Deadpool 1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, Soulson είπε Καλά φίλε μου αλήθεια εσύ πρέπει να είσαι σε κάνα Ελληνικό forum και να διαβάζεις ότι λέει ο καθένας και να βγάζεις άποψη... Ξύπνα μιλάω για gcam!!! Διαβασε κανένα σοβαρό site για να δεις ότι η Apple στα xs max καλιμπραρε καλύτερα την οθόνη της Samsung σε σχέση με το Note 9 και μετά μιλάς για Ελληνικά φορουμ
b-boy_steve Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Soulson είπε Απλά ή είσαι 15 χρονών. Η κράτησες κινητό πριν 2 χρόνια και το προηγούμενο ήταν Vodafone . Μόνο έτσι εξηγούνται οι σχολιασμοί σου. Ειμαι 8 χρονων και εχω ενα φιλο που μου αγοραζει μονο κινητα χαβαι και μου τα δινει!!! (Απο την στιγμη που τρολαρεις δεν θα σου μιλησω σοβαρα προφανως...)
Soulson Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, b-boy_steve είπε Πωπωπωπω η gcam εκανα την καμερα καλυτερη απολα τα χαβαι!!! Ακριβώς είναι καλύτερη από όλα τα Χαβάη 5-0 Μόλις τώρα, b-boy_steve είπε Ειμαι 8 χρονων και εχω ενα φιλο που μου αγοραζει μονο κινητα χαβαι και μου τα δινει!!! (Απο την στιγμη που τρολαρεις δεν θα σου μιλησω σοβαρα προφανως...) Ότι μου έχει απαντήσει είναι ότι βρήκες τυχαία αν το έχεις καταλάβει. Ούτε ποιους youtubers να κοιτάς δεν ξέρεις. τι να σου κανω εγώ θα σε βγάλω από το λήθαργο;
b-boy_steve Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Soulson είπε Ακριβώς είναι καλύτερη από όλα τα Χαβάη 5-0 Ειλικρινα προσπαθω να βρω στο youtube καποιο βιντεο που να δειχνει πως το s9 plus^2 εχει καλυτερη καμερα απο το p20 pro και δεν μπορω... Μπορεις να με βοηθησεις;
Deadpool 1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Soulson είπε Μα δεν έχει στέρεο η Huawei πραγματικό. Όπως επίσης και Dolby Atmos. Τι προσπαθείς να μου πεις; Δες πρώτα καμία συσκευή όπως το honor note 10, mate 20x,mate 20 pro και μετά έλα να μου πεις αν έχει στέρεο ήχο πραγματικό και Dolby atmos. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από Deadpool 1 1
Soulson Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Διαβασε κανένα σοβαρό site για να δεις ότι η Apple στα xs max καλιμπραρε καλύτερα την οθόνη της Samsung σε σχέση με το Note 9 και μετά μιλάς για Ελληνικά φορουμ Αυτό που μου λες δεν λέει ποια ήταν η καλύτερη οθόνη! 7 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Ειλικρινα προσπαθω να βρω στο youtube καποιο βιντεο που να δειχνει πως το s9 plus^2 εχει καλυτερη καμερα απο το p20 pro και δεν μπορω... Μπορεις να με βοηθησεις; Α δεν παίρνεις μπρος ευκολα. Αυτά τα βλέπεις δίπλα δίπλα. Το μπακατελι σου δεν παίρνει έτσι το gcam. Όλα όσα βλέπεις και υπάρχουν είναι οι stock κάμερα σε σύγκριση. 6 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Δες πρώτα καμία συσκευή όπως το honor note 10, mate 20x,mate 20 pro και μετά έλα να μου πεις αν έχει στέρεο ήχο πραγματικό και Dolby atmos. Βλέπω κάθε μέρα και συγκρίνω και μιλάμε για το p20 pro. Το mate είναι μεταγενέστερο. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από Soulson
Deadpool 1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Soulson είπε Αυτό που μου λες δεν λέει ποια ήταν η καλύτερη οθόνη! Καλύτερη οθόνη είναι αυτή που αποδίδει σωστά τα χρώματα και όχι το s9 plus 8 λεπτά πριν, Soulson είπε Βλέπω κάθε μέρα και συγκρίνω Εάν έβλεπες δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από Deadpool 1 1
Soulson Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε Καλύτερη οθόνη είναι αυτή που αποδίδει σωστά τα χρώματα και όχι το s9 plus Καλά κοιμήσου εσύ και πάρε τον κινέζο τώρα που έτσι κι αλλιώς δεν τη φτάνει ποτέ!
b-boy_steve Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, Soulson είπε Αυτό που μου λες δεν λέει ποια ήταν η καλύτερη οθόνη! Α δεν παίρνεις μπρος ευκολα. Αυτά τα βλέπεις δίπλα δίπλα. Το μπακατελι σου δεν παίρνει έτσι το gcam. Όλα όσα βλέπεις και υπάρχουν είναι οι stock κάμερα σε σύγκριση. Βλέπω κάθε μέρα και συγκρίνω Μα δεν χρειαζομαι καν gcam... Ασε τα διπλα διπλα και τις ιστοριες... Χωρις αποδειχτικα εχεις και λες τοση ωρα τα δικα σου;;; Χμμμ... Μηπως ο φιλος σου ειχε το p20 lite;;; Μονο αυτο μπορει να κερδισει σε καμερα...
Soulson Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, b-boy_steve είπε Μα δεν χρειαζομαι καν gcam... Ασε τα διπλα διπλα και τις ιστοριες... Χωρις αποδειχτικα εχεις και λες τοση ωρα τα δικα σου;;; Χμμμ... Μηπως ο φιλος σου ειχε το p20 lite;;; Μονο αυτο μπορει να κερδισει σε καμερα... Ρε αδερφούλη τι δεν καταλαβαίνεις. Ξέρεις τι είναι το gcam?
Deadpool 1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Soulson είπε Καλά κοιμήσου εσύ και πάρε τον κινέζο τώρα που έτσι κι αλλιώς δεν τη φτάνει ποτέ! S10+ απλά δεν μπορώ να διαβάζω αυτά που γράφεις. 1
b-boy_steve Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Soulson είπε Ρε αδερφούλη τι δεν καταλαβαίνεις. Ξέρεις τι είναι το gcam? Ειναι η εφαρμογη που χρησιμοποιει η google και αν την βαλεις σε s9 plus λογικα το κανει να χει καμερα καλυτερη απο οτιδηποτε. Σωστα μαντεψα;
Soulson Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Deadpool 1 είπε S10+ απλά δεν μπορώ να διαβάζω αυτά που γράφεις. Ωραία λοιπόν εχεις βάλει gcam στο s10+?
b-boy_steve Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε S10+ απλά δεν μπορώ να διαβάζω αυτά που γράφεις. Και το s9 plus μια χαρα κινητο ειναι αλλα επισης δεν μπορω να διαβαζω αυτα που γραφει... Δυστυχως δεν τυχαινει να χω το s9 plus να του εβγαζα μερικα samples με gcam διπλα στο p20 pro να του δωσω να καταλαβει ποιο εχει καλυτερη καμερα...
Deadpool 1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, Soulson είπε Ωραία λοιπόν εχεις βάλει gcam στο s10+? Όχι αν ήθελα gcam θα έπαιρνα pixel 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα