Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόκειται να βάψω λευκό σατινέ το καθιστικό . (Είναι ήδη λευκό, φρεσκάρισμα, ένα χέρι)  Ο ελαιοχρωματιστής πρότεινε το LEVIS ως το καλύτερο πλαστικό, που όμως είναι ακριβό. Διαφορετικά πάω σε χρώματα vivechrom που κοστίζουν το μισό. Επειδή από αυτά είμαι άσχετος, θα μπορούσε να μου προτείνει κάποιος την καλύτερη λύση κόστους- απόδοσης; Μιλάμε πάντα για καλό χρώμα,  απλά να μην έχει τιμή στα ύψη.

Δημοσ.

Μια παρόμοια ερώτηση για βάψιμο πόρτας. 

Συνήθως οι λευκές πόρτες μετά από καιρό κιτρινιζουν. 

Υπαρχει κάποια άλλη λύση ή καλύτερα να τις βάψω σε άλλο χρώμα? 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, adi32 είπε

Μια παρόμοια ερώτηση για βάψιμο πόρτας. 

Συνήθως οι λευκές πόρτες μετά από καιρό κιτρινιζουν. 

Υπαρχει κάποια άλλη λύση ή καλύτερα να τις βάψω σε άλλο χρώμα? 

δεν πας σε πλαστικο χρωμα για πορτα. Βαλε λάκκα νερού λευκη (ρολο , πινελο) και θα εισαι μια χαρα. Εαν εχεις δυνατοτητα για πιστολι (εξωτερικος χωρος διχως σκουπιδια) τοτε βαλε λάκκα νερού 2 συστατικών και δεν θα ξανασχοληθείς.  

1 ώρα πριν, kprimax είπε

Πρόκειται να βάψω λευκό σατινέ το καθιστικό . (Είναι ήδη λευκό, φρεσκάρισμα, ένα χέρι)  Ο ελαιοχρωματιστής πρότεινε το LEVIS ως το καλύτερο πλαστικό, που όμως είναι ακριβό. Διαφορετικά πάω σε χρώματα vivechrom που κοστίζουν το μισό. Επειδή από αυτά είμαι άσχετος, θα μπορούσε να μου προτείνει κάποιος την καλύτερη λύση κόστους- απόδοσης; Μιλάμε πάντα για καλό χρώμα,  απλά να μην έχει τιμή στα ύψη.

πάρε πλαστικό χρώμα Α' ποιότητας κάποιας γνωστής εταιρίας. Σε -γενικές γραμμές- η πρώτη ποιότητα σε όλες τις μεγάλες εταιρίες είναι ίδια. Γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να δώσεις περισσότερα χρήματα για σατινέ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...