Soulson Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Πολυ σωστος!!! Απλα μερικοι νομιζουν πως η huawei ειναι κατωτερη απο τις υπολοιπες... Γ αυτο αναφερθηκα μονο στο ποιο σημαντικο που εχει προσφερει η huawei. Στα λεφτά που ζητάει η Huawei Ναι είναι κατώτερη! Απλά όσοι κραζεται τα Samsung δεν είχατε ποτέ ναυαρχίδα αλλά τα φτωχομοντέλα και κρίνετε και επίσης μαλλον έχετε να πιάσετε κινητό της εταιρείας από το s3. Apo s8 και πέρα all in one είναι τα καλύτερα. Εννοώντας από τις καλύτερες κάμερες ,βίντεο ,οθόνες και αναλύσεις οθονης, ήχο ,αδιαβροχοποιηση , πενακια στα Note επεξεργαστές ακόμα και oi exynos καλύτεροι από ψευτο- kirin. Εστιαζετε σε ένα καλό στη huawei και τελος. Την καμερα που πια δν ξεφεύγει και αν βάλεις gcam ξεφεύγει το Samsung. Επίσης με πιο μεγάλη ασφάλεια κ χωρίς διαφημησεις στα κινητά...! Οπότε αγοράστε 1 καλό λοιπόν αντί για κάτι over all. Μιλάω για την μεριά του android. Γιατί από την άλλη υπάρχουν και τα iPhone. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από Soulson 3
desosav Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, telis είπε Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που δεν δίνω σημασία σε τέτοια άρθρα. Διότι είναι ασύμφορο να έχει η οποία εταιρεία διαφορετικό setup στη κάμερα του ίδιου μοντέλου. Δηλαδή τι αλλάζει; ο φακός ή το software? Η μοναδική διαφορά είναι το modem για να έχει 5g. Αλλά οι τύποι βάζουν το πιο ακριβό μοντέλο της σειράς ότι είναι και το καλύτερο. Κοροϊδία.... Ισως το software να ειναι "προγραμματισμενο" απο την samsung να αποδιδει καλυτερα στο ακριβο μοντελο. Φυσικα και δεν μπορω να ξερω τι και πως γινεται, υποθεσεις κανω. Θεωρω ομως το dxo αξιοπιστο site και δεν ξεχνώ ποσοι κατασκευαστες ρυθμιζουν τις συσκευες τους να αποδιδουν καλυτερα σε benchmarking software... 1
Deadpool 1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, tapitas είπε Σιγουρα θα ειναι ενα εξαιρετικο soc γτ κατασκευαζεται στα 7nm EUV οποτε θα δειξει και ενα καλυτερο performance per watt σε σχεση με 9820 Σίγουρα καλύτερο από τον 9820 και αναμενόμενο μιας αποτελεί λόγο αναβάθμισης. 2 ώρες πριν, VasiliSung είπε Μιας και το έχεις ψαξει, στείλε μου link που δείχνει ότι είναι καλύτερος ο SD 855 από τον exynos 9825. Με ενδιαφέρει. Τι link να σου στείλω? Ψάξε στο Internet και θα δεις τις διαφορές. Μέρα με τη νύχτα. 3 ώρες πριν, VasiliSung είπε Μιας και το έχεις ψαξει, στείλε μου link που δείχνει ότι είναι καλύτερος ο SD 855 από τον exynos 9825. Με ενδιαφέρει. https://www.google.com/search?q=9825+VS+855&oq=9825+VS+855&aqs=chrome..69i57j69i60.5938j0j7&client=ms-android-huawei-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#sbfbu=1&pi=9825 VS 855 Αν βρεις κανένα site που να λέει ότι ο Exynos είναι καλύτερος από τον 855 στείλτο μου. Μ ενδιαφέρει
b-boy_steve Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Soulson είπε Στα λεφτά που ζητάει η Huawei Ναι είναι κατώτερη! Απλά όσοι κραζεται τα Samsung δεν είχατε ποτέ ναυαρχίδα αλλά τα φτωχομοντέλα και κρίνετε και επίσης μαλλον έχετε να πιάσετε κινητό της εταιρείας από το s3. Apo s8 και πέρα all in one είναι τα καλύτερα. Εννοώντας από τις καλύτερες κάμερες ,βίντεο ,οθόνες και αναλύσεις οθονης, ήχο ,αδιαβροχοποιηση , πενακια στα Note επεξεργαστές ακόμα και oi exynos καλύτεροι από ψευτο- kirin. Εστιαζετε σε ένα καλό στη huawei και τελος. Την καμερα που πια δν ξεφεύγει και αν βάλεις gcam ξεφεύγει το Samsung. Επίσης με πιο μεγάλη ασφάλεια κ χωρίς διαφημησεις στα κινητά...! Οπότε αγοράστε 1 καλό λοιπόν αντί για κάτι over all. Μιλάω για την μεριά του android. Γιατί από την άλλη υπάρχουν και τα iPhone. Εχοντας δοκιμασει μονο ναυαρχιδες απο πολλες εταιριες μπορω να πω με μεγαλη σιγουρια ποσο ποιο πολυ κραταει η μπαταρια του p20 pro εναντι του s9, ποσο ποιο γρηγορα φορτιζει και προφανως ποσο ανωτερη ειναι η καμερα του p20 pro... ΑΝΩΤΕΡΗ με διαφορα! Ναι η οθονη του s9 ειναι καλυτερη, μπορει να χει καλυτερο ηχο (δεν με ενδιαφερει προσωπικα). Αρα με κινητα της ιδιας χρονιας η samsung ειναι κατωτερη... Ε τι να κανουμε ειναι... Ποιος πληρωνει τοσα την samsung χωρις λογο απορω... Θες gcam??? Xiaomi... Μονο αυτην την λεξη θα πω... Πριν το p20 pro ειχα sony xz1 και samsung s7 πληροφοριακα... Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από b-boy_steve
Soulson Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Εχοντας δοκιμασει μονο ναυαρχιδες απο πολλες εταιριες μπορω να πω με μεγαλη σιγουρια ποσο ποιο πολυ κραταει η μπαταρια του p20 pro εναντι του s9, ποσο ποιο γρηγορα φορτιζει και προφανως ποσο ανωτερη ειναι η καμερα του p20 pro... ΑΝΩΤΕΡΗ με διαφορα! Ναι η οθονη του s9 ειναι καλυτερη, μπορει να χει καλυτερο ηχο (δεν με ενδιαφερει προσωπικα). Αρα με κινητα της ιδιας χρονιας η samsung ειναι κατωτερη... Ε τι να κανουμε ειναι... Ποιος πληρωνει τοσα την samsung χωρις λογο απορω... Θες gcam??? Xiaomi... Μονο αυτην την λεξη θα πω... Μάλλον πάλι δεν καταλάβες τι λέω! Και τώρα μου μιλάς για xiaomi! Είναι απλό αυτό που σου λέω! Overall συσκευές είναι καλύτερες! Δηλαδή να πιάνει σε όλους τους τομείς όσο γίνεται καλύτερα!
b-boy_steve Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Soulson είπε Μάλλον πάλι δεν καταλάβες τι λέω! Και τώρα μου μιλάς για xiaomi! Είναι απλό αυτό που σου λέω! Overall συσκευές είναι καλύτερες! Δηλαδή να πιάνει σε όλους τους τομείς όσο γίνεται καλύτερα! Μα αυτο λεω και γω... Overall καλυτερο το p20 pro (την στιγμη που το πηρα)... Βεβαια ειναι και το τι θελει ο καθενας... Εχω ηθελα κινητο να βγαζει καλες φωτος (σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ειδικα), να ειναι γρηγορο, να εχει καλη μπαταρια, καλη οθονη και να μην χαλασει σε λιγοτερο απο 1 χρονο... Αγορασα το p20 pro αφου ετυχε να ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα (overall) και τελικα με εβγαλε ασπροπροσωπο... Αν το mate 30 pro που περιμενω δεν πληροι τις προυποθεσεις προφανως και θα παω σε αλλη μαρκα... Πολυ πιθανων samsung... Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από b-boy_steve
JcD Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Μα αυτο λεω και γω... Overall καλυτερο το p20 pro (την χρονια που το πηρα)... Βεβαια ειναι και το τι θελει ο καθενας... Εχω ηθελα κινητο να βγαζει καλες φωτος (σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ειδικα), να ειναι γρηγορο, να εχει καλη μπαταρια, καλη οθονη και να μην χαλασει σε λιγοτερο απο 1 χρονο... Αγορασα το p20 pro αφου ετυχε να ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα (overall) και τελικα με εβγαλε ασπροπροσωπο... Αν το mate 30 pro που περιμενω δεν πληροι τις προυποθεσεις προφανως και θα παω σε αλλη μαρκα... Πολυ πιθανων samsung... Άποψη σου, σαν πρώην κάτοχος s8+, s9+, note 9, p20 pro και mate 20 pro άποψη δική μου ότι τα huawei ουδεμία σχέση έχουν ποιότητα και all around σε σχέση με τα σαμυ. Και βασικά μου κάνει εντύπωση που το συζητάμε κιόλας! Ο μόνος λόγος είναι οι τιμές που αποφάσισε να ανεβάσει η huawei προσπαθώντας έτσι να πείσει τον κόσμο ότι είναι αντίστοιχη των Apple και σαμυ. 3 2
Soulson Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Μα αυτο λεω και γω... Overall καλυτερο το p20 pro (την χρονια που το πηρα)... Βεβαια ειναι και το τι θελει ο καθενας... Εχω ηθελα κινητο να βγαζει καλες φωτος (σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ειδικα), να ειναι γρηγορο, να εχει καλη μπαταρια, καλη οθονη και να μην χαλασει σε λιγοτερο απο 1 χρονο... Αγορασα το p20 pro αφου ετυχε να ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα (overall) και τελικα με εβγαλε ασπροπροσωπο... Αν το mate 30 pro που περιμενω δεν πληροι τις προυποθεσεις προφανως και θα παω σε αλλη μαρκα... Πολυ πιθανων samsung... Αυτό να στο πει ο κολλητος μου που έχει το p20 pro και Εγώ το S9 plus και κάθε μέρα αναθεματάει που βάζω το gcam και τον πατάω στις φώτο αλλα και με το night mode που έχει πια μετά το update που πήρε. Που παίζουμε games τύπου pubg και κλατάρει το δικο του, που στον ήχο τον πατάω με στέρεο και ένταση, που έχει συνέχεια θέμα με τα γραφικά που κάνουν νερά στο έδαφος σε 3d και συμβαίνει στα Huawei μόνο. Που βάζουμε τις οθόνες δίπλα και είναι η νύχτα με τη μέρα σε ανάλυση και φωτεινότητα. Που ακόμα είχε θύρα ακουστικών εμένα. Που το UI είναι αστείο. Και πολλά άλλα ακόμα που όταν τα βλέπουμε κλαίει κάθε μέρα. Το αστείο με τις τουμπανες κάμερες είναι που μου ζητάει να βγάλει από εμένα φώτο για να ανεβάσει story με το gcam. Overall δεν ήταν ποτέ το p20 pro. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από Soulson 2
b-boy_steve Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μαγκες παρτε οτι θελετε... Δικα σας λεφτα... Μην μου λετε ομως οτι ειναι χαμηλωτερης ποιοτητας τα huawei... Σιγα την ποιοτητα των s στο κατω κατω... Για τα note να το δεχτω... 1 λεπτό πριν, Soulson είπε Αυτό να στο πει ο κολλητος μου που έχει το p30 pro και Εγώ το S9 plus και κάθε μέρα αναθεματάει που βάζω το gcam και τον πατάω στις φώτο αλλα και με το night mode που έχει πια μετά το update που πήρε. Που παίζουμε games τύπου pubg και κλατάρει το δικο του, που στον ήχο τον πατάω με στέρεο και ένταση, που έχει συνέχεια θέμα με τα γραφικά που κάνουν νερά στο έδαφος σε 3d και συμβαίνει στα Huawei μόνο. Που βάζουμε τις οθόνες δίπλα και είναι η νύχτα με τη μέρα σε ανάλυση και φωτεινότητα. Που ακόμα είχε θύρα ακουστικών εμένα. Που το UI είναι αστείο. Και πολλά άλλα ακόμα που όταν τα βλέπουμε κλαίει κάθε μέρα. Το αστείο με τις τουμπανες κάμερες είναι που μου ζητάει να βγάλει από εμένα φώτο για να ανεβάσει story με το gcam. Overall δεν ήταν ποτέ το p20 pro. Ε μπραβο σου!
Soulson Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, b-boy_steve είπε Μαγκες παρτε οτι θελετε... Δικα σας λεφτα... Μην μου λετε ομως οτι ειναι χαμηλωτερης ποιοτητας τα huawei... Σιγα την ποιοτητα των s στο κατω κατω... Για τα note να το δεχτω... Ε μπραβο σου! Αχαχαχαχα ε τι μην σου λέμε αφου είναι χαμηλότερης ποιότητας πως να το κάνουμε δηλαδή. Μην σε πιάνει fanboy-σμος! Τα 1+ είναι ανώτερα και αυτά ποιοτικά από τα Huawei. Ίδια ποιότητα έχουν τα S και τα note. Δεν κολλάει αυτό που λες. Δεν είναι άλλης εταιρείας ούτε θυγατρικής. Άλλο ποιότητα άλλο έξτρα χαρακτηριστικά. 1
b-boy_steve Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Soulson είπε Αχαχαχαχα ε τι μην σου λέμε αφου είναι χαμηλότερης ποιότητας πως να το κάνουμε δηλαδή. Μην σε πιάνει fanboy-σμος! Τα 1+ είναι ανώτερα και αυτά ποιοτικά από τα Huawei. Ίδια ποιότητα έχουν τα S και τα note. Δεν κολλάει αυτό που λες. Δεν είναι άλλης εταιρείας ούτε θυγατρικής. Άλλο ποιότητα άλλο έξτρα χαρακτηριστικά. Ναι φιλε ετσι ειναι εχεις δικιο! Εμενα με πιανει εχεις δικιο... Πρεπει να το διορθωσω... Θα παρω και γω το super douuuuper s9 plus να ξεφτιλιζω το p30 pro! 1
Soulson Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, b-boy_steve είπε Ναι φιλε ετσι ειναι εχεις δικιο! Εμενα με πιανει εχεις δικιο... Πρεπει να το διορθωσω... Θα παρω και γω το super douuuuper s9 plus να ξεφτιλιζω το p30 pro! Φίλε μου απλά είναι αστείο να πληρώνεις τόσα λεφτά για κινέζικο που φαίνεται κιόλας η διαφορά με τα άλλα. Και όλο αυτό γιατί έφαγες στα μούτρα αυτό που σου πλασάρουν για μια κάμερα. Ο καθένας τα λεφτά του τα χαλάει όπου θέλει εννοείται. Απλά Όχι επειδή το πληρωσες χρυσό να νομίζεις ότι είναι και ποιοτικό. Εκεί είναι το trick. Ta 1+ σου ξαναλέω είναι ανώτερα. Απλά ακόμα δεν άνοιξαν εδώ ούτε μαγαζιά ούτε εκαναν μάρκετινγκ για να τα εκτιμήσεις.
Deadpool 1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Soulson είπε Αυτό να στο πει ο κολλητος μου που έχει το p20 pro και Εγώ το S9 plus και κάθε μέρα αναθεματάει που βάζω το gcam και τον πατάω στις φώτο αλλα και με το night mode που έχει πια μετά το update που πήρε. Που παίζουμε games τύπου pubg και κλατάρει το δικο του, που στον ήχο τον πατάω με στέρεο και ένταση, που έχει συνέχεια θέμα με τα γραφικά που κάνουν νερά στο έδαφος σε 3d και συμβαίνει στα Huawei μόνο. Που βάζουμε τις οθόνες δίπλα και είναι η νύχτα με τη μέρα σε ανάλυση και φωτεινότητα. Που ακόμα είχε θύρα ακουστικών εμένα. Που το UI είναι αστείο. Και πολλά άλλα ακόμα που όταν τα βλέπουμε κλαίει κάθε μέρα. Το αστείο με τις τουμπανες κάμερες είναι που μου ζητάει να βγάλει από εμένα φώτο για να ανεβάσει story με το gcam. Overall δεν ήταν ποτέ το p20 pro. Μάλλον έχετε μπερδέψει τα θέματα. Εδώ μιλάμε για κάμερα και μετά από καμιά 3 ετια κατάφερε κινητό της Samsung να φτάσει κάπως τα αντίστοιχα της Huawei. Τώρα να μην μιλήσουμε για την οθόνη του s9 plus που ολα τα χρώματα είναι υπέρκορεσμένα και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και την κάμερα που καμιά σχέση δεν έχει με κάμερα Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από Deadpool 1 1
b-boy_steve Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Soulson είπε Φίλε μου απλά είναι αστείο να πληρώνεις τόσα λεφτά για κινέζικο που φαίνεται κιόλας η διαφορά με τα άλλα. Και όλο αυτό γιατί έφαγες στα μούτρα αυτό που σου πλασάρουν για μια κάμερα. Ο καθένας τα λεφτά του τα χαλάει όπου θέλει εννοείται. Απλά Όχι επειδή το πληρωσες χρυσό να νομίζεις ότι είναι και ποιοτικό. Εκεί είναι το trick. Ta 1+ σου ξαναλέω είναι ανώτερα. Απλά ακόμα δεν άνοιξαν εδώ ούτε μαγαζιά ούτε εκαναν μάρκετινγκ για να τα εκτιμήσεις. Αμαν! Πολυ βλακες σαν εμενα υπαρχουν! Μα τι χαζος... Επρεπε να παρω το superr duuuper s9 plus να βαλω ggcam και να μην τρωω στα μουτρα τα κινεζικα...
Soulson Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Deadpool 1 είπε Μάλλον έχετε μπερδέψει τα θέματα. Εδώ μιλάμε για κάμερα και μετά από καμιά 3 ετια κατάφερε κινητό της Samsung να φτάσει κάπως τα αντίστοιχα της Huawei. Τώρα να μην μιλήσουμε για την οθόνη του s9 plus που ολλα τα χρώματα είναι υπέρκορεσμένα και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και την κάμερα που καμιά σχέση δεν έχει με κάμερα Α τώρα θα μας βγάλετε και τις καλύτερες οθόνες σε όλο τον κλάδο προβληματικές! Εντάξει... 😂😂😑 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα