brasidas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Μια βοήθεια αν ξέρετε. Πήρα για την γυναίκα ένα μεταχειρισμένο 6s κ της το έδωσα τώρα στο νησί που ήρθα να την βρω για διακοπές κ όταν βάλαμε την κάρτα sim κ πήγε να πάρει τηλέφωνο δεν άκουγε σχεδόν καθόλου τον άλλον. Μπήκα στο νετ κ διάβασα πως πιάνει μάκα η σήτα κ βουλώνει. Έτσι λοιπόν το άνοιξα για να την καθαρίσω. Όταν πήγα να βάλω την οθόνη έκανα λάθος το ένα βύσμα κ προσπάθησα να το βάλω στην λάθος υποδοχή κ έβγαλε καπνό. Να σημειώσω πως το κινητό ήταν κλειστό αλλά χωρίς να έχω βγάλει μπαταρία. Όταν το συναρμολογησα σωστά είδα πως δεν δουλεύει η οθόνη αλλά το touch δουλεύει μιας κ άκουγα τον ήχο που κάνει όταν πατάς τα νούμερα. Νομίζοντας πως έκαψα την οθόνη πήρα μια άλλη, την έβαλα σήμερα αλλά πάλι τα ίδια. Άρα το πρόβλημα είναι η στην υποδοχή του βύσματος η στην πλακέτα. Να σας πω πως που κ που ανάβει στιγμιαία η οθόνη κ σβήνει αμέσως. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό; Ξέρετε αν επιδιορθώνεται σε κάποιο σέρβις η δεν αξίζει;;; Ευχαριστώ πολύ.
taslikos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μάλλον φίλε μου έκανες ζημιά στην πλακέτα. Πας για αλλαγή πλακέτας... Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από taslikos
brasidas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 56 λεπτά πριν, taslikos είπε Μάλλον φίλε μου έκανες ζημιά στην πλακέτα. Πας για αλλαγή πλακέτας... Μετά από μέρες κ πολλές επανεκκινήσεις μόλις λειτούργησε. Δεν ξέρω τι έγινε κ θέλω να πιστεύω πως δεν θα μου κάνει ξανά κόλπα. Εντελώς κουφό...
brasidas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Τελικά ξεκίνησε πάλι τα ίδια. Δουλεύει για λίγο μετά από επανεκκίνηση κ μετά μαύρο. Βρήκα πως είναι πρόβλημα στο backlight. Ξέρετε αν συμφέρει να επισκευαστεί; όχι τίποτε άλλο αλλά Λυπάμαι να το πετάξω
kormos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Θεωρώ πως με βάσει την αξία που έχει φτάσει η συγκεκριμένη συσκευή οποιοδήποτε τέτοιο κόστος επισκευής θα θεωρηθεί ασύμφορο... Καλό θα ήταν να το είχες πάει εξ αρχής σε κάποιο σέρβις εφόσον δεν «το κατείχες το άθλημα»
Runner25 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 τη σιτα μπορουσες με μια μπατονετα να την καθαρισεις χωρις να το ξηλωσεις, εγω ετσι ειχα κανει στο δικο μου το 6ρι τοτε και δουλεψε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα