Votritis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, vassar είπε NickoMarcko είχες κάποια εξέλιξη εσύ σχετικά με την αποστολή; Τα δικά μου παραμένουν καθηλωμενα στο Feught. Λογικά δεν έχουν μείνει εκεί απλά δεν υπάρχει ενημέρωση μετά που έφυγαν από Γερμανία και εμενα το ίδιο γράφει, πιστεύω σύντομα θα παραλάβουμε
Mr.Cornflakes Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, vassar είπε Τα δικά μου παραμένουν καθηλωμενα στο Feught. Και τα δικα μου, ακομα εκει πανω
NickoMarcko Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Votritis είπε 3 ώρες πριν, vassar είπε NickoMarcko είχες κάποια εξέλιξη εσύ σχετικά με την αποστολή; Τα δικά μου παραμένουν καθηλωμενα στο Feught. Το ίδιο ακριβώς Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από NickoMarcko
Dantε Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Διαβαστε και καμια σελιδα παραπανω.Οδικως φευγουν απο κει και κανουν καμια βδομαδα να ερθουν.
NickoMarcko Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 59 λεπτά πριν, Dantε είπε Διαβαστε και καμια σελιδα παραπανω.Οδικως φευγουν απο κει και κανουν καμια βδομαδα να ερθουν. Έχουν πολύ παραπάνω από μια βδομάδα μην μας μαλώνεις καλε
Dantε Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, NickoMarcko είπε Έχουν πολύ παραπάνω από μια βδομάδα μην μας μαλώνεις καλε Ε οπως και να χει καθυστερουν. Και μενα εφυγαν το ενα ζευγαρι 24 και το αλλο 27 απο Γερμανια. Υπομονη.Θεωρειστε το σαν ευχαριστη εκπληξη οταν ερθουν
NickoMarcko Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Dantε είπε Ε οπως και να χει καθυστερουν. Και μενα εφυγαν το ενα ζευγαρι 24 και το αλλο 27 απο Γερμανια. Υπομονη.Θεωρειστε το σαν ευχαριστη εκπληξη οταν ερθουν Ότι αργεί πάντα σε μένα δεν είναι και ευχάριστη έκπληξη.. είτε αυτό είναι φαγητό είτε είναι παραγγελία.. καμιά σχέση με "το καλό αργεί να γινει" Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από NickoMarcko
Dantε Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, NickoMarcko είπε Ότι αργεί πάντα σε μένα δεν είναι και ευχάριστη έκπληξη.. είτε αυτό είναι φαγητό είτε είναι παραγγελία.. καμιά σχέση με "το καλό αργεί να γινει" Οριστε ,ευχαριστη εκπληξη. Μολις ηρθε το ενα ζευγαρι! 1
NickoMarcko Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι Αθήνα τα γυαλιά τα δικά μου ! Μου δώσανε μόλις τωρα και άλλο αριθμό αποστολής μέσο DHL.tracking Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από NickoMarcko
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, NickoMarcko είπε Είναι Αθήνα τα γυαλιά τα δικά μου ! Μου δώσανε μόλις τωρα και άλλο αριθμό αποστολής μέσο DHL.tracking
SeNNinhA Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Οποιος δεν θελει να περιμενει και θελει tracking και courier δεν βολευεται με τις δωρεαν αποστολες. Μην γκρινιαζετε. Ας πληρωνατε επιπλεον. 1
lionheart75 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω παραγγείλει ένα ζευγάρι premium για το ποδήλατο εδώ και δύο βδομάδες τουλάχιστον. Παλιά έρχονταν γρήγορα, το πολύ σε μια βδομάδα. Πλέον οι αποστολές τους είναι απλά τραγικά αργές. Ούτε από Κίνα τόσο καθυστέρηση. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που αγοράζω γυαλιά από αυτούς (και δεν έχω και λίγα), τελεία και ---. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από lionheart75 2
christakos07 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, lionheart75 είπε Έχω παραγγείλει ένα ζευγάρι premium για το ποδήλατο εδώ και δύο βδομάδες τουλάχιστον. Παλιά έρχονταν γρήγορα, το πολύ σε μια βδομάδα. Πλέον οι αποστολές τους είναι απλά τραγικά αργές. Ούτε από Κίνα τόσο καθυστέρηση. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που αγοράζω γυαλιά από αυτούς (και δεν έχω και λίγα), τελειά και ---. Παραγγελία 16 Αυγούστου και από 27 είναι κολλημένο Γερμανία. Απαράδεκτοι, ενώ είχαμε συνηθίσει σε χρόνους 2-3 εργάσιμων. 1
lionheart75 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε Οποιος δεν θελει να περιμενει και θελει tracking και courier δεν βολευεται με τις δωρεαν αποστολες. Μην γκρινιαζετε. Ας πληρωνατε επιπλεον. Άλλαξαν την μέθοδο αποστολής τους στις απλές αποστολές. Δεν είμαστε χτεσινοί με τα hawkers και τα παραμάγαζά τους. Το ότι εσένα δεν σε χαλάει δεν σημαίνει ότι δεν χαλάει τους υπόλοιπους. Γιαυτό χαλάρωσε... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Πλέον οι αποστολές τους είναι απλά τραγικά αργές. Ούτε από Κίνα τόσο καθυστέρηση. Πως είστε σίγουροι ότι ούτε αυτά έρχονται από Κίνα? βγάζουν ένα π.χ Γερμανικό tracking number και μόλις φτάσουν τα γυαλιά Γερμανία το κολλάνε πάνω και συνεχίζει από κει κανονικά. Αν έχει tracking, αν δεν έχει και κάνει πάνω από 2 βδομάδες τότε μάλλον σίγουρα έρχονται από Κίνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα