mpeliaris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Το θέμα είναι ότι ο player του galaxy watch δεν έχει σχέση με του κινητού.. Πολύ καλύτερη ποιότητα και πιο δυνατά παίζει αν παίζεις την μουσική από το τηλέφωνο στα ακουστικά... Δεν το έχεις παρατηρήσει αυτό; από ότι θυμάμαι είχε εμφανή διαφορά.
eemix Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, mpeliaris είπε Σε mate 20 pro δεν το κάνει αδερφέ... Στο σ9+ που είχα το κάνει.. Νομίζω σε πήρα στο λαιμό μου αλλά δεν ήξερα ότι με άλλη εταιρία δεν τεριαζει τέλεια. Στο mate 20 pro που πήρα τώρα λέει τσεκάρετε στο τηλέφωνο ενώ πριν τα έκανε όλα με το Samsung. Δυστυχώς και σε video στο youtube, έκανε τεστ με samsung συσκευές, galaxy buds, galaxy watch, galaxy κινητό. Είχα την υποψία όταν το έβλεπα, αλλά η .... τηλεφωνήτρια (τελικά) στην εξυπηρέτηση πελατών της samsung, με διαβεβαίωνε ότι γίνεται και δεν ανέφερε το ότι πρέπει να είναι προιόντα τους. (Της άφησα και καλή βαθμολογία μετά στον τηλεφωνητή.....το κέρατό μου) Η "ψαγμένη" διευθύντρια του ΠΛΑΙΣΙΟΥ στο Σύνταγμα, με προειδοποίησε ότι δεν...... Υπάλληλος στο Public με καθησύχασε.... Ηθελα και γω να πιστέψω φυσικά ότι γίνεται και το πήρα. Προς το παρόν, έχω βολευτεί με neck-band bluetooth που έχουν τα κουμπιά εκτός κράνους. Αν κανείς "περαστικός" από εδώ, κάτοχος galaxy watch το έχει πετύχει με κινητό εκτός Samsung, ας μας το πει... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από eemix
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα