση ο καφές. Να ξυπνάς πρωί και να πίνεις red bull ας πούμε; Με τίποτα για μένα δεν ειναι ασχημα τα ονοματα.του monster ειδικα.ειμαι απο τα ατομα που σαν γευση προτιμω το monster απο καφε οποτε θα τα αλλαζα αλλα οκ δεν πολυπινω καφε το πρωι 1
zio10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, poulinos είπε δεν ειναι ασχημα τα ονοματα.του monster ειδικα.ειμαι απο τα ατομα που σαν γευση προτιμω το monster απο καφε οποτε θα τα αλλαζα αλλα οκ δεν πολυπινω καφε το πρωι Χαζά από την άποψη ότι σημαίνουν - συμβολίζουν κάτι άσχημο και τα δύο.
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 8 minutes ago, zio10 said: Χαζά από την άποψη ότι σημαίνουν - συμβολίζουν κάτι άσχημο και τα δύο. ναι αλλα σκεψου το και διαφορετικα.ολοι εχουμε τον ταυρο(red bull) το jaguar το τερας(monster) σαν κατι δυνατο υπερανθρωπο κτλ. προσπαθουν να σε πιασουν στο ενστικτο.το ιδιο με το predator.οτι εισαι δυνατος και κυνηγος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις