Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Μετα απο μια επιτυχη αναβαθμιση σε 100mb απο 50 που ειχα πριν,εχει ερθει η ωρα να αλλαξω τα powerline που εχω.Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να εχω ταχυτητες πανω απο 5,6 mb (εχω παλια tp link 200mbps),οποτε θα ηθελα κατι δοκιμασμενο που να μπορει να υποστηριξει τη νεα γραμμη(σε τεστ απευθειας απο το ρουτερ οι ταχυτητες ειναι μια χαρα).Ευελπιστω οτι δεν φταιει η ηλεκτρικη μου εγκατασταση και οτι φταιει το γεγονος οτι τα tplink ειναι 200mbps.Ψαχνω για πακετο των δυο με εξοδο για μπριζα.Θα προτιμουσα η τιμη τους να μην ξεπερασει τα 50ευρω και να ειναι απο καποιο μαγαζι στην Αθηνα μεσω skroutz,εκτος αν υπαρχει καποια προσφορα απο ευρωπη για κατι  καλο.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Στις 13/8/2019 στις 5:15 ΜΜ, nyne είπε

Καλησπερα παιδια.

Μετα απο μια επιτυχη αναβαθμιση σε 100mb απο 50 που ειχα πριν,εχει ερθει η ωρα να αλλαξω τα powerline που εχω.Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να εχω ταχυτητες πανω απο 5,6 mb (εχω παλια tp link 200mbps),οποτε θα ηθελα κατι δοκιμασμενο που να μπορει να υποστηριξει τη νεα γραμμη(σε τεστ απευθειας απο το ρουτερ οι ταχυτητες ειναι μια χαρα).Ευελπιστω οτι δεν φταιει η ηλεκτρικη μου εγκατασταση και οτι φταιει το γεγονος οτι τα tplink ειναι 200mbps.Ψαχνω για πακετο των δυο με εξοδο για μπριζα.Θα προτιμουσα η τιμη τους να μην ξεπερασει τα 50ευρω και να ειναι απο καποιο μαγαζι στην Αθηνα μεσω skroutz,εκτος αν υπαρχει καποια προσφορα απο ευρωπη για κατι  καλο.

Ευχαριστω.

https://www.skroutz.gr/s/15935680/TP-LINK-TL-PA4010PKIT-v4.html

Δημοσ.

Τα 5,6 mb είναι mbit/s η mbyte/s; Τα powerline που έχεις τώρα είναι πιο γρήγορα από την γραμμή σου.. γιατί να τα αλλάξεις; Πως παίρνεις internet στο 2ο powerline? Ενσύρματα ή ασύρματα;

• Super Moderators
Δημοσ.
On 21/08/2019 at 20:16, mikevchq said:

Τα powerline που έχεις τώρα είναι πιο γρήγορα από την γραμμή σου.. γιατί να τα αλλάξεις;

Γιατί είναι στην θεωρία, όχι σε πραγματικές συνθήκες. 

Για να έχει το κεφάλι του ήσυχο καλύτερα να επιλέξει 1000+Mbps Powerlines, αλλά μέχρι 50 euro δύσκολα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...