Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Soulson είπε

Α τώρα θα μας βγάλετε και τις καλύτερες οθόνες σε όλο τον κλάδο προβληματικές! Εντάξει... 😂😂😑

Α θυμηθηκες τις προβληματικες των mate 20 και οχι τις superr douuuper μπαταριες των samsung στα υπερποιοτικα note που δεν σκαει καμια ποτε!!! 

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Soulson είπε

Α τώρα θα μας βγάλετε και τις καλύτερες οθόνες σε όλο τον κλάδο προβληματικές! Εντάξει... 😂😂😑

Υπερκορεσμένες είπα, όχι προβληματικές 

Επεξ/σία από Deadpool 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Αμαν! Πολυ βλακες σαν εμενα υπαρχουν! Μα τι χαζος... Επρεπε να παρω το superr duuuper s9 plus να βαλω ggcam και να μην τρωω στα μουτρα τα κινεζικα...

Και επειδή το διάλεξε ένας youtuber και σχετικά όχι γνωστός τι σημαίνει; Θα μας κάψετε εδώ μέσα....

2 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Υπερκορεσμένες είπα, όχι προβληματικές 

Ποιος το λέει αυτό λεβέντη μου?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Deadpool 1 είπε

Υπερκορεσμένες είπα, όχι προβληματικες

Οχι... Samsung μονο, εχει τις καλυτερες οθονες!!! Τα αλλα δεν εχουν καλες... Εδω ειχε εναν φιλο που ειχε ενα φιλο που ειχε το p30 pro και το δικο του supeer duupeeer s9 super plus ηταν καλυτερο σε ολα!!! Του ζηταγε το s9 pluuuuus να βγαλει φωτογραφια γιατι με το δικο του ηταν χαλια!!! Εχω κλαψει :D

3 λεπτά πριν, Soulson είπε

Και επειδή το διάλεξε ένας youtuber και σχετικά όχι γνωστός τι σημαίνει; Θα μας κάψετε εδώ μέσα....

Ενας μονο το διαλεξε ναι... Κανεις αλλος... :P 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Α θυμηθηκες τις προβληματικες των mate 20 και οχι τις superr douuuper μπαταριες των samsung στα υπερποιοτικα note που δεν σκαει καμια ποτε!!! 

Ποιος σου είπε ότι δεν έκραξα τη Samsung γι'αυτό. Αλλά και πάλι το διαχειρίστηκε αξιοπρεπώς. Εγώ τότε πήρα iPhone ξανά αναγκαστικά. Αλλά μην μου λέτε για τον κινέζο να τον πληρώσω χρυσό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Soulson είπε

ποιος λέει ότι είναι Υπερκορεσμένες? Ο κόσμος το χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι. Δες κανένα κινητό με φυσιολογική οθόνη για να καταλάβεις τη διαφορά. Ας μάθουν πρώτα να καλιμπραρουν σωστά την οθόνη και τα ξαναλέμε. Εδώ τους γλενταει η Apple που βάζει της οθόνες τους

Επεξ/σία από Deadpool 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Soulson είπε

Ποιος σου είπε ότι δεν έκραξα τη Samsung γι'αυτό. Αλλά και πάλι το διαχειρίστηκε αξιοπρεπώς. Εγώ τότε πήρα iPhone ξανά αναγκαστικά. Αλλά μην μου λέτε για τον κινέζο να τον πληρώσω χρυσό...

Iphone μονο τοτε! Ποια samsung??? :P Το iphone σου λογικα εβγαζε και καλυτερες φωτογραφιες απο το mate 30 pro να φανταστω;;; :P :P :P 😢 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Soulson είπε

Καμαρώσε κάμερα 

https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s9-plus-review-premium-specs-top-end-performance-2/

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

ποιος λέει ότι είναι Υπερκορεσμένες? Ο κόσμος το χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι. Δες κανένα κινητό με φυσιολογική οθόνη για να καταλάβεις τη διαφορά. Ας μάθουν πρώτα να καλιμπραρουν σωστά την οθόνη και τα ξαναλέμε. Εδώ τους γλενταει η Apple που βάζει της οθόνες τους

Καλά φίλε μου αλήθεια εσύ πρέπει να είσαι σε κάνα Ελληνικό forum και να διαβάζεις ότι λέει ο καθένας και να βγάζεις άποψη...

Ξύπνα μιλάω για gcam!!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Deadpool 1 είπε

Αυτα τα dxomark ειναι του σατανα που ολο λενε ψεματα και κοροιδευουν τον κοσμακι! :P Με ggcum το super s9 duper plus εχει καλυτερη καμερα απο το p30 pro ενος φιλου του φιλου του! :D :D :P :P 

• Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Iphone μονο τοτε! Ποια samsung??? :P Το iphone σου λογικα εβγαζε και καλυτερες φωτογραφιες απο το mate 30 pro να φανταστω;;; :P :P :P 😢 

Τότε η Huawei έφτιαχνε μόνο router... Α και κάνα κινέζικο φακό από αυτά που πουλούν οι μαύροι.. 😂😂😂

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Soulson είπε

Καλά φίλε μου αλήθεια εσύ πρέπει να είσαι σε κάνα Ελληνικό forum και να διαβάζεις ότι λέει ο καθένας και να βγάζεις άποψη...

Ξύπνα μιλάω για gcam!!!

Μας μιλάς για ποιότητα η για gcam? 

Μόλις τώρα, Soulson είπε

Τότε η Huawei έφτιαχνε μόνο router... Α και κάνα κινέζικο φακό από αυτά που πουλούν οι μαύροι.. 😂😂😂

Loudspeaker

It took a while, but we're finally there - the Samsung Galaxy S9 and S9+ have stereo speakers. They've done it the Huawei way - the bottom-firing driver covers the low end of the spectrum and one of the channels in the stereo pair, while the earpiece is responsible for the other channel's mids and highs.

Γιαυτό την αντιγράφει η ποιοτική εταιρεία σου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, b-boy_steve είπε

Αυτα τα dxomark ειναι του σατανα που ολο λενε ψεματα και κοροιδευουν τον κοσμακι! :P Με ggcum το super s9 duper plus εχει καλυτερη καμερα απο το p30 pro ενος φιλου του φιλου του! :D :D :P :P 

Απλά ή είσαι 15 χρονών. Η κράτησες κινητό πριν 2 χρόνια και το προηγούμενο ήταν Vodafone . Μόνο έτσι εξηγούνται οι σχολιασμοί σου. 

Δημοσ.

Μας μιλάς για ποιότητα η για gcam? 

Loudspeaker

It took a while, but we're finally there - the Samsung Galaxy S9 and S9+ have stereo speakers. They've done it the Huawei way - the bottom-firing driver covers the low end of the spectrum and one of the channels in the stereo pair, while the earpiece is responsible for the other channel's mids and highs.

Γιαυτό την αντιγράφει η ποιοτική εταιρεία σου

Μα δεν έχει στέρεο η Huawei πραγματικό. Όπως επίσης και Dolby Atmos. Τι προσπαθείς να μου πεις;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...