Προς το περιεχόμενο

Smartphone - smartwatch - Bluetooth ακουστικά.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.
Να ρωτήσω κάτι.......
Αν γίνεται συνδιασμός smart watch και Bluetooth ακουστικών. Δηλ, επειδή έχω μέσα από το κράνος τα Bluetooth ψείρες ακουστικά, όταν κτυπαει τηλέφωνο πρέπει να πατήσω την αποδοχή απόρριψη από το κινητό, αφού δεν έχω πρόσβαση στα ακουστικά. Αν το ρολόι είχε πέρα από απόρριψη μόνο (που έχω πχ με το smart band 4 τώρα) και αποδοχή και πέρναγε στα ακουστικά θα ήταν τέλειο. Γίνεται?
Ευχαριστώ.....

Επεξ/σία από eemix
Δημοσ.

Ναι φίλε μου γίνεται μια χαρά. Έχω s9+ με samsung galaxy watch και με τα ασύρματα ακουστικά που έχω γίνετε. Μόλις το σηκώσω από το ρολόι ο ήχος μεταφέρετε στα ακουστικά. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mpeliaris είπε

Ναι φίλε μου γίνεται μια χαρά. Έχω s9+ με samsung galaxy watch και με τα ασύρματα ακουστικά που έχω γίνετε. Μόλις το σηκώσω από το ρολόι ο ήχος μεταφέρετε στα ακουστικά. 

Με βάζεις σε έξοδα φίλε μου.... Ευχαριστώ....

Δημοσ.

Έξοδα που δεν θα τα μετανιώσεις.. Προχώρα άφοβα. Αν έχεις iPhone δεν ξέρω αν δουλεύει με το συγκεκριμένο ρολόι. Εκει θέλει λίγο ψάξιμο. 

Δημοσ.
Στις 14/8/2019 στις 11:28 ΠΜ, mpeliaris είπε

Έξοδα που δεν θα τα μετανιώσεις.. Προχώρα άφοβα. Αν έχεις iPhone δεν ξέρω αν δουλεύει με το συγκεκριμένο ρολόι. Εκει θέλει λίγο ψάξιμο. 

Είμαι iPhone hater. 

Είναι ωραία όταν και ικανοποιείς την τρέλα σου για gadget και αυτό το gadget αξιοποιείται σε μεγάλο βαθμό...

Ψάχνω αγγελίες αλλά μάλλον θα καταλήξω σε καινούργιο.

Δημοσ.

Τελικά το αγόρασα. (Καινούριο)

Αλλά δεν κατάφερα να πετύχω αυτό που έλπιζα.

Ο ήχος περνάει στο μεγάφωνο του ρολογιού.

Είτε έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά με το κινητό είτε με το ρολόι.

Το μόνο που κάνουν τα ακουστικά, είναι να τερματίζουν την κλήση.

Το δοκίμασα με 4 διαφορετικά (όχι επώνυμα εκτός ίσως των blitzwolf ear puds) bluetooth ακουστικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, eemix είπε

Τελικά το αγόρασα. (Καινούριο)

Αλλά δεν κατάφερα να πετύχω αυτό που έλπιζα.

Ο ήχος περνάει στο μεγάφωνο του ρολογιού.

Είτε έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά με το κινητό είτε με το ρολόι.

Το μόνο που κάνουν τα ακουστικά, είναι να τερματίζουν την κλήση.

Το δοκίμασα με 4 διαφορετικά (όχι επώνυμα εκτός ίσως των blitzwolf ear puds) bluetooth ακουστικά.

Γιαυτο παίρνεις iPhone και ξεμπερδευεις. ΑΠο το ρολοι μου μεταφερω τον ηχο σε Mac , MacBook , ρολοι, κινητο , AirPods. ολα με ενα κουμπι.

Αλλά πέρα από την πλάκα κάτι κανείς λάθος. Στν δρομολόγηση κλήσεων από τις ρυθμίσεις.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Αδερφέ κάτι κάνεις λάθος. Σε ότι ακούστηκα έχω βάλει jbl xiaomi Samsung κλπ μόλις το σηκώνεις από το ρολόι πάει κατευθείαν ο ήχος στα ακουστικά. Κάποια ρύθμιση είναι που δεν έχεις κάνει. Επίσης στην οθόνη του ρολογιού όταν μιλάς έχει την δυνατότητα να στείλεις την κλήση στο ηχείο του ρολογιού η στο τηλέφωνό. Ψάξτο λίγο. Δεν είναι θέμα ακουστικών. 

Δημοσ.

iPhone  δεν πρόκειται να κρατήσω ποτέ.

Στο άλλο θέμα, ελπίζω να κάνω λάθος και να το ανακαλύψω μονος ή με τη βοήθεια συμφορουμιτών.

Ευχαριστώ για την ιδέα. Θα ψάξω να δω αν υπάρχει κάτι τέτοιο

2 λεπτά πριν, mpeliaris είπε

Αδερφέ κάτι κάνεις λάθος. Σε ότι ακούστηκα έχω βάλει jbl xiaomi Samsung κλπ μόλις το σηκώνεις από το ρολόι πάει κατευθείαν ο ήχος στα ακουστικά. Κάποια ρύθμιση είναι που δεν έχεις κάνει. Επίσης στην οθόνη του ρολογιού όταν μιλάς έχει την δυνατότητα να στείλεις την κλήση στο ηχείο του ρολογιού η στο τηλέφωνό. Ψάξτο λίγο. Δεν είναι θέμα ακουστικών. 

Θα κάτσω τώρα να το δω...

Ευχαριστώ....

Νομίζω ότι (ίσως) είναι θέμα διαχείρισης των bluetooth συνδέσεων του HTC U12+.

Active bluetooth όταν γίνεται η σύνδεση κάνει το ρολόι. Αν από το menu του bluetooth στο κινητό πατήσω πάνω στα ακουστικά, τότε αυτά γίνονται active και η σύνδεση περνάει σε αυτά.

Δεν βλέπω πως από κάποιο menu του HTC να βάλω προτεραιότητα στο να είναι κάποιο active. Και φυσικά δεν έχει νόημα να γίνεται αυτή η κίνηση κάθε φορά.

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω επιλέξει τπτ πάντως. Τωρα τσέκαρα και λέει συνδεδεμένη για κλήση. Όταν το σηκώνεις από το ρολόι σου έχει μια επιλογή να το στείλεις στο τηλ. Εφόσον έχεις συνδεδεμένα ακουστικά και στείλεις την κλήση εκεί θα είσαι κομπλέ. 

Δημοσ.

Όταν πατάω το κεντρικό κουμπί στο ρολόι, λέει  "check your phone", σβήνει περιέργως το λαμπάκι του Bluetooth στο dialpad και ο ήχος πέρνα στο τηλέφωνο....

Αν ήταν πιο δημοφιλές το HTC U12 μπορούσα να επιβεβαιώσω ή να απορρίψω τη θεωρία μου περί περίεργης ασυμβατότητας σε αυτό το θέμα.

Τώρα απλά φαίνεται σπαστικό προς όλους εσάς που προσπαθείτε να βοηθήσετε. Ευχαριστώ.....

Δημοσ.

Κάνε κάτι άλλο. Δοκίμασε να σβήσεις το πρόγραμμα και να ξανά σεταρεις από την αρχή. Και δες προσεκτικά εκεί που θα σου λέει για να δώσεις άδεια. Καπου μάλλον δεν έχεις δωσει άδεια. Επίσης παίξε λίγο  στις ρυθμίσεις του του Bluetooth με το ρολόι και τα hands-free. Πρέπει να είναι πολύ απλο απλά σου διαφεύγει. Τώρα αν δεν γίνετε τπτ είναι θέμα τηλεφώνου γιατί εγώ με s9+ δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα. 

Δημοσ.

Εκανα hard reset στο κινητό και αναγκαστικά στο ρολόι για την επανεγκατάσταση.

Οτι χρειάστηκε από άδειες, εδόθησαν.

..... τα ίδια.

Αν βρω φίλο με samsung θα κάνω δοκιμή να δω αν τα πάρει καλά (κυρίως) μόνο με τα ομώνυμα. 

Μέχρι και το αγαπημένο μου U12 θα σκεφτώ να δώσω αν είναι θέμα HTC....

Δημοσ.

Σε mate 20 pro δεν το κάνει αδερφέ... Στο σ9+ που είχα το κάνει.. Νομίζω σε πήρα στο λαιμό μου αλλά δεν ήξερα ότι με άλλη εταιρία δεν τεριαζει τέλεια. Στο mate 20 pro που πήρα τώρα λέει τσεκάρετε στο τηλέφωνο ενώ πριν τα έκανε όλα με το Samsung. 

• Like 1
Δημοσ.

Λογικό ειναι Samsung με Samsung να έχουν την καλύτερη συνδεσιμότητα.

Εγω συνδέω μέσω bt το s10+ Με το galaxy watch και το galaxy watch με creative outlier sports ακουστικα στο γυμναστήριο. Έχω περασει μουσική στο ρολοι και ακούγεται στα ακουστικα. Μόλις έρθει κλήση απαντώ απο το ρολοι και ακούω στα ακουστικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...