Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Απο Γερμανια τελικα μου τα στελνουν. Οποτε υπολογιζω γυρω στις 10-15 ημερες.

Απο Γερμανια θεωρητικα θα τα εχεις αρκετα πριν τις 10 μερες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Απο Γερμανια θεωρητικα θα τα εχεις αρκετα πριν τις 10 μερες.

Παραγγέλνω αρκετά από Γερμανία και μου έχει τύχει από 5 εργάσιμες μέχρι και 30 εργάσιμες.

Το σύνηθες είναι στις 7-8 εργάσιμες όπως το λες.

Επεξ/σία από skar1983
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, skar1983 είπε

Παραγγέλνω αρκετά από Γερμανία και μου έχει τύχει από 5 εργάσιμες μέχρι και 30 εργάσιμες.

Το σύνηθες είναι στις 7-8 εργάσιμες όπως το λες.

Συνηθες απο Γερμανια ειναι 2 εβδομαδες. Και εντος Γερμανιας αργει και εντος Ελλαδας. Οτι πιο αργο εχω δοκιμασει εντος Ευρωπης.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Απο Γερμανια τελικα μου τα στελνουν. Οποτε υπολογιζω γυρω στις 10-15 ημερες.

Το ειδες να ξεκιναει απο γερμανια η επειδη δινουν tracking απο dhl το λες;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dantε είπε

Το ειδες να ξεκιναει απο γερμανια η επειδη δινουν tracking απο dhl το λες;

Δεν ξεκινησε ακομη. Λογικα απο Δευτερα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Δεν ξεκινησε ακομη. Λογικα απο Δευτερα

Παντως αν το λες επειδή ειναι tracking απο dhl,οπως ειπα και παρα πισω το στέλνουν με ταχυδρομειο στη γερμανια και απο εκει το παιρνει η dhl.θα φανει σε καμια 10αρια μερες δηλαδη. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dantε είπε

Παντως αν το λες επειδή ειναι tracking απο dhl,οπως ειπα και παρα πισω το στέλνουν με ταχυδρομειο στη γερμανια και απο εκει το παιρνει η dhl.θα φανει σε καμια 10αρια μερες δηλαδη. 

Ουτως ή αλλως δεν βιαζομαι. Οποτε αναμενουμε

Δημοσ.

Πάντως για όσους λέγανε ότι τους βγάζει 7 ευρώ μεταφορικά όταν βάζαν το κουπόνι ,επειδή και εμείς αγοράσαμε τελευταία στιγμή όταν βάζαμε 3 γυαλιά στο καλάθι και μαζί το κουπόνι δεν έδειχνε free shipping.Εν τέλει κάναμε 2 παραγγελιες , μια με 2 γυαλιά και άλλη μια με 1, και έτσι δούλεψε και το κουπόνι και η δωρεάν αποστολή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Shadow10ax είπε

Πάντως για όσους λέγανε ότι τους βγάζει 7 ευρώ μεταφορικά όταν βάζαν το κουπόνι ,επειδή και εμείς αγοράσαμε τελευταία στιγμή όταν βάζαμε 3 γυαλιά στο καλάθι και μαζί το κουπόνι δεν έδειχνε free shipping.Εν τέλει κάναμε 2 παραγγελιες , μια με 2 γυαλιά και άλλη μια με 1, και έτσι δούλεψε και το κουπόνι και η δωρεάν αποστολή.

Ναι αυτό έπαθα και εγώ δηλαδή παραγγελία με 3 ζευγάρια και έβγαζε 7€ μεταφορικά!!!Τελικά δεν παράγγειλα τίποτα!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vassar είπε

Εδώ τελικά τα παραδίδει η DHL ή η ACS όπως γράψατε παραπάνω γιατί το tracking no είναι της DHL.

Στην Γερμανια η DHL ειναι τα ΕΛΤΑ της πια. Μου εχει συμβει να παραλαβω καιμεσω ΕΛΤΑ και μεσω ACS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...