Soulson Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, b-boy_steve είπε Ειναι η εφαρμογη που χρησιμοποιει η google και αν την βαλεις σε s9 plus λογικα το κανει να χει καμερα καλυτερη απο οτιδηποτε. Σωστα μαντεψα; Είναι η εφαρμογή των pixel. Των κινητών με την καλύτερη απόδοση φωτογραφίας. Στα κινητά μετράει το post processing για μια καλή φωτογραφία. Ε η google camera είναι η καλύτερη στο post processing. Σε οποίο λοιπόν κινητό που δεν έχει σαπιο-kirin και συνεργάζεται και μπει εκμεταλλεύεται όλα τα προνόμια της κάμερας. Αυτό. Οπότε όταν τραβάς εσύ και νομίζεις ότι έχεις την καλύτερη κάμερα τραβάω εγώ με το gcam που μπορω να το έχω. Ε και δεν έχει πια καλύτερη φοτο. Στο έκανα λιανά για να το καταλάβεις 1
b-boy_steve Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Deadpool 1 είπε Όχι αν ήθελα gcam θα έπαιρνα pixel Μα τι λες; Το s9 plus με gcam εχει καλυτερη καμερα απο pixel... Σιγα μην αγοραζε την κινεζια το pixel... 1 1
Soulson Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Και το s9 plus μια χαρα κινητο ειναι αλλα επισης δεν μπορω να διαβαζω αυτα που γραφει... Δυστυχως δεν τυχαινει να χω το s9 plus να του εβγαζα μερικα samples με gcam διπλα στο p20 pro να του δωσω να καταλαβει ποιο εχει καλυτερη καμερα... Θα στο κάνω εγώ να δεις μόλις βρεθώ με το άτομο που έχει να καταλάβεις εσύ.
Deadpool 1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Και το s9 plus μια χαρα κινητο ειναι αλλα επισης δεν μπορω να διαβαζω αυτα που γραφει... Δυστυχως δεν τυχαινει να χω το s9 plus να του εβγαζα μερικα samples με gcam διπλα στο p20 pro να του δωσω να καταλαβει ποιο εχει καλυτερη καμερα... Το είχα αλλά χάνει πολύ σε κάμερα και το έδωσα για p20 pro. 1
b-boy_steve Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Soulson είπε Είναι η εφαρμογή των pixel. Των κινητών με την καλύτερη απόδοση φωτογραφίας. Στα κινητά μετράει το post processing για μια καλή φωτογραφία. Ε η google camera είναι η καλύτερη στο post processing. Σε οποίο λοιπόν κινητό που δεν έχει σαπιο-kirin και συνεργάζεται και μπει εκμεταλλεύεται όλα τα προνόμια της κάμερας. Αυτό. Οπότε όταν τραβάς εσύ και νομίζεις ότι έχεις την καλύτερη κάμερα τραβάω εγώ με το gcam που μπορω να το έχω. Ε και δεν έχει πια καλύτερη φοτο. Στο έκανα λιανά για να το καταλάβεις Νομιζεις πως το gcam κανει θαυματα ε; Ισος να χεις καλυτερες φωτος ιδιαιτερα το βραδυ αλλα μεχρι εκει... Σε μερικες μαλιστα φωτογραφιες βγαζεις καλυτερα με την μαμα εφαρμογη...
Soulson Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, b-boy_steve είπε Μα τι λες; Το s9 plus με gcam εχει καλυτερη καμερα απο pixel... Σιγα μην αγοραζε την κινεζια το pixel... Ρε bro η βλακεία έχει και όρια. Το pixel είναι κινητάρα σε σχέση με την ποιότητα από τα Χαβάη. Τι μου λες ? Απλά υστερεί σε άλλα θέματα. Design οθόνες κλπ. Γι αυτο σου μιλάω για overall τι αξίζει.
Deadpool 1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Μα τι λες; Το s9 plus με gcam εχει καλυτερη καμερα απο pixel... Σιγα μην αγοραζε την κινεζια το pixel... Τζάμπα ασχολείσαι με φαν μποις γιατί δεν βρίσκεις άκρη. Μόνο σαχλαμάρες διαβάζεις
Soulson Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Το είχα αλλά χάνει πολύ σε κάμερα και το έδωσα για p20 pro. Ε εντάξει λογικό άμα είσαι noob και δεν έχεις ιδέα να περάσεις gcam. Παίρνεις κινέζο..
b-boy_steve Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Deadpool 1 είπε Τζάμπα ασχολείσαι με φαν μποις γιατί δεν βρίσκεις άκρη. Μόνο σαχλαμάρες διαβάζεις Το κανω μονο και μονο γιατι εχει πλακα, γιατι δεν δουλευω αυριο και δεν εχω κατι αλλο να κανω...
Soulson Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Deadpool 1 είπε Τζάμπα ασχολείσαι με φαν μποις γιατί δεν βρίσκεις άκρη. Μόνο σαχλαμάρες διαβάζεις Δεν είμαι fanboy. Είμαι hater των Huawei fanboys. Είστε οι χειρότεροι όλων γιατί δεν έχετε και γνώσεις. Ακούτε megapixels και νομίζετε ότι τραβάτε με καμία Canon 6 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Νομιζεις πως το gcam κανει θαυματα ε; Ισος να χεις καλυτερες φωτος ιδιαιτερα το βραδυ αλλα μεχρι εκει... Σε μερικες μαλιστα φωτογραφιες βγαζεις καλυτερα με την μαμα εφαρμογη... Ε απλά δεν έχεις ιδέα και δεν έχεις δει ποτέ τι σημαίνει Gcam. Εδώ σκοτώνονται όλοι για να βγάζουν τα ports για τις συσκευές όλες παγκοσμίως. 1
b-boy_steve Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Soulson είπε Δεν είμαι fanboy. Είμαι hater των Huawei fanboys. Είστε οι χειρότεροι όλων γιατί δεν έχετε και γνώσεις. Ακούτε megapixels και νομίζετε ότι τραβάτε με καμία Canon Και μονο που εισαι hater καποιας εταιριας δειχνει τι εισαι... Και γω θα μπορουσα να κραξω την samsung με τοσα προβληματα που ειχα με το s7 (σερνοταν σε σχεση με κινητο αλλης εταιριας με τον ιδιο επεξεργαστη, η οθονη ειχε γινει αντικατασταση 2 φορες λογω καμενων pixel και πολλα αλλα μεσα σε 1 χρονο). Οποτε δεν ξερω γιατι νομιζεις πως τα samsung ειναι καλυτερης ποιοτητας απο τα huawei... Καποτε ημουν και γω σαν εσενα για τα κινεζικα μεχρι που πηρα το p20 pro... 7 λεπτά πριν, Soulson είπε Δεν είμαι fanboy. Είμαι hater των Huawei fanboys. Είστε οι χειρότεροι όλων γιατί δεν έχετε και γνώσεις. Ακούτε megapixels και νομίζετε ότι τραβάτε με καμία Canon Ε απλά δεν έχεις ιδέα και δεν έχεις δει ποτέ τι σημαίνει Gcam. Εδώ σκοτώνονται όλοι για να βγάζουν τα ports για τις συσκευές όλες παγκοσμίως. Ηρεμησε.... 1
Soulson Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, b-boy_steve είπε Και μονο που εισαι hater καποιας εταιριας δειχνει τι εισαι... Και γω θα μπορουσα να κραξω την samsung με τοσα προβληματα που ειχα με το s7 (σερνοταν σε σχεση με κινητο αλλης εταιριας με τον ιδιο επεξεργαστη, η οθονη ειχε γινει αντικατασταση 2 φορες λογω καμενων pixel και πολλα αλλα μεσα σε 1 χρονο). Οποτε δεν ξερω γιατι νομιζεις πως τα samsung ειναι καλυτερης ποιοτητας απο τα huawei... Καποτε ημουν και γω σαν εσενα για τα κινεζικα μεχρι που πηρα το p20 pro... Ηρεμησε.... Δεν είμαι hater τις εταιρείας! Είμαι των προβάτων.! Αυτό είπα εξαρχής! Το s7 plus της κοπέλας μου πάντως ακόμα πετάει!
b-boy_steve Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Soulson είπε Δεν είμαι hater τις εταιρείας! Είμαι των προβάτων.! Αυτό είπα εξαρχής! Το s7 plus της κοπέλας μου πάντως ακόμα πετάει! Ηρεμησε... 1 2
takismpounas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, HriStakos είπε Εντάξη κάπως πρέπει να παραπλανηθεί το popolo να πάει να αγοράσει....πάντως το είδα σε μεγάλο πολυκατάστημα την Παρασκευή τετράγωνη υπερτιμημένη γκουμούτσα το μόνο που μου έκανε εντύπωση καλή ήταν τα χρώματα της οθόνης αλλά και απο την άλλη μεριά η μαύρη τρύπα που πετάγεται απο το πουθενά σου χαλάει όλη την αισθητική. Σε λίγο έρχονται και τα Mate 30 pro & iphone 11 οπότε καπου μέσα στο 2020 θα πάει και το Note 10+ εκεί που του αξίζει λίγο πάνω απο τον πάτο πιο άσχετος και εμπαθής πεθαινεις!
JcD Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε ποιος λέει ότι είναι Υπερκορεσμένες? Ο κόσμος το χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι. Δες κανένα κινητό με φυσιολογική οθόνη για να καταλάβεις τη διαφορά. Ας μάθουν πρώτα να καλιμπραρουν σωστά την οθόνη και τα ξαναλέμε. Εδώ τους γλενταει η Apple που βάζει της οθόνες τους Η Apple γλενταει την εταιρία από την οποία αγοράζει οθόνες! Εν το μεταξύ η εταιρία που πουλάει τις οθόνες πιέζει την Apple να πάρει κι άλλες, αλλά η Apple την γλενταει. 4 σελίδες μετά και αφότου σας είπα ότι είχα στην κατοχή μου όλα τα παραπάνω τηλέφωνα, πράγμα που εύκολα διαπιστώνει κανείς αν δει τις αξιολογήσεις μου στις αγγελίες, συνεχίζετε να γράφεται για huawei. Ούτε στις τιμές των xiaomi δεν έπρεπε να πουλάει τις συσκευές της! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα