Προς το περιεχόμενο

Laptop αγορά νέου!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο λάπτοπ για την δουλειά μου. Λόγω και απαλλαγής από ΦΠΑ δεν θέλω να ξοδέψω παραπάνω από 400 ευρώ (άντε να φτάσω στα 450 αν βρώ κάτι που θα κάνει τρομερή διαφορά). Από μια πρόχειρη ματιά που έριξα κατέλειξα σε αυτό εδώ HP Laptop . Το προηγούμενό μου λάπτοπ είναι acer 5739g και έχει κλέισει 10ετια. Μου έπασε ο κύλινδρος που ανοίγει η οθόνη αλλά είπα αντί να τον επισκευάσω να πάρω καινούριο μιας και τον τελευταίο καιρό δεν ήταν και τόσο λειτουργικός.

Η βασική μου εργασία στο laptop είναι word, internet (κυριως youtube), μουσική, καμια επεξεργασία video. Δεν θα είχα θέμα όμως αν μπορούσα να φόρτωνα και κανένα stategy game όπως το Rome II Total War. (είδα βέβαια ότι η κάρτα γραφικών του συγκεκριμένου μπορεί να σηκώσει και το gta v με fps γύρω στα 24)

Ερωτήσεις:

Είναι η HP αξιόλογη εταιρεία;
Είναι τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου laptop ικανοποιητικά για την δουλειά μου (το παλιο μου με ssd ανοίγει σε 10 δευτερα και κλείνει ακαριαία θέλω κάτι ανάλογο).
Μπορώ να μεγαλώσω μελλοντικά την ραμ ή τα 8gb είναι ικανοποιητικα;

Σαν ποιότητα κατασκευής η HP προσφέρει καλή αίσθηση;

Σε αυτά τα λεφτά μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο;

Όταν λέει πως ο επεξεργαστής μπορεί να φτάσει μεχρι 3.90ghz τί ακριβώς εννοεί και πως γίνεται;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...