Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε

Υπερκορεσμένες είπα, όχι προβληματικές 

Επειδή το είπες, δεν σημαίνει ότι είναι και έτσι. Τα Samsung έχουν 4 προφίλ. Το ένα από αυτά, που είναι και default, είναι το υπερκορεσμένο που λες. Τα άλλα όχι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, JcD είπε

Η Apple γλενταει την εταιρία από την οποία αγοράζει οθόνες! Εν το μεταξύ η εταιρία που πουλάει τις οθόνες πιέζει την Apple να πάρει κι άλλες, αλλά η Apple την γλενταει.

4 σελίδες μετά και αφότου σας είπα ότι είχα στην κατοχή  μου όλα τα παραπάνω τηλέφωνα, πράγμα που εύκολα διαπιστώνει κανείς αν δει τις αξιολογήσεις μου στις αγγελίες, συνεχίζετε να γράφεται για huawei. Ούτε στις τιμές των xiaomi δεν έπρεπε να πουλάει τις συσκευές της!

Οταν καταφέρνει και έχει με τις οθόνες της καλύτερη χρωματική απόδοση πως το χαρακτηρίζεις αυτό? Τι σχέση έχουν οι αξιολογήσεις σου με την απόδοση της Huawei στο dxomark? Όσο για τις οθόνες της Samsung μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι καλύτερες από τον ανταγωνισμό σε ποιότητα αλλά με τις επενδύσεις που κάνει η boe πολύ σύντομα θα αλλάξει αυτό. 

59 λεπτά πριν, kirileman είπε

Επειδή το είπες, δεν σημαίνει ότι είναι και έτσι. Τα Samsung έχουν 4 προφίλ. Το ένα από αυτά, που είναι και default, είναι το υπερκορεσμένο που λες. Τα άλλα όχι.

Το δικό μου θα είναι ελαττωματικό γιατί έχει μόνο δύο. Το ένα πιο υπερκορεσμενο από το άλλο. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε

Οταν καταφέρνει και έχει με τις οθόνες της καλύτερη χρωματική απόδοση πως το χαρακτηρίζεις αυτό? Τι σχέση έχουν οι αξιολογήσεις σου με την απόδοση της Huawei στο dxomark? Όσο για τις οθόνες της Samsung μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι καλύτερες από τον ανταγωνισμό σε ποιότητα αλλά με τις επενδύσεις που κάνει η boe πολύ σύντομα θα αλλάξει αυτό. 

Το δικό μου θα είναι ελαττωματικό γιατί έχει μόνο δύο. Το ένα πιο υπερκορεσμενο από το άλλο. 

Screenshot αν έχεις την καλοσύνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Deadpool 1 είπε

Ψάξε s10 plus. Εσύ ποιο έχεις με τις 4 επιλογές το s7? 

Note9. Στη σειρά 10 βλέπω ότι τα έκαναν 2, το 1 έχει υπερκορεσμένα χρώματα, το άλλο όχι.

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε

Δλδ έχω εγώ ένα μαγαζί που πουλάει ένα προϊόν που σε ενδιαφέρει, είναι δίπλα μου αλλά δύο μαγαζιά που πουλάνε παρόμοια προϊόντα, σε έχω πείσει ότι το δικό μου προϊόν είναι το καλύτερο και ψωνίζεις από εμένα... μάντεψε ποιος γλενταει ποιον! Τα δε περί χρωματικής απόδοσης και επιδόσεων καμερών κλπ αλλάζουν από μοντέλο σε μοντέλο, μια είναι πάνω ή μια εταιρία μια είναι η άλλη. Οι δε αξιολογήσεις μου έχουν να κάνουν με το θέμα τόσο όσο και οι δικές σου αναρτήσεις.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, JcD είπε

Η Apple γλενταει την εταιρία από την οποία αγοράζει οθόνες! Εν το μεταξύ η εταιρία που πουλάει τις οθόνες πιέζει την Apple να πάρει κι άλλες, αλλά η Apple την γλενταει.

4 σελίδες μετά και αφότου σας είπα ότι είχα στην κατοχή  μου όλα τα παραπάνω τηλέφωνα, πράγμα που εύκολα διαπιστώνει κανείς αν δει τις αξιολογήσεις μου στις αγγελίες, συνεχίζετε να γράφεται για huawei. Ούτε στις τιμές των xiaomi δεν έπρεπε να πουλάει τις συσκευές της!

Να ξαναγραψω τα προβληματα που ειχα με το s7; Η μηπως να αγοραζα το επομενο "ποιοτικο" μοντελο της samsung σαν ζωο;

• Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Να ξαναγραψω τα προβληματα που ειχα με το s7; Η μηπως να αγοραζα το επομενο "ποιοτικο" μοντελο της samsung σαν ζωο;

Όχι προσβλητικους χαρακτηρισμους φίλε μου, δεν είναι ζώα όσοι προτιμούν τη μία ή την άλλη μάρκα, κι εγώ είχα θέματα με s9+ συνολικά όμως η εμπειρία μου μέχρι στιγμής είναι καλύτερη με σαμυ αποτι με οποιαδήποτε άλλη μάρκα από αυτές που δοκίμασα. Τώρα για παράδειγμα είμαι με Sony... κολλάει, σήμα δεν έχει, θερμαίνεται, δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου! Αποκλείεται να ξανά πάρω Sony στο μέλλον?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JcD είπε

Δλδ έχω εγώ ένα μαγαζί που πουλάει ένα προϊόν που σε ενδιαφέρει, είναι δίπλα μου αλλά δύο μαγαζιά που πουλάνε παρόμοια προϊόντα, σε έχω πείσει ότι το δικό μου προϊόν είναι το καλύτερο και ψωνίζεις από εμένα... μάντεψε ποιος γλενταει ποιον! Τα δε περί χρωματικής απόδοσης και επιδόσεων καμερών κλπ αλλάζουν από μοντέλο σε μοντέλο, μια είναι πάνω ή μια εταιρία μια είναι η άλλη. Οι δε αξιολογήσεις μου έχουν να κάνουν με το θέμα τόσο όσο και οι δικές σου αναρτήσεις.

Τώρα που θα πάει η Apple σε boe πάει το μαγαζακι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JcD είπε

Όχι προσβλητικους χαρακτηρισμους φίλε μου, δεν είναι ζώα όσοι προτιμούν τη μία ή την άλλη μάρκα, κι εγώ είχα θέματα με s9+ συνολικά όμως η εμπειρία μου μέχρι στιγμής είναι καλύτερη με σαμυ αποτι με οποιαδήποτε άλλη μάρκα από αυτές που δοκίμασα. Τώρα για παράδειγμα είμαι με Sony... κολλάει, σήμα δεν έχει, θερμαίνεται, δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου! Αποκλείεται να ξανά πάρω Sony στο μέλλον?

Εννοουσα για τον ευατο μου προφανως γιατι ξερω αλλους με s7 που δεν ειχαν προβλημα... Ποιο sony αν επιτρεπεται; Γιατι το σκεφτομαι για το xperia 1... 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Εννοουσα για τον ευατο μου προφανως γιατι ξερω αλλους με s7 που δεν ειχαν προβλημα... Ποιο sony αν επιτρεπεται; Γιατι το σκεφτομαι για το xperia 1... 

Xz1.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Το χω και γω απο το 2017 σαν 2ο πλεον... Δεν εχω κανενα θεμα προς το παρον... 

Όπα το compact έχω εγώ, δεν το έγραψε για κάποιο λόγο. 550 ευρώ έκανε τρομάρα του! Προφανώς το μικρό έχει θέματα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JcD είπε

Όπα το compact έχω εγώ, δεν το έγραψε για κάποιο λόγο. 550 ευρώ έκανε τρομάρα του! Προφανώς το μικρό έχει θέματα.

Ναι η αληθεια ειναι πως το compact ζεσταινεται αρκετα παραπανω, χανει καπου καπου το σημα του και για καποιο λογο η καμερα του (η πισω) ειναι ενα τσακ χειροτερη απο του κανονικου xz1... Ηταν ποιο ακριβο απο το xz1 που αγορασα σε black friday 399, οποτε το αγορασα μεταχειρισμενο... Αλλα... εχει το καλυτερο μεγεθος για χρηση με το ενα χερι... Βολευει απιστευτα, ενω ταυτοχρονα η μπαταρια του... βραχος... Battery health μετα απο 2 χρονια με gaming και emulators και λιωσιμο 97%... Το μεγαλο xz1 παντως δεν το χρησιμοποιω πλεον αρκετα αν και καλυτερο απο το compact λογω του p20 pro...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/8/2019 στις 2:43 ΜΜ, Soulson είπε

Καλά ηρεμήστε λίγο με τα p30 γιατί και σε αυτά τους πόντους τους παίρνουν από το zoom που στην ουσία είναι gimmick. Εκτός αν είστε τίποτα φαντάροι σε καμία βραχονησίδα και θελετε να δείτε τους Τούρκους. Δεν έχει να κάνει με το καλή φωτογραφία αυτό. Τέλος για  φωτογραφια περνάς ένα gcam στο Note και μετά τα Huawei σε βλέπουν όντως με το zoom. Οπότε τσάμπα κόπος να σκοτώνεστε για το θέμα φοτο. Στα άλλα είναι κ πάλι ανώτερο το Note. Και κυρίως στα λεφτά που έχει πάει η Huawei. Ποια η Huματα στην Ελλάδα πριν 2 χρόνια θα την είχατε για τα σκουπίδια στο μυαλό σας. Μην γίνεστε θύματα του μάρκετινγκ λοιπόν. Τουλάχιστον η samsung έχει και χρόνια ιστορία σαν brand name. Όπως και η apple φυσικά. Έχουν και αυτό στο κοστολόγιο του καταναλωτή. Με τη Huawei μερικοί τι σκέφτεστε αλήθεια...

Το μονο που εχει καλύτερο ενα samsung ειναι οθόνη. Τιποτα αλλο. Για να βαλεις gcam Θελει rout. Απο μπαταρία τι κάνουν; Λιγο παραπάνω απο μέρα. 
Όσο για την βαθμολογία του zoom, σε βγάζουν άκυρο τα αποτελέσματα μπρο

aa.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...