Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Μια βοήθεια αν ξέρετε. 

Πήρα για την γυναίκα ένα μεταχειρισμένο 6s κ της το έδωσα τώρα στο νησί που ήρθα να την βρω για διακοπές κ όταν βάλαμε την κάρτα sim κ πήγε να πάρει τηλέφωνο δεν άκουγε σχεδόν καθόλου τον άλλον.
 Μπήκα στο νετ κ διάβασα πως πιάνει μάκα η σήτα κ βουλώνει. Έτσι λοιπόν το άνοιξα για να την καθαρίσω. Όταν πήγα να βάλω την οθόνη έκανα λάθος το ένα βύσμα κ προσπάθησα να το βάλω στην λάθος υποδοχή κ έβγαλε καπνό. Να σημειώσω πως το κινητό ήταν κλειστό αλλά χωρίς να έχω βγάλει μπαταρία. 

Όταν το συναρμολογησα σωστά είδα πως δεν δουλεύει η οθόνη αλλά το touch δουλεύει μιας κ άκουγα τον ήχο που κάνει όταν πατάς τα νούμερα. 

Νομίζοντας πως έκαψα την οθόνη πήρα μια άλλη, την έβαλα σήμερα αλλά πάλι τα ίδια. Άρα το πρόβλημα είναι η στην υποδοχή του βύσματος η στην πλακέτα. 

Να σας πω πως που κ που ανάβει στιγμιαία η οθόνη κ σβήνει αμέσως. 

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό; Ξέρετε αν επιδιορθώνεται σε κάποιο σέρβις η δεν αξίζει;;; 

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον φίλε μου έκανες ζημιά στην πλακέτα. Πας για αλλαγή πλακέτας... 

Επεξ/σία από taslikos
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, taslikos είπε

Μάλλον φίλε μου έκανες ζημιά στην πλακέτα. Πας για αλλαγή πλακέτας... 

Μετά από μέρες κ πολλές επανεκκινήσεις μόλις λειτούργησε. Δεν ξέρω τι έγινε κ θέλω να πιστεύω πως δεν θα μου κάνει ξανά κόλπα. 

Εντελώς κουφό...

Δημοσ.

Τελικά ξεκίνησε πάλι τα ίδια. Δουλεύει για λίγο μετά από επανεκκίνηση κ μετά μαύρο. Βρήκα πως είναι πρόβλημα στο backlight. Ξέρετε αν συμφέρει να επισκευαστεί; όχι τίποτε άλλο αλλά Λυπάμαι να το πετάξω 

Δημοσ.

Θεωρώ πως με βάσει την αξία που έχει φτάσει η συγκεκριμένη συσκευή οποιοδήποτε τέτοιο κόστος επισκευής θα θεωρηθεί ασύμφορο...

Καλό θα ήταν να το είχες πάει εξ αρχής σε κάποιο σέρβις εφόσον δεν «το κατείχες το άθλημα» :) 

Δημοσ.

τη σιτα μπορουσες με μια μπατονετα να την καθαρισεις χωρις να το ξηλωσεις, εγω ετσι ειχα κανει στο δικο μου το 6ρι τοτε και δουλεψε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...